23 rokov mám, priateľka má 19 rokov. 1,5 rokov sme spolu.
Moja mamina není spokojná s mojou priateľkou. Lebo keď sme u nás doma, nechytí sa roboty, ani nič, nesnaží sa doma pomáhať, nechce sa jej pomáhať. Nekomunikuje s mojimi rodičmi, ani s mojou sestrou. Mamina mi to hovorí, že sa mi hodí k sebe staršie dievča o 2-3 rokov, ktorá ma vie smerovať. Lebo moja mamina to tak vidí, a to je realita, že moja priateľka ma nesmeruje, napr bordel mam v izbe, tak si povie to sú moje veci, nech si to upracem sám. Niekedy sa pohádame, ale udobríme sa. Mamina moja nechce, aby som ju doniesol domov, lebo sa jej nepáči, že ako sa správa moja priateľka k mojim rodičom, a k mojej sestre. Ja mám niečo navariť, lebo jej sa nechce variť. Toto urob, hento urob. Že nech jej dám peniaze na prihlášku na vysokú školu, lebo ona nemala peniaze na účte, potom mi to vrátila. Dal som jej peniaze 30€ na prihlášku, potom mi to vrátila. Lenže nestihla podať prihlášku, lebo ze ja som jej neposlal peniaze. Ja som jej poslal, len o deň neskôr jej prišli na účet a ja som bol na vine. Teraz ide bud tam na vysokú školu kde ukončila maturitu, teda na svoju školu, alebo pôjde 50 km od domu. Ani sama nevie, že čo má robiť, či má ísť na výšku a kde na výšku, alebo nemá ísť vôbec na výšku, vôbec nevie čo chce. A o robote ani nehovorím. Je vyučená a hovorím jej nech to skúsi vo svojom odbore nájsť nejakú prácu, ale ze ju to nebaví.
Čo ma ťaží najviac na srdci, a trápi ma to, to je sex. Nefunguje medzi nami sexuálny život. Ona bola moja prvá, s ktorou som stratil panenstvo. Pri prvom sexe som cítil úžasný pocit, až som sa urobil. Odvtedy nič necítim pri sexe, absolútne nič. Niekedy tak cítim žaluď, kiežby som mal strpnute, vôbec si ho necítim. Môže to byť aj urologický problém, ale aj to môže byť, že už nechcem to mať s ňou. Keď by to bolo urologický problém dajme tomu, že napr zúžená predkožka, čo sa dá s tým spraviť? Viem natiahnuť čiapku úplne aj pri erekcii. Niekedy nedosiahnem erekciu, alebo nemá trpezlivosť mi honit, vzrušovať ma. Taký pocit je pre mňa sex, jak honenie, žiadny proste. Proste neznamená pre mňa sex nič.
Veľmi veľa nad tým rozmýšľam, že aké by to bolo s inou ženou? By som si užíval?
Viem dobre, že keď je veľmi málo sexu, alebo si to neužívam, tak sa tým kazí celý náš vzťah nemá to význam.
Teraz mám sa s ňou rozísť kvôli tomu?
Áno bojím sa s ňou rozísť, lebo potom ostanem sám. Nemám kamarátov, iba ju mám a svoju rodinu.
Niekedy sa stáva, že úplne pre sprostosť mi dá facku. Uráža ma, že som debil, neschopný, mám ísť do p...
Toto je aké komunikovanie? Všetko urobím pre ňu, a pre jej rodinu, čo potrebujú urobím všetko. Keď ma poprosí "svokra" na niečo, tak jej skúsim pomôcť vo všetkom. Okej aj ja som bol taký, že pretiekol mi pohár a kričal som so svojou priateľkou, vybuchol som proste, a ona ma nazvala za agresívneho a za psychopata. Nedal som jej ani raz facku, ani som ju nezbil. Ale sľúbil som si v sebe, že nebudem taky nervózny, nech si hovorí na mňa čo hovorí, nebudem to brať k srdcu, lebo sa to neoplatí.
Môže byť, že vo mne je chyba, že si neužívam sex?
Prečo nič necítim pri sexe?
Ma význam pokračovať tento vzťah?
Ma toto budúcnosť?
Poraďte prosím.
Nepokračuje náhodou problém, ktorý bol v tejto diskusii?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/psychicky-nezvladam-nas-vztah-mame-sa-rozist/
@viestta to je jasne ale ma pravdu ze potrebujem staršiu. Na začiatku vzťahu som mal obavy ze neviem ci je to dobrý nápad s ňou skúsiť predsa je mladšia a inak rozmýšľa. Je ešte decko
@raszuz ale áno.
@raszuz ja som chlap
Napísal si tu dosť dlhý príspevok no samé negatíva. Ak to naozaj vidíš takto (samé negatíva v nej, vo vašom vzťahu) tak to nemá zmysel. Napísal si, že sa bojíš rozchodu lebo ostaneš sám. Riešenie však nie je ostať vo vzťahu, ktorý ťa nenapĺňa.
No do budúcna s tým upratovaním, ak k vám chodí na návštevu len, nevidím dôvod prečo by mala upratovať. Áno, spýtať sa zo slušnosti sa určite patrí ale tvoja mama nemá čo vyčítať, že nič nerobí (ak je len na návšteve). Tvoja izba je tvoja izba a máš si ju upratovať ty. Mama má možno pravdu a chce len dobre, no si dospelý človek a musíš si riešiť veci sám, nie 'mama povedala'
Milý anonym, tri diskusie na rovnakú tému. Myslím, že ty si musíš povedať, či ti ten vzťah stojí za to. Ťažko radiť ... ale ako to tak čítam, ja by som asi z takého vzťahu vycúvala. Máš 23 rokov, život pred sebou a nie sa ničiť nefungujúcim vzťahom.
@raszuz máš pravdu ze si mam upratať ja svoju izbu ale ja u priateľky všetko robím o co ma poprosia. Mamina poprosí nás aby sme im išli pomáhať do záhrady moja priateľka nechce ísť nechce sa jej
Dočítala som len potiaľ, ako Ti dá facku a povie Ti, že si debil a máš ísť do p. A Ty ešte rozmýšľaš, či s ňou máš zostať? Jasné, že NIE!!!
@viestta a tak od koho si mam pýtať radu ako ďalej?
No, ked sa Ty musis radit o vsetkom s mamickou, tak tebe frajerku este netreba. Ak si myslis, ze frajerka je na to, aby Ti upratala bordel v izbe, tak si zaplat upratovacku, alebo vyhrn rukavy a poriad si, nielen v izbe, ale aj v hlave.
@dskjhfdlkdjhl mamina hovorila ze by mala upratať izbu priateľka. Áno je to moja izba ja si to mam upratať. Nehovoril som priateľke aby to ona upratala moja mamina hovorila okej?
Moja rada znie: S ňou sa rozísť a začať sa osamostatňovať !
Tak to musis mamicke vysvetlit, nie mne.
@raszuz áno presne tak. Vôbec sa nesnaží niečo pomôcť u nás doma. Ona je unavená radšej pôjde spať a príde vtedy keď už je urobene všetko.
Poslať milú pipku do teplých krajín, upratať si v hlave, v izbe, nespoliehať sa na maminu, začať žiť ako dospelý človek 😉
@raszuz ja sa nespolieham na maminu. Ale potrebujem si poradiť.
Pozri, my tu ako nezainteresované máme pohľad aký máme, mamina to vidí tiež svojimi očami, ale v prvom rade musíš vedieť ty, čo chceš ...
prosim nechaj ju ist, pre jej dobro... mamina sem, mamina tam, som to ani docitat nemohla 🙈
Ked som videla to mamina 🤢
Chod sa liecit.
iba som zacala citat prispevok a stacilo mi - ty aspon podla stylu pisania mi znies akoby si mal 15 a nie 23 (ja osobne by som s dospelym chlapom, ktory v jednej vete povie 3x mamina mi hovori, nebola ani 5 minut) a ak tvoja priatelka pride k vam na navstevu, opakujem na navstevu - nepises, ze by u vas byvala alebo zila, preco by akoze mala pomahat a upratovat? a preco by mala upratovat tvoj bordel? btw neupratujem ani manzelov bordel ;) nieto este ked pridem na navstevu niekam...
No parada, mater si nevie naucit synatora na poriadok, nikam ho nenasmeruje a caka to od 19 rocnej frajerky svojho syna? Prapana... Sprav dievcine sluzbu a rozid sa s nou.
Nie si to ty, co mal tu priatelku ktora chodila s inymi a tebe hovorila aby sa na nu nehneval ak u nich prespi? A patlal si sa v tom kazdeho stvrt roka tu na koniku? Inak tvoja piatelka ma 19 rokov ma pravo byt schovana u teba v tvojom bordeli a byt obskakovana, nevarit... S rodicmi sa porozpravat ano... Vsak ta vyuziva na 30 eur..
Chlap co si necha srat na hlavu of mamy si necha srat na hlavu aj od zeny... Ty chces zenu co ta bude uspmernovat... To ke tvoja mama... Ked budes muz vtedy sibhladaj zenu, boze...
Chlapče ešte máš čas na ženy. Daj si pauzu, nauč sa pravidelne upratovat svoju izbu aj cely dom, trochu dospej a nebud maminkin 3.cecok, frajerkin poskok a fackovaci panak, joj aj peňaženka. Aj preti vam nefunguje sex.
Neboj sa byť aj sám, nic ti neujde. Radsej za ten čas pracuj na sebe a osamostatnení sa, napr.do svojho bytu. O 2-3 roky stretnes lepšiu ženu. Kompatibilnu.
Obaja ste sopliaci a nehodite sa k sebe.