Má šancu zoznámiť sa 22 ročná žena s niekym niekde v reálnom živote?

20. feb 2022

Ahojte..Ma šancu sa zoznámiť mladá každú chvilu 22 ročná žena s niekým niekde v reálnom živote?Na sociálne siete už v živote nepôjdem,lebo mam stym zle skúsenosti,natrafila som tam na zopar magorov, ktorí sa mi zacali s ničoho nič nadávať a podobne..zažila to niektorá tiež? Myslíte,že aj v tejto covidovej dobe sa dá v reale zoznámiť?Môže to byť aj náhodne niekde na ulici,v obchode a tak?

pribinak
20. feb 2022

Áno.

marca12
20. feb 2022

Urcite ano,si mladucka. Chodievaj medzi ludi,ale nelov zamerne,nech to z teba nekrici. Pomaly sa uvolnuju opatrenia,zivot pojde ako predtym,neboj laska pride v spravny cas. Ale!!! Ked sa na teba lepsia cudni chlapi,musis ty sama na sebe popracovat. Lebo same si pritahujeme chlapov. Pracuj na sebavedomi a vaz si samu seba. Cibri si instikty. Neexistuje,aby sa zena dala do reci s chlapom,z ktoreho srsi egoizmus a nadvlada. To musis vycitit. Niekto to ma dane a niekto sa to musi naucit. Ja napr.dokazem vycitit magora a zatial sa mi to vzdy potvrdilo. Vsimaj si malickosti,drobnosti v spravani. Vsimaj si ako hovori a co hovori. Chlap,ktori sa stazuje na pracu alebo na kolegov,kamaratov od takeho ruky prec. Takisto prehnani optimisti su zlou volbou.

autor
20. feb 2022

@marca12 prečo prehnani optimisti su zlou voľbou?

lopka1313
20. feb 2022

Skor si to viem predstavit v praci/skole alebo pri spolocnej aktivite. No mna kebyze niekto oslovil v bare (tam sice nechodim) alebo na ulici ci v obchode, poslem ho do teplych krajin ako uchyla... Este si tak viem predstavit, ze by som s niekym sla par hodin napr vlakom, aby sme sa nejak zarozpravali, ale to by som musela mat fakt na to naladu a je to dost nepravdepodobne... Inak my sme sa s priatelom zoznamili cez badoo, aj tam bolo vsetko mozne aj uchylovia (a ked mi niekto poslal spravu "fajna", tak som asi logicky nezareagovala) a trebalo selektovat, ale pri nom (aj pri exovi, boli sme spolu 2,5 roka) to bolo v pohode, kazdy z nich ma zaujal niecim v prvej vete 🙂 akurat, ze po par spravach som si vypytala fb, lebo cez msngr sa lepsie pise :D

dadulamamula
20. feb 2022

@pribinak určite áno, ale načo to siliť? Ak má niečo prísť, príde to vtedy, keď to budeš najmenej očakávať. 😉

sszuzu8
20. feb 2022

Bud single a užívaj si. 😅🙏

pribinak
20. feb 2022

@dadulamamula odpovedala som áno. Nikde nepíšem, aby vzala útokom bary, posilňovne, obchody, kaviarne, …

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veroniak12
21. feb 2022

Jasne ze sa to da 🙂 Len ti akurat neviem povedat kde a ako 🙂 My sme sa s mojim drahym zoznamili v praci 🙂

7lenka11
21. feb 2022

určite áno, neboj sa, aj táto doba sa raz skončí a bude viac možností na socializáciu... len treba častejšie chodiť von, medzi ľudí, nebáť sa nových sociálnych kontaktov 🙂 a na zoznamovanie cez sociálne siete sa vykašli, tam je 80% zúfalcov a domasedov..

autor
21. feb 2022

@7lenka11 áno našťastie ma sa to uvoľňovať,takže bude viac možnosti skoro ako predtým🙂 nie sociálne siete ani náhodou

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
22. feb 2022

So mladučká,celý život pred sebou,možností máš milión a i príležitostí.

simca06022011
22. feb 2022

Urcite, ak chodis medzi ludi. A na nete su magory 😂 ale aj nie... To musíš vymaknut.
A ano stalo sa mi ze som stretla psychopata aj pred 20r, ktorý nevedel prežiť ze nic viac ako káva nebude 😂🤦🏻‍♀️ a to vedel vopred... Nakoniec, kedze chodil za mnou do prace, som na neho pustila 130kiloveho kolegu, nech ho vypoklonkuje 😂 a online som ho zablokovala. Našťastie nevedel, kde byvam zufalec... Ale boli aj v pohode muzi, to casom sa clovek nauci selektovat 😁 uz aj podľa vyzoru, profilu, prezentovania sa...

bennn
6. mar 2022

Jednoznačne sociálne siete. Tam si vieš nájsť niekoho podľa vlastných kritérií a sympatií... vonku čo, vybereš si krásavca a to je všetko. Potom že sa to rozpadne...