Má milenku?

izabelus
31. aug 2022

Ahojte prosim Vas o radu. Uz dlho sa mi nieco nezda na manželovi davnejsie robil s jednou kolegynou ktora sa ho vypytovala prečo ho cakavam pred robotou povedal,ze ziarlim a ze aj doma mu nedam pokoj a kazem mu doma stale nieco robiť. Vtom case si ma vobec nevsimal,nedvihal ani sa neozval nemal somnou sex a ked som ho aj pockala tak ma pred nou obisiel. Uplne vytahoval co je doma. Potom s nou nejaky cas nerobil kvoli nasmu dietatu neboli stale uz na smene spolu. On dobre vie,ako mi ona vadí aj napriek tomu siel na skolenie s nou do zahranicia a to mi slubil,ze sa s nou nebude rozpravat ale klamal ma dala som si to vsetko preverit.Ja uz neviem co robit ale neverim,ze medzi nimi nic nie je

januska20
31. aug 2022

@izabelus čoo ??? a ty ho prečo čakáš pred robotou? Nevie trafiť domov?

izabelus
autor
31. aug 2022

@januska20 ma dost daleko

irusa
31. aug 2022

@januska20 ma dosť ďaleko...ja asi ciknem 😀

jaskolka
31. aug 2022

Prečo ho čakáš pred robotou? Ano, je možné, že s tou kolegyňou dačo ma, ale tým, že budeš ho čakať a byť ako stíhačka, tak absolútne nič nevyriešis,len ešte viac bude s nou.
Co ma ďaleko? Domov? Akože ty na neho čakáš autom? On nesoferuje? Alebo idete dopravou? Lebo píšeš to veľmi chaoticky, z akého dôvodu sedíš pred jeho robotou?

izabelus
autor
31. aug 2022

@jaskolka tak preco to nepovie

miankass
31. aug 2022

@izabelus urob to iste ako zareaguje.

mimi3008
31. aug 2022

@izabelus cakas ho pred robotou, napriek tomi, ze ta obide...hrdost je kde? Musi ti slubit, ze "sa s nou nebude rozpravat" a "davas si to preverit". Keby som bola na tvojom mieste, tiez by ma to velmi trapilo a zozieralo, ale robit takuto stihacku bez stipky hrdosti by bolo pod moju uroven

izabelus
autor
31. aug 2022

@izabelus stale zatlka ja ho cakam sama od seba nie kvoli nej ta konci skor

miankass
31. aug 2022

@izabelus poprioade si o nej zisti nieco viac.

zuzanockamt
31. aug 2022

@izabelus Ani sa nečudujem,že sa obzerá inde.

mimi3008
31. aug 2022

Ako, ze konci skor? Ved si pisala, ze ta pred nou obisiel...

izabelus
autor
31. aug 2022

@miankass co iste mas na mysli?

doriiis
31. aug 2022

Co ti poviem.Mozes si zato sama.!Svojou ziarlivostou a hlupym spravanim si docielila presne to co si nechcela

izabelus
autor
31. aug 2022

@mimi3008 to bolo davnejsie ked ma obisiel ja nechapem preco na mna pred nou drbal

jaskolka
31. aug 2022

Ty kokos, on ta obíde, nevšíma si ta, ohovára pred kolegyňou, a ty, stále poctivo sedíš a čakáš ho, či ako?
Kaslala by som mu na hlavu, nech aj 100.km peši ide.
A čo ti ma povedať? Máloktorý chlap ti rovno povie, vieš čo, mam inú a idem za ňou. Veď keď mu poskytujes doma full servis a sex ma aj tu aj tan, tak prečo by to mal meniť?
Skus sa správať trochu s hrdosťou, nie toto, č robíš...čakať ho ako šofér pred robotou, vyžadovať, že "nebude s nou hovoriť"... Tým docielis úplný opak.

izabelus
autor
31. aug 2022

@mimi3008 anon o bolo isty cas

dadis
31. aug 2022

@izabelus Ty nemas svoju hrdost? Si myslis, ze ked ho budes prenasledovat, ze ta nepodvedie? Ak to uz nespravil, tak po tomto, co predvadzas, k tomu nebude mat daleko. Muzom su odpudzujuce zufale zeny, oni musia mat pocit dobyvania a ziadostivosti..a nie byt ako lovna zver..absolutne asexualne..

izabelus
autor
31. aug 2022

@dadis tak potom ? Mam sa s nou porozpravat,napisat jej?

dadis
31. aug 2022

@izabelus Nie, co si. Este sa viac strapnis. Chcu sa navzajom? Tak ho nechaj odist, nie je posledny chlap na svete

kvetinka75
31. aug 2022

@izabelus bože ty máš 5 rokov? Ako v škôlke. Žena, začni sa správať ako dospelý človek.

izabelus
autor
31. aug 2022

@kvetinka75 on nepojde ani ked ho posielam het

zanka777
31. aug 2022

@izabelus ty ho čakas pred robotou ..... ZAKAZALA si mi sa s ňou rozprávať.... Zistila si si veci .... No ty si dobra stíhačka ...ako ja som ziarliva uznám ale toto čo ty robíš je choré a nikdy by som sa tak neponizila aby som chodila muža čakať pred robotu a sledovať ho s kým sa rozpráva .... Veď ty sa k nemu správaš ako k malému decku..... Dávam tomu minimum času a budete od seba...

pribinak
31. aug 2022

Fuuu ty si iná stíhačka.

On tá obíde, necitis sa trápne??

zanka777
31. aug 2022

@izabelus vážne nám prosím vysvetlí prečo ho čakas pred robotou???to nemáš čo iné na práci??... Čo je škôlkar že ho chodíš čakať veď ty ho strapnujes pred kolegami si to vôbec uvedomujes či naozaj pozeráš len na seba?????

monuska112
31. aug 2022

dusis ho, jasne ze potrebuje ventil ked aj tu koleginu...

maciak410
31. aug 2022

@izabelus ja niekedy žasnem aké sme my ženy sprosté. Česť výnimkám

ivanakal
31. aug 2022

Vies co? MNE by bolo trapne keby som mala muza cakavat pred robotou, tak si neviem predstavit ako sa citi tvoj.. A ani by som sa necudovala keby tu milenku mal. A mozno si proste potrebuje pokecat s nejakou normalnou zenskou ked ma doma stihacku.

ysseba
31. aug 2022

@izabelus no ani sa spravaniu tvojho muza necudujem. Chodis ho cakat pred robotu, lebo to ma daleko? 🤭 chodia sa cakat deti pred skolu, nie dospely ludia pred robotu. A to, ze si mu zakazala sa s nou rozpravat na sluzobke ani nekomentujem, to je totalne smiesne 😅 preco so seba robis kravu?

tanyan
31. aug 2022

Prečo si sa tak strašne upriamila na túto jednu kolegyňu? Zbytočne upriamuješ aj jeho pozornosť práve na ňu a odháňaš ho od seba.
Keby chcel, tak môže dať každý deň 2 úplne cudzie ženy a nikdy to nezistíš. Ničíš vzťah a rodinu svojím správaním. Naozaj sa snaž zamestnať svoju myseľ normálnymi a pozitívnymi vecami, inak ten vzťah zničíš úplne.

ysseba
31. aug 2022

@zanka777 podla mna viac ako muza strapnuje samu seba 🤷🏼‍♀️