Ahojte hľadám nejakú skupinu kde by som mohla prebrať iste veci čo sa týka ľudí ľudí na vozíku z dôvodu ochrnutia konkrétne intímny život. Viete mi niečo poradiť. Ide mi hlavne o mužskú populáciu. Ďakujem veľmi pekne
@ildiko36 co znamená intímny vzťah prepláca poisťovňa
@mikitilik29 v nemecku ked ma niekto napr.uraz z prace a kvoli tomu nemoze mat int.vztach poistovna preplaca tie zeny ktore im daju tu radosť a zamestnavatel to musi ujradiť.Tiež som bola z toho šokovana ale u nich to funguje
@mikitilik29 sú na to zakony
@ildiko36 wow. zas som sa dozvedela nieco o com som nemala ani tusenie.
@pralinka25 ja som bola z toho tiez v šoku, ale existuje😏
@ildiko36 som v šoku
@lenica11 ja pracujem s pacientamy, ktory su priputany na dych. Pristrojoch, maju obmedzeny aj taký život.ale niektore rodinne prislusniky , potrebuju aj intymný život a chcú mat par hodin od zamestancov volno..sme v robote ale manželia a manželky sú par hod.s pacientom..nestaram sa..robia čo chcú a čoho sú schopne
@lenica11 aj v CZ funguje intímna asistentka, skús tam dohľadať viac informácií
https://www.vozickar.info/sexualna-asistencia-v...
https://www.vozickar.info/sexualne-asistentky-p...
@jamimo ako nič v zlom proti hendikepovanym ľuďom, sú cítim s nimi ale podľa mňa je to už nonsens že už môžeš robiť prostitutku legálne. To kde ten svet speje pre boha
@ildiko36 áno, naša krajina je zaostalá... už len v susednej CZ republike fungujú intímne asistentky. Mali sme o tom prednášku na VŠ hádam 5 rokov dozadu. Klobúk dole pred pokrokovým myslením a ochotou spoločnosti zlepšiť kvalitu života ŤŽP ľuďom. V komente vyššie som pridala link.
@mikitilik29 tu sa ale nebavíme o prostitúcii. Všimla som si screen v príspevku ako je to nešťastne formulované. By si sa možno čudovala, aká obšírna je táto téma... A áno, treba si verejne a nahlas priznať, že aj týmto ľuďom funguje hormonálna sústava, žľazy z vnútorným vylučovaním, tiež sa od detstva vyvinuli psycho-sexuálne atď, čiže tie potreby sú namieste! Tým že niekto ochrnul neznamená, že život sa skončil.
Autotka sa pyta na nieco ine a vy jej tu pisete o prostitutkach🙄
@lenica11 kludne mi napiš, sice pracujem v De ale to sa take veci riešia cez poistovnu.A normalne intymny vztach preplaca poistovna..neviem sice či je to realne aj na sk, našavkrajina je zaostala