Ahojte baby ako to mate s pouzivanim lubrikacnych gelov? ja som mala po tom mykozu v posve, musela som uzivat macmiror. Lenze bez pouzitia lubrikacneho sme v keli pretoze frajer je obdareny fakt neviem co mame pouzit som tam dole dajaka citliva. Nejake rady?
@valikasikulova potom som sa docitala ze to bol vodnej baze noa po par pouzitiach som mala dole svrbenie teraz doberam macmiror, musime nejaky pouzivat ale som zufala neviem ktory nebavi ma stale si tam dole pchat nejake tablety byt tym padom bez sexu
@lanka999 asi by sa mal preliecit aj partner možno si to prenasate dokoliecka navzajom, nemusí to byť len z gélu...skus sa poradiť s gyn keď sa ti to stále opakuje
@lanka999 Určite ti lubrikant nespôsobuje mykózu, to bude inde pes zakopaný.
Lubrikant môže max tak alergickú reakciu, keď sa ti to nezdá, skús si kúpiť raw lubrikant v lekárni, vodný, bez vôni a príchuti. JA som teraz taký kupoval a chill.
No a samozrejme silikonove sú lepšie, aj kondomy su silikonovymi omastene, tie vydržia oveľa dlhšie, neschnú tak, jak vodné.
Nejaké začervenanie, alergickú reakciu, alebo tak, to by si z toho mohla mať, ale mykozu určite nie.
Preliecit oboch. Podla mna si to tocite dokola. Ja pouzivam aquaglide uz roky. Ten klasicky, nie ten bio.
Je silikónový a na vodnej báze oba ti robia zle?