Idem si sem pre radu. Dlhú dobu som sa kamarátka s jedným dievčaťom (4roky) a veľmi sme si rozumeli. Najprv nedávala vôbec žiadny náznak toho, že by bola inak orientovaná, lebo sme sa normálne bavili o chalanoch atď... No, ale v poslednej dobe sa začala správať veľmi divne. Spýtala sa ma, že či mi môže urobiť masáž (chrbta, nôh), čo mi ešte neprišlo čudné, lebo veď študuje masérku. Časom sa ale na mna doslova začala lepiť. Objímali sme sa občas z kamarátstva, lenže čo začala robiť bolo už prehnané, že skoro vždy sa chcela ku mne túliť... Kupovala mi rôzne darčeky, čo chápem, že kamarátky raz za čas robia, že si kupia nejakú maličkosť, ale ona mi kúpila ruže... Reálne kyticu 😶 Spýtala som sa jej, že prečo práve ruže a ona, že ju nenapadlo nič iné... Povedala som si, že okej... No, ale to čo prišlo potom už bolo moc. Kľudne sme si ležali v posteli a ona ma z ničoho nič začala hladkať...po bruchu. To už mi nedalo a narovinu som sa jej spýtala, že prečo to všetko robí. Priznala sa mi, že je lesba a že ma miluje a vie myslieť jedine na mna... To som si povedala, že stačí a povedala som jej, že by mala ísť domov... Odprevadila som ju a už som sa jej neozvala
fuuuha ...takúto situáciu ti veru nezávidím....
Lesbian next door neighbors just gave me a Rolex for my birthday
I really like it but I think they misunderstood when I said “I wanna watch”.
Nič. Nereagovať, nekontaktovat, ak je to možné vyhýbať sa jej. Je úplne jedno či je to zaľúbený chlapec alebo dievča, ak to je jednostranná zalubenost, ktorá už začína byť na obtiaž je riešenie rovnaké. Nerobiť nič co by dávalo druhej strane nádej.
no neviem, podľa mňa si sa nezachovala úplne ok - nedalo sa odmietnuť ju slušne? bolo potrebné ju poslať domov a bloknúť?
Normálne povedať, že teda ty si hetero, máš v tom jasno a medzi vami dvoma nikdy nič iné ako kamarátstvo bez intímností nebude, nech to akceptuje. Možno ťa teraz vyhľadáva kvôli tomu, aby sa ospravedlnila, vysvetlila situáciu atď.
povedz jej, ze si si heterosexualne orientovana a predstava vztahu s akoukolvek zenou, je pre teba neprijatelna. Napis jej, ze ta mrzi, ze si vase priatelstvo zle vylozila, ale necakala si, ze by z jej strany mohlo byt viac nez kamaratstvo. Mozes dodat, ze proti nej nic nemas, ale ze by si teraz chcela od vaseho kamaratstva pauzu, pretoze to potrebujes spracovat.
Asi toto by som napisala a nechala to plavat. Ved ono to nejako dopadne.
Ona trpí tým že ťa miluje. Možno si tvoje priateľské správanie preložila ináč, a to tak, že máš tiež záujem.
Na tvojom mieste ju poprosím o rozhovor a tam jej slušne vysvetlíš, že o takýto vzťah záujem nemáš. (Neviem koľko máte rokov, ale čo bol dôvod si ľahnúť spolu do postele? S kamoškami sa predsa niečo spolu podniká...alebo?)
Ak je rozumná tak to pochopí. Kamarátstvo by som ukončila v prípade, ak by to chcela ona, alebo ak by sľúbila že žiadny vzťah s tebou mať nebude, čiste len kamarátsky. Ak by prekračovala určené hranice, dovi dopo.
@cocolino234 Ale ja som jej to vtedy povedala, keď som ju odprevádzala domov a ona to už vie celé tie roky, že ja som hetero... Ja by som sa s ňou pokojne ďalej kamarátila aj napriek tomu, že je lesba, lenže ona si nedá povedať. Aj som si s ňou písala v tej deň a tiež som sa jej to snažila vysvetliť, ale ona silou mocou, že nech to s ňou aspoň skúsim a že ma miluje celé tie roky a totoka všetko až z toho vznikla hadka a blokla som ju... A to, čo robí už nie je normálne. Vyvoláva mi a keď ju bloknem, tak volá stále s nejakého iného čísla. Čaká ma pred domom a pred školou a ja už neviem, že čo s tým.
@vilma7 Chodili sme často k sebe a pozerali sme aj spolu filmy, takže sme spolu ležali. Na tom nie je nič....
Taky Pekny pribeh… v mojej mysli pokracuje inac. 😃 neskusis nevies 😀
ženy vedia byť podla mňa otravnejšie a žiarlivejšie v tomto čo som si všimla. Vedia robiť väčšie žiarlivostné výstupy ako chlap.Len aby si na teba nezačala nakoniec ešte niečo aj vymýšlať že si s ňou akože mala a roznášať bludy kade tade.
@liusa82 No to by bol koniec 😐
@greywolf 🤦🏽♀️
Autorka, kolko mas vlastne rokov ?
Ach jaaaaj, tak nešťastne zamilovaná to musí byť strašné pre ňu....no rozhodne by sa mala ovládať a zmieriť sa s tým! Nepomôže asi nič len čas, aby to pochopila a prijala...
Reagovala by som rovnako, bloknúť a ignorovať. S ňou očividne niečo nie je v poriadku, a to vôbec nenarážam na to, že je lesba. Veď keď ma niekto nechce, tak sa predsa nebudem natískať, otravovať a kade tade vyčkávať. To, že ona si za tie 4 roky kamarátstva pravdepodobne vytvorila v hlave scenár vašej romantickej lásky, je jej problém. Už to obchytkávanie bolo od nej cez čiaru (akýkoľvek muž by za to odo mňa rovno jednu schytal, takže kočka ešte obišla dobre). Ale nevedieť pochopiť, že nie znamená nie, tak to je iný level. Buď skús, nech jej to teda vysvetlí niekto iný, nemusí ani vedieť o čo šlo, stačí aby za ňou prišiel keď na teba bude čakať a povedal jej, že ťa už nemá nijako kontaktovať. Ak by to nezabralo, tak potom len fotiť, natáčať, nahrávať si hovory a potom nahlásiť obťažovanie na políciu. Neviem kam ze dotyčná až ochotná zájsť, ale dúfam, že čoskoro pochopí.
Ahoj, este by jej to moho vysvetlit tvoj “priatel” dohodni sa s kamosom nejakym ze spolu chodite aj mas taku moznost. Inak ako tu uz bolo napisane, je divne ze nechce rozumiet tvojmu NIE. Tiez myslim, ze u nej bude nejaky problem.
Ale ale..kebyže ta kamarátka bol kamarát,ktorý by ju takto začal obťažovať a dotýkať sa jej a autorka by ho pekne vyprevadila ,lebo by jej to bolo nepríjemné tak by ste tu písali o sexuálnom obťažovaní a že to je idiot,ale keď to robí lezba tak autorka sa zachovala hyenisticky? Vážne? 🙄🙄 Keby ju takto prenasledoval chlap po jej odmietnutí tak už by ste ju posielali na polici nech pôda TO za obťažovanie ale keď to robí žena tak to je Ok?
@cocolino234 súhlasím s tebou... Ale za mna je v 1.rade divné že ako kamaratky spolu ležali v posteli.... Tak samozrejme že jej to prišlo aj z tej druhej strany úplne v poriadku, myslím ze taku reakciu od autorky vobec necakala... A aj to ze prijimala takto dary bez toho aby ju stopla tak jej vzdy davala nádej....
no srdcu nerozkazes, ona vedela ,ze ssi hetero ale proste zial sa zalubila a asi dufala, ze mozno aj v tebe sa nieco zlomi. mala by si sa s nou porozpravat, podla mna aj ospraveldnit, ze si tak prudko zareagovala,zablokovala si ju a prestala s nou zrazu komunikovat, ale jej proste vysvetlit ,ze si z toho ostala v soku a nevedela ako zareagovat a normalne jej vysvetlit, ze tudy cesta nevede
@svetlonos 19
Povedala som to rodičom, ktorí boli za jej rodičmi (poznajú ich). Snáď jej dohovoria a bude pokoj...
Na druhý deň som si všimla, že ráno stoji pred mojim domom a čaka na mňa kým pôjdem do školy... Ja proti lgbt nemám nič, ak sa to netýka mna. Nevadilo by mi to, že je lesba, ale to, že chce mna mi už vadí. Pohádali sme sa a blokla som ju, lenže ona mi odvtedy neustále vyvoláva, čaká ma pred domom a pred školou a neviem, že čo s tým...