Ahojte ja by som vás chcela poprosiť tie ktoré máte nejaké príbehy a chcete sa podeliť aby ste ich sem napísali.Stalo sa vám že vám niekto ublížil napríklad manžel,partner,crush že vás napríklad podviedol alebo jednoducho on spôsobil rozpad vzťahu tým že si našiel inú babu a vy ste na koniec spoznali niekoho kto bol či už krajší, lepší proste ideálnejší partner a vy ste boli nakoniec rady a vďačne že vám váš ex ublížil? Veľmi pekne ďakujem za každý príspevok.
Ďakujem veľmi pekne, máš pravdu ale ja som mala skôr na myslí to či naozaj funguje to že všetko zlé je na niečo dobré.
budes mat presne to co si vyberies, ak si vyberies lepsie, bude lepsie🙂
A koľkokrát. 🙂 Vieš čo? V živote som zažila veľa sklamania, veľa bolesti, veľakrát som si myslela, že už nemôžem ísť ďalej, nadávala som si, vyčítala som si, že som bola hlúpa. Ale vďaka všetkému, čo sa mi stalo, som dnes tým, kým som, som na seba hrdá, milujem samú seba, cením si samú seba a preto neľutujem ani jednu jedinú vec, pretože to tak skrátka malo byť. Chlapi prídu a odídu, je ich na svete do bludu, základ je sebaláska a poznanie vlastnej hodnoty, neulakom sa nikdy na menej, ako vieš, že si skutočne zaslúžiš. A áno, bývalí, ktorí nám ublížili majú tendenciu sa vracať vtedy, keď nám je už dobre a zmierili sme sa s tým, čo sa stalo, odpustili sme, akoby ich priťahovala tá naša nová energia, chuť do života. Je už na každej z nás, či ho prijme späť alebo nie. Ja osobne som tolerantná, ale keď raz niekto prekročí moju hranicu, čo všetko som ochotná tolerovať a ublíži mi, tam už nie je cesty späť. Ten človek ma proste prestane nadobro zaujímať. Hoci sa nehnevám a odpustím, aj keď on sám nepovie nikdy prepáč, nechcem ho už mať viac vo svojom živote. A ver mi, že do tvojho života príde ďalší chlap. A znova budeš šťastná, znova zažiješ, aké je to byť zamilovaná. Užívaj si to. Aj keď by to malo byť len na chvíľu. Život je krátky a je len jeden. 🙂
@au1994 Ďakujem veľmi pekne 💖💖💖💖
Každej jinej je stejnej
Ziaľ niektoré ženy si budú stále a dookola vyberať rovnakých blbcov ako boli predchádzajúci. Neviem čím to je ale je to tak
Co zas evite došli namety ci ako?🤨
Zažila som to bolo horšie prišlo 100x lepšie
@alexka89 veľmi pekne ďakujem za odpoveď 😀
Zazila,predtym 3 vztahy,velmi podobne,posledny najhorsi uplne a aj najtazsie sa mi odputavalo,ale potom som si povedala dost,zacala som “zit”,zacala som mat rada samu seba a potom mi vosiel do cesty moj terajsi a ja vediem konecne normalny,usporiadany akludny rodinny zivot…
@ibajaanikiny Ďakujem veľmi pekne,toto mi zlepšilo náladu 🥰
Prajem ti rovnaky scenar…len si musis uvedomit svoju hodnotu a to,akych chlapov k sebe pustis. Obcas sa nam vztahy opakuju ako cez kopirak,kym pochopime,ze to nie je cesta a mame na viac…este taky detail,pri tych predoslych som akosi rychlejsie “vzplanula”,o to horsi pad na usta,pri svojom terajsom,to bolo dlhsie budovanie. Ale je to opak vo vsetkom,co som mala pred tym…
to, ci ten dalsi bude lepsi, krajsi, idealny, nezalezi na tom, ci to tak mali druhe zeny, ale len od Tvojho vyberu. Ak budes hladat a neuspokojis sa hned s prvym, len , aby si niekoho mala, tak mas sancu na lepsieho.