Láska so ženatým mužom

13. aug 2023

Mám vzťah so ženatým mužom. No láska ako hrom. Trvá to už par rokov, sľúbil mi že opustí zenu keď deti podrastú a pochopia to. Pockam, nemám sa kde ponáhľať. Je nám spolu krasne. Zenu vnima ako kamarátku, sex, keď sa to tak da nazvat, majú raz za uhorský rok a dosť dobre sa pred ňou pretvaruje. Ano viem napíšete mi že som naivna ale je to tak, proste to viem. Keďže som mnou ho ma toľkokrát že viac by už ani nedal. Preto sa pýtam že či vazne ste take naivne že keď mate sex s mužom raz za čas tak že vám je verný? Veď človek to potrebuje castejsie. Veľa diskusii tu je na tuto tému, či vás podvádza, ako to zistiť, tak aj tým že raz za cas, je žalostne malo a môže, nemusi, to znamenať aj ine než to že pribral alebo je prepracovaný. Dajte si teda pozor! Nebudem citat komentáre ani na ne reagovať.

jan510
13. aug 2023

netreba verit vsetkemu, co ti ten nevernik nataral 🙂
Hlavne mysli na ochranu, aby si nemala od neho suvenir v podobe dietata. Vacsinou tych mileniek maju viac, casom sa presytia jednej, idu k dalsej.

adkoalauri
13. aug 2023

A ty si taká naivná, že uveríš tomu, že majú sex raz za čas? A veríš tomu, že opustí svoju ženu?

natalienka12
13. aug 2023

Nebudem citat komentare ani na ne reagovat 😂 🤦‍♀️🤦‍♀️ Naivka, co robi matrac zenatemu chlipnikovi, aby sa na nej vyskakal a vyprazdnil. Laska ako hrom 😂 ale peniaze nosi domov zene a detom. Ale ju lubi. Jasneee

dskjhfdlkdjhl
13. aug 2023

Naivna milenka tu bude poucovat vydate zeny a vysvetlovat im, ze su naivne. No, to je tak, ako keby mi analfabet vysvetloval ako precital Shakespeara😉

viestta
13. aug 2023

Joj, ako dobre, ze mame na svete Andulky Utesitelky podobne tebe, inac by ti zadani muzi pomreli na sexualne suchoty. Vy v podstate plnite homanitarnu misiu a treba vas obdivovat, chvalit, mozno by nebolo od veci postavit vam nejaky pomnik... Chcelo by to nejake vyznamne umelecke dielo s nazvom Naivna hus...

pkgirl30
13. aug 2023

Ja ti želám aby sa tento trojuholník spravodlivo vyriešil.

lienka353535
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
avonladyba
13. aug 2023

Ďakujeme za varovanie. Ešte, že existujú také ženy ako ty, ktoré dajú mužovi na požiadanie, bez akýchkoľvek limitov, čo na tom, že je ženatý.

doriiis
13. aug 2023

Žena,ktorá roky čaká na muža a zatiaľ mu sluzi iba ako milenka je nielenže naivná,hlúpa ale aj veľmi polutovania hodná.
Čo k tomu dodať....chudery boli,sú a budú.

moonlight1210
13. aug 2023

No este aby si mu nedala. Ved je to v podstate tvoja jedina povinnost, ked s nim inak zivot nezdielas.

A nezdielas ho, pretoze ti dal ten krasny neurcity limit do buducnosti “keď deti podrastú a pochopia to”, a.k.a. “drz hubu a cakaj”, kedy sa ja rozhodnem, ze uz s tebou konecne chcem oficialne byt.

Ak sa v takomto postaveni citis poctena a si na to hrda, tak niet co dodat. 🙂

blancheporte
13. aug 2023

Karma ti nič nehovorí?! Aj ty raz môžeš byť na mieste podvádzanie manželky.....a to môžte mať sex aj 5 krát za deň. Ono to nie je len o intenzite sexu!!!!!!

oli18
13. aug 2023

No, uz si sa nam pochvalila a teraz co? Keby naivita kvitla, si samy kvet.

jaskolka
13. aug 2023

Mne unikla pointa toho príspevku, alebo vylevu, alebo co to ma akože byť....
Ona sa chváli, alebo sťažuje, alebo poučuje? 🤔🤔

viestta
13. aug 2023

@jaskolka ani ja neviem co z tych troch to je

kassandra25
13. aug 2023

Keby ta tak miloval, rozvedie sa, aj ked mozno tazko, ale rozvedie sa co by dup. Opustit zenu, ak chlap chce, moze aj tehotnu, nieto este, ze ked deti podrastú. Moja otazka, ci komplet ty vies technicky, co on robi 24 h denne 7 dni v tyzdni a 30 dni v mesiaci, a tie mesiace v roku? Ci to mas technicky vzate, a vysledovane technikou, osobou? Ak nie, ty nemas ako vediet, ze popri tebe este nemá dalsiu takú ako si ty sama, a za druhé, opustit zenu kvoli detom, ze podrastú, to je dovod na + 10 rokov, potom choroba ženy je + 15 rokov, úmrtia v rodine + 5 rokov, straty práce, vlamania, vykradnutie bytu , dalsich + 5 rokov, na teba dojde rad, ked budes mat 65+. Mozno. Jedinú pravdu, ktorú si napísala, je to, ze muzi, co slabo spia so ženami doma, ich podvadzajú. Moze byt. Ale tvoj vztah je nulový. Pretvarka pred ženou - ze nikoho nemá, pretvarka pred tebou - ze ked deti podrastú..., nie, výmysel, klamstvo , kym deti podrastú, ty budes minulost a bude na scéne nová, ktorej uz bude tvrdit bud to choroby v rodine alebo zlu situaciu v zivote, no alebo kvoli ktorej sa ozaj rozvedie. Vela zdaru, ale nekric hop, pokial nepreskocis plot. Nic si nevyhrala, iba sluby a ked ti slubim, ze zajtra bude slnko modre, mne neuveris a jemu jeho sluby veris a chvalis sa nam tu s tým.

veronikaszabova
13. aug 2023

🍿🍿🍿🍿🍿
To bude zaujimave 😂😂😂😂
Ja radsej svoj nazor nenapisem, lebo by mi aj tak zmazali koment 😂😂

januska12323
13. aug 2023

Aspoň ti za zo platí?

ruxandra
13. aug 2023

Ja len 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂

A vraj, ze ony su naivne 🤣🤣

janka_23
13. aug 2023

Milá autorka, k úrovni tvojej morálky sa vyjadrovať nebudem lebo z takých ako ty mi je 🤮
Poviem ti iba toľko, keby to bola láska ako hrom tak ho pri žene neudrží nič, ani deti

katuskamala1
13. aug 2023

A ktora z vas ma teda viac?

la_dolce_vita
13. aug 2023

Naivna chuderka a este je hrda na seba..

lonely66
13. aug 2023

ach, zase nejaky prieskum

mandzula
13. aug 2023

Teba sice vysupe (a pomedzi aj manzelku, inak super pocit to musi byt, ked ho omaca na striedacku), ale zvysok seba dava doma. Asi nebudes taka uzasna, ako si myslis, ked je stale s tou, co mu akoze nevyhovuje.

pkgirl30
13. aug 2023

Ženy prečo míňate svoju energiu na takéto osoby? ona chce byť milenkou a nikto to nezmení

lb1984
13. aug 2023

Mne sa strašne páči pesnička od Gotta kdyz milenky placou. Ja naopak ti prajem aby si pre muža zostala rovnako príťažlivá ako v prvých rokoch vzťahu, aby po 16 a viac rokoch s tebou chcel sexovať 3 krát denne. Vieš ono tie dlhodobé vzťahy už o sexe niesu. Keď sú tam deti, spoločná domácnosť je to o inom. A tam sa rozhodne ci výber partnera bol správny. Samozrejme existujú muži co ho chcú strčiť vždy a všade a vždy niekde inde ale myslím ze prísť o takého chlapa je pre ženu požehnaním ešte predtým ako od neho niečo schyti.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
13. aug 2023

sex má doma raz za čas a dobre sa pretvaruje? A to mu veríš a myslíš si, že nie si naivná? Ukáž mi muža, ktorý sa dokáže pretvarovať a mať sex, keď nechce...

mandzula
13. aug 2023

@pkgirl30 mozno nechce, len s tym nevie nic urobit.

hugger
13. aug 2023

@jan510 @mandzula @danica2711 @kittykat22
@lb1984 @pkgirl30 @mandzula @lonely66 @la_dolce_vita @katuskamala1
@janka_23 @ruxandra @januska12323 @veronikaszabova
@kassandra25 @jaskolka
@oli18 @blancheporte @moonlight1210 @doriiis @dskjhfdlkdjhl @natalienka12

Dievcata reagujete na nepodstatnu cast autorkinho prispevku. Preformulujem jej otazku:

Naozaj si myslite ze vasi muzi nie su schopni dostat od zivota to co potrebuju ak im to nedavate vy? Neverou alebo odchodom? Mate ich za svatcov alebo za handry?

mandzula
13. aug 2023

@hugger kde si, prosím, prišiel na to, že ja tomu svojmu nedávam to, čo potrebuje? Mimochodom, ty si tiež sakra dlho čakal, kým si sa rozhodol pre odchod, nie? Bol si svätec alebo handra?