je tu niekto komu vysiel vztah s niekym koho trebars dlhe roky poznal, ale vobec si nerozumeli alebo napriklad ked vztah nezacinal ruzovo a boli tam nejake pochybnosti pripadne nejake rozchody alebo nejake zakazovanie si lasky k tomu druhemu z racionalnych dovodov...pripadne vztahy, ktore zacali pekne, potom pochybovali o laske, mozno sa aj rozisli, alebo to tahala len jedna strana, ale napokon zistili, ze k sebe patria?
Your place or mine 😁akurat som pozerala na Netflixe film s touto temou. Raz sa spolu vyspali a on potom zmizol z obrazu Lebo sa bal ze nie je dost dobry pre nu.. a potom sa jej ozval uz bolo neskoro uz niekoho mala tak boli 20r kamosi . Ashton Kutcher a Reese W. som ho skoro nespoznala dako vychudnuty je 🥹ale som ho ani nevidela od friends with benefits. Osobne mà to nikdy nelakalo ked nejaky vztah nevysiel a ked prebolel smutok z rozchodu tak mi bolo jasne ze tak to malo byt. Neberiem to druhym pre niekoho to moze byt super. No pre mna je to krok spet. Na svete 7 billion ludi radsej by som dala sancu niecomu novemu Ked to uz raz nevyslo.. ten clovek ta moze pritahovat mozes mat obsesivnu tuzbu po predstave o nom ( nie jeho realna povaha ale tvoja iluzia o jeho uzasnosti) ale ten dovod preco to nefungovalo prvy krat je pravdepodobne stale existujuci. Ale ked chces tak to Skus Lebo lepsie je spalit sa zas ako nikdy neskusit a lutovat .. cudzie happy ends nezarucia ze aj tvoja skusenost bude pozotivna . Ale za skusku nic nedas .
Ja som mala celú strednú školu priateľa . Bol to úžasný človek, ku mne s a správal, akoby som bola jedná žena pod slnkom, ktorému ale padali pečené holuby do huby ako sa hovorí . Rozišli sme sa , lebo mne sa toto veľmi nepáčilo , že nechcel nič sám dosiahnuť , možno aj chcel, ale vlastne nikdy nemusel ...a po rokoch, no chalan sa vypracoval ,začal na svojej budúcnosti makať a darí sa mu . Keby môj muž nebol pre mňa najlepším partnerom pod slnkom, veru by som neváhala a skočila po ňom 😂
Takže asi aj záleží prečo sa partneri rozídu , keby to bol nejaký ochlasta, ktorý ma mlátil, tak by sa mohol zmeniť hocijako , jednoducho sú veci , ktoré sa nedajú zabudnúť
Poznam take pary, ktorym to na druhy pokus vyslo. Ale preto, ze si uvedomili chyby a zmenili sa.
A aj take, kde im druhy pokus pomohol utvrdit sa, ze to vazne spolu nepojde.
Ja si myslím že ak to raz nevyšlo, nevyjde to ani druhý krát s odstupom času.
Ono to je strašne individuálne podľa mňa. Na jednej strane mi to príde ako dobrý nápad, nakoľko sa už poznajú, vedia, čo spravili zle, keď im to prvý raz nevyšlo, takže by sa logicky rovnakým chybám vedeli druhýkrát vyhnúť. Ale tiež si to predstaviť neviem. Stále by som asi mala pred očami minulosť a bála by som sa v jednom kuse, že sa to zase pokašle.
nemyslela som vazne dovody, ani vazne vztahy, ktorym to nevyslo...skor take prvotne strachy z ktorych bol napokon pevny vztah...
to, že niekomu inému vyjde vzťah na 2, pokus, neznamená, že vyjde aj tebe - a naopak. Je to rovnaké ako u všetkých iných vzťahov, vyjde/nevyjde, 50:50. Cudzie príklady v tomto nemajú veľkú výpovednú hodnotu, každý vzťah je iný
@danica2711 ale asi su taki, ktorym vyslo, to som chcela vediet
ja mam byvalu spoluziacku z vysky, ktora sa po 5 rokoch dala na vyske dokopy s nasim spoluziakom.on cerstvo rozideni po 7 rokoch vztahu. boli spolu tusim pol roka, ked mu byvalej matka zavolala, ze jeho ex predcasne rodi. on vobec netusil, ze pri poslednom sexe si urobil dieta. s tou spoluziackou sa rozisli, on sa vratil k byvalej, poziadal o externe studium a bol zodpovednym otcom. 8 rokov sa nevideli, nevedeli o sebe, po 8 rokoch sa stretli, on prisiel ako externy skolitel do korporatu, kde pracovala. ona bola slobodna, nezadana, on vlastne tiez. syn mu zomrel v 3 rokoch, s byvalou teda ich uz nic nespajalo, tak sa rozisli. rok tu nasu spoluziacku obhanal, posielal jej kvety, pozyval ju na vecere, ona ho strasne nechcela, ale bol fakt extremne vytrvaly a extremne pozorny. po roku s nim sla na rande a skoncilo to tak, ze su spolu uz 5 rokov, maju 2 deti. a su stastni.
@matkahelka fuha, to je tazky pribeh
@danica2711 mne vztah vychadza, bola som zvedava vseobecne ako to je...ale i ja som si spomenula na taky par, osobne si ale myslim, ze to nie je o tom, ze ta laska medzi nimi vznikla znova, ale ze pretrvala...
@macatt jo kukam na foto a vyzera tam viac Sam sebou 😂Neviem Mozno to bolo aj tym ze uz bola noc a unavene oci .. ale v tom filme aj obocie ma ine.( menej ) niekedy staci len trochu zmenit tvar obocia a novy clovek . Clovek nevie ci len tak normalne starnu meni sa tvar ci daky zakrok. On mal vzdy take licka taky detsky kukuč a uz mozno len o to prisiel ..
Moj byvaly sa ma snazil uhnat po rozchode 😂 Ale teda branila som sa samozrejme, pretoze som si povedala, ze dvakrat do tej istej rieky proste nevstupim, 😂 Neviem si to predstavit.