Láka ma mať niečo s kolegom

5. aug 2022

Ahojte. Nechápem tomu vždy som bola slušné dievča, mám 26 rokov a mala som 2 vzťahy. Nikdy som nemala sex bez lásky. Keď mi niekto ponúkal sex tak som to brala ako urážku že či som nejaká ku...pre neho ..
No nastala zmena až teraz v mojich 26 rokoch ..... :(((( .. nechápem čo sa to somnou stalo no v práci ma balia muži, čo robili vždy len to somnou nič nerobilo. A teraz to začína somnou niečo robiť :(((( bojím sa že neodolam. S týmto som v živote nemala problém a teraz somnou začali nabíjať hormóny ako besne. Som slobodná nemala som sex 2 roky. Ale nikdy ma nelakal takto že len s kolegom si užiť.ja som bola v robote vždy za slusnacku. Teraz sa bojím že povolim a bude vedieť o Tom celá firma že som sa s niekým vyspala.
Neviem či mi šibe ale príde zamnou muž kolega, pozerá na mňa chtivo, rozpráva mi schválne také veci aby ma dostal a na mňa to účinkuje. Mám z neho zimomriavky a normálne strácam pôdu pod nohami. Čo to má znamenať ?a čo mám robiť ? Dakujem

bajka16
5. aug 2022

Vyrieš si svoje hormóny mimo pracoviska.

moonlight1210
5. aug 2022

Pories si to rucne strucne doma v posteli.

patus_2
5. aug 2022

Ak ti kolega začne rozprávať "také" veci, tak ho rázne stopni a uzemni. A svoje túžby pories mimo pracoviska. A tak bude aj vlk sýty a aj ovca celá 🙂

martinka13
5. aug 2022

Hlavne to rieš mimo pracoviska. Teda pokiaľ máš svoju prácu rada....

autor
5. aug 2022

Lenze tam sú takí muži že oni sa radi s tým pochvalia iným mužom a už to bude každý vedieť..

panelacikova
5. aug 2022

ak sú slobodní, je to vaša vec. ak sú ženatí, daj od toho "ruky" preč...

janetinka27
5. aug 2022

dnes je tu prevaha romanov

petamich
5. aug 2022

znamena to, ze si davno nemala sex....ale teda s chlapom, ktory by mal potrebu pochvalit sa kolegom, ze si so mnou vrzol, by som v zivote nic nemala - co mate 17 🤷‍♀️ ano ludia bezne maju aj nezavazny sex (nech si uz o tom mysli kto chce co chce), ak su dvaja bez zavazkov preco nie ale teda hadam to ma mat nejaku uroven a nie mavat gatkami kolegyne na druhy den v praci, to uz fakt si vrzni radsej s niekym, koho stretnes v piatok v bare

cimage
5. aug 2022

S kolegom by som nic neriesila, jedine ak vztah a potom sex. Necitila by som sa v pohode na druhy den. Aj keby to nevyklopil, tak sa tvarit akoby sa nic nestalo.

gertrudaosem
5. aug 2022

A čo si myslíš tým mužom ide o čo??? Ešte keď sa aj radi pochvália... A ty sa bojíš že tomuto neodolas??? To vážne???

gertrudaosem
5. aug 2022

A si myslíš že všetko pravda čo ti narozpravaju?? Nevidíš že im ide iba o jedno? Toto ti berie pôdu pod nohami?? By som vôbec neriešila ani nevnímala už len preto ako sú a o čo im ide. Si myslíš že si jediná??

autor
5. aug 2022

@gertrudaosem nepochopila si nevadi :D

marca12
5. aug 2022

Chyba ti sex. Ale nesla by som do toho s kolegom. Najdi si na tieto aktivity niekoho mimo pracoviska. Ty sa vyburis a nebude o tom rozpravat cela firma.

modrykonik1237
7. aug 2022

Hovoríš, že ťa viacerí balili a nič to s tebou nerobilo. Až teraz. A čo ak to je u nich stávka kto ťa dostane?

atasina
14. sep 2024

@gertrudaosem super, aj ja si to tak myslim. A potom si poviem, ze mozno som jedinecna a neopakovatelna bytost.... ale budem sa na to pozerat ako Ty.