Ahojte, chcem sa spýtať na radu. Som chalan, stretaval som sa s jednou kamoškou. Obaja mame dieťa.. Vlastne sme boli kamoši s výhodami. Kamoška to však ukončila lebo to nemalo pre ňu význam. Z mojej strany samozrejme už dávno preskočili sympatie lebo som ju vždy obdivoval... Niesme dlhšiu dobu v kontakte no veľmi mam potrebu jej kúpiť kvety. Ani neviem co od toho čakám, všeličo sme si napísali skorej ja jej a pravdepodobne som ju v návale emócií aj urazil. No zamiloval som sa do nej. Asi je to jednostranne aj keď, mal som dlho pocit, že nie.. Je to vôbec vhodné dať o sebe vedieť kvetmi? Chcem jej dokázať, že mi na nej záleží, že ju mám rád..
neskusis, nevies, aj ked asi mozes narazit na jej opravnene odmietnutie( kto ohrdnuto urazil raz, nebude mat problem urazat aj potom...)
Kvety su jednoznacne skvela volba🙂 Nepoznam zenu, ktoru by kytica kvetov nepotesila. A ked to urobis takto romanticky a nie prvoplanovo, tak o to lepsie🙂 Uspech zaruceny, to ti mozem povedat :D
@babina_33 náš prípad je dosť komplikovaný a podľa toho ako ma odmietla a všetko ukončila nečakám žiadny úspech.. No ja proste cítim že to musím urobiť
Neviem, co vsetko sa medzi vami odohralo, ale ak ta razne odmietla, akokolvek ju kontaktovat nemusi byt dobry napad. Tiez by mi to v niektorych pripadoch vadilo. Take vnucovanie sa. Co urobis, ale posud sam. Niekedy aj blbe napady mozu nakoniec vypalit dobre.
Ja som raz takto dostala cez donášku jahody v čokoláde naaranžované ako kyticu 😀 poviem ti rozhodne ma to neurazilo 😉
@lintu ak neurobím nič, nič nezískam... Max si povie, že som fakt trápny. Aj keď...
Vyskúšaj, možno to pomôže a "otvorí cestu a ak.aj nie, tak prinajhoršom to vezme ako tvoje ospravedlnenie.
Neurobíš, nevieš. Budeš ľutovať, bude ťa to žrať. Ak to chceš urob to, ale nemaj očakávania ohľadom spätnej väzby. Dôležité je, že budeš mať srdce na mieste, že si to urobil
závisí od človeka ako zareaguje...
mne keby poslal nejaký ex kvety - idú rovno do koša...
@deti95060810 ale ty si vydata, to je ine, oni su slobodni
@autor posli jej kvety, stratit nic nemozes, mozes len ziskat
@deti95060810 tiež ma takto raz jeden človek sklamal a potom si myslel že keď mi bude posielať kvety že z toho odpadnem. Hnevala som sa ešte viac a slušne som mu povedala nech si na mňa nemíňa peniaze
Mozes to urobiť. Ale len jeden jediný krat, viac krat, keď ona nebude reagovať už to nerob… môže to zobrať ako istú formu obťažovania, možno jej ku kvetom napis odkaz, ze kvety su forma ospravedlnenia, ale pochopíš, ak ospravedlnenie neprijme a nebudes ju viac kontaktovať, len chceš mat ciste svedomie, ze si sa ospravedlnil aspoň takto
@zuzana76 tu nejde o to že som vydatá...
poniektorí po každom vzťahu pália mosty...hádam si pochopila...
už tu bola podobná téma a zopár mamičiek napísalo že po vzťahu už nechcú mať s ex nič... takže ani kvety... to je taký typ ľudí, nespravíš nič...
stena medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká....
@deti95060810 my sme nikdy neboli vo vzťahu, boli sme priatelia. Spočiatku vyzeralo, že ma má rada viac, no potom mi napísala, že išlo iba o to aby si užila a kontakt prerušila.. Ja som k nej však cítil viac vždy a cítim stále aj keď mosty spálila...
tebe možno povedala že ste priatelia, len kto vie či tam nebolo niečo viac aj z jej strany...😉
skus to. ale naozaj len raz. posli kvety alebo tu ovocnu kyticu s nejakym vtipnym ale milym odkazom. nic vlezle ani otravne. a podpis sa. ma by byt v tom odkaze priestor na jej reakciu ... nejaku.
mozno tiez citila nieco viac. zlakla sa a ukoncila to. a mozno aj nie. tazko povedat. zivot je kratky niekedy treba riskovat. neskusis nezistis. a vsak co najhorsie sa moze stat? nic. max ta zrusi nadobro ale aspon budes vediet na com si.
drzim palce
Áno, len sa strápniš. Dáma o teba nemá záujem a žiadne kvety na svete to nezmenia. To si akože myslíš, že je taká lacná, že kytica kvetov zmení jej názor? Radšej svoju energiu sústreď na niekoho nového.
Kvety nikdy neurazia.Ale mna zarazilo ze si ju v navale emocii urazil a ona spalila mosty.Toto nevyzera byt koser.Nepovies o tom co si povedal a urobil viac?
@deti95060810 ano, ani ja by som nechcela mat nic s ex, ale oni boli len kamosi a on citi, ze ho mala rada, len ju nahneval a tak sa urazila, ale mozno k nemu nieco citi, ani ja by som neudrziavala ziaden kontakt s ex
áno, daruj jej ich cez donášku s milým odkazom a určite s tvojím menom,
čo môžeš stratiť?