Kto má posunúť level vzťahu?

1. júl 2023

Zoznámila som sa na zoznamke s milým chlapom. Pripadá mi ale hanblivejší ako ja. Ja som hanblivá a podľa mňa má chlap viesť. Ale stretla som sa s názorom, že žena má naznačiť. Ja už asi neviem randiť. To mám vyslať dymové signály? 😁🫣 Aký máte na to názor?

hopsadobrandejsa
1. júl 2023

Vysli dymove signaly a daj vediet ako to dopadlo...

anonymanonym
2. júl 2023

Dalo by sa predpokladat, ze chlap lebo ma dobijat a vraj radi dobijaju a lovia a bla bla. Ale ja sa priznam, ze mna taketo hry na to kto by co mal nebavia. Takze moj nazor je taky, ze kaslat na to, nech otvori debatu, posunie vztah ten co to tak citi a druhy sa bud prida alebo nie. A inak ak zena naznacuje (pri randeni, vztahu, manzelstve...) tak je to za mna to najhorsie co moze robit. Maloktory chlap tie nase zenske naznacovacky chape.

anonymanonym
2. júl 2023

@anonymanonym *dobÝjat 🤦‍♀️🙈

vanilkovazmrzka
2. júl 2023

A na akom leveli sa v sucasnosti vas vztah nachadza?

andreatytler
2. júl 2023

Moja skusenost je take ze ak chlap chce posunut level, nepotrebuje naznacenia od zeny. Ak nechce, naznacenia bude ignorovat a cakat ci zena posunie. Nemyslim si ze to je o hanblivosti ale o tom ci to ten chlap chce.

autor
2. júl 2023

@vanilkovazmrzka level pusa na rozlúčku. A píše tak, že som mu sympatická a má záujem. Tiež som mu napísala to isté. Ale keď sa stretneme, tak sa o bozk alebo objatie nepokusi. Ja nie som tá čo balí chlapov, preto som skúsila aj zoznamku. Nemyslím, že žena má zbaliť chlapa. Dominantný má byť chlap.

ivangeline
2. júl 2023

Ja pod lvl vztahu rozumiem asi nieco ine a nie len fyzivke zblizenie. xD To mu normalne povedz...Spytaj sa ako si on predstsvuje postup vo vztahu...a co hlada..

rebrambora
2. júl 2023

Neviem. Tieto natahovacky by podla mna maximalne v dospelosti koncia.
Ako by pradedo povedal - vyskusaj a nic za to nedas. Lepsie akokeby si si neskôr vycitala, ze si nic neurobila.

andreatytler
2. júl 2023

Ako dlho to je uz na tomto leveli?

sissy27
2. júl 2023

Ak ty chces dominantneho chlapa, tak toto nie je ten spravny a nikdy ti nebude dost dobry. To chlap bud v sebe ma alebo nie, neda sa to naucit. Takze hoci tam nejake sympatie su, mohol by to byt jedine vztah z rozumu, ked si povies ok, nie je sice to co naozaj chcem, ale ma ine plusy, tak s nim zostanem…

januska12323
2. júl 2023

Ako dlho je to tak? Čo sa stane ak ho pri privítaní pobozkáš?

autor
2. júl 2023

@januska12323 ja ho mám prvá pobozkať? Ako pusu v pohode. Ale prvá bozkávať chlapa to fakt chlapi čakajú na to? 🤷

autor
2. júl 2023

Mňa skôr zaujímal názor chlapov, či sa im páčia ženy čo ich zbalia, čo ich prvé pobozkalu a tak. Ja som asi staromódna, ale podľa mňa by mal viesť chlap. A zasa od žien ma zaujímalo, či dávajú chlapovi nejak normálne (nie lacno) na javo, že je jej sympatický.

januska12323
2. júl 2023

Už nie sme v 16. Storočí keď mala byť žena cudná až do svadobnej noci. Keď máš záujem vyjadri to, keď nie nechaj ho ísť.

bbshop
2. júl 2023

Priťahuje ta vôbec? Pises iba to, ze je milý.. to nestaci