Kríza v intímnom živote

25. jún 2021

Ahojte, priatelka somnou nechce mat sex ani ziadne intimnosti.sme spolu 7 rokov, doteraz bolo vserko ako tak ok,ale za cely cas co sme spolu nikdy nemala rada sex lebo ju to vraj stipe boli atd..aj ked som bol jemny aj ked som jej venoval vela vela casu v predohre atd proste mi islo hlavne o to aby ona bola spokojna, a vzdy ked prisiel na rad sex tak ju to bolelo a ma len nervy a vkuse sa pyta ci UZ lebo to boli atd..uz neviem ako dalej a co robim zle..asi ju nepritahujem alebo fakt neviem, mam z nej pocit akoby nemala ziadne hormony(chut)na sex..

simona1998
25. jún 2021

Treba to riešiť , skúšať pokial sa to nevyrieši alebo nech ide k doktorovi či nema s čímsi problém , určite sa nájde niečo čo ju nebude bolieť .

autor
25. jún 2021

@simona1998 skusali sme hocijake polohy vsetko boli..RAZ sa stalo ze mala chut a nebolelo ju nic neviem ako to je mozne ale inak vkuse ju to boli a je bez chuti..k doktorovi som ju posielal nech ide na kontrolu ci vsetko ok ale nechce ist..

777januska777
25. jún 2021

Asi budete mat už blok a nevie sa uvoľniť pri samotnom styku. To bude v jej hlave. Možno by iniciatívu pri sexe mala prevziať ona. Sama si bude korigovať pocas styku co a ako a budete skúšať co sa jej paci a co nie, ale iniciatíva by mala byť na nej, aby vedela určiť co áno a co uz nie, keďže ty jej do hlavy nevidíš.

nevenka
25. jún 2021

Ja poviem z vlastnej skusenosti. Dlhe roky som trpela na stipanie, bolest, nebolo to vlhkostou. Mne sa premnozil streptococcus agalactiae. Mala som ho roky a doktor neriesil, lebo mimo tehotenstva sa neriesi. Netrapilo nikoho, ze to mam ako v ohni, az jedna kozna ma pochopila, ale tiez jej masticky len zvonku nepomohli a stale ma odkazovala na gynekologa...Raz to bolo viac, inokedy menej. Ale kedze ja sex chcem a mam rada, tak som to proste brala uz ako sucast a snazila sa to nejak rirsit. Az som porodila tretie dieta a pri porode mi dali infuziu s antibiotikami ako profylaxiu proti sepse u novorodenca. No a po sestonedeli, ked sa vsetko zahojilo, zrazu ma sex nestipal a je to najlepsie, co som za tie roky zazila.
Takze kludne to moze mat vleklu chronicku infekciu. A ostatne, je uz psychicky blok, nasledok...ja som s tym tiez dost bojovala ☹...

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jún 2021

@777januska777 sama si aj koriguje vzdy styk ja sa prisposobujem ale je to jedno pretoze ako nahle dojde k styku tak uz sa krci a je napata prejde 30 sekund a uz sa ma pyta z bolavou tvarou ci uz?to mna ide porazit a mam pocit akokeby som ju znasilnoval, co samozrejme nie len mam taky hnusny pocit a ani si to neuzijem..potom sa rychlo snazim to ukoncit a koniec lenze neprichadza pocit stastia ale vycitiek ze som jej robil zas len bolest..

autor
25. jún 2021

@taskataska hanbi sa ist k lekarovi..niekedy ju boli menej niekedy viac, ja jej vzdy hovorim ze pojdem kludne aj s nou k lekarovi lenze nechce..

autor
25. jún 2021

A inak, ja mam 24 aj ona lenze stale mi pripada jak dieta v zmyslani..

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
777januska777
25. jún 2021

Tak ako si ho koriguje keď hneď od začiatku sa krčí a tvári utrapene? Odporúčala by som jej smer lekár, ak sa vylúči akákoľvek zdravotná pricina, tak smer sexuológ. Lekár nie je hanba v sexuálnom živote, ved ste už predsa 2 dospelí ľudia, tak aká hanba? Nebudete prví ani poslední, veľmi veľa ludi ma bolestivý a zlý sexuálny život. Keď však takáto situácia nastane, tak je niekde chyba a tu treba riešiť.

autor
25. jún 2021

@taskataska tak to by sm uz spolu neboli keby som neriesil..

autor
25. jún 2021

@777januska777 ona proste nema rada styk, uz od zaciatku..vsetko ostatne ma rada len ked dojde k styku je to uz na nic.viem ze jedine riesenie je lekar nech vyluci fyzicke problemy, potom by to vysvetlovalo len to ze ma psychicky problem..ale ked ona to nechce riesit tak co sa mozem

777januska777
25. jún 2021

No ved to vravím, ked nema rada styk, tak tam bude nejaký problém. Možno ten styk neviete správne robiť. To neber ako urážku na teba alebo na ňu, ale veľa párov nevie sexovať, lebo ono nie je sex ako sex. Sexualny život sa často buduje postupne, spoznávate sa a učíte sa navzájom. Sex je kapitola manzelstva, ktorá učí pár rozvíjať sa a spoznávať sa navzájom v tej najimtimnejsej stranke. Ak má pár dobrý a milujúci vzťah, tak aj sex bude krásny, lebo aj na sexe treba pracovať. S tým vám pomôže sexuológ (obom) možno gynekológ (jej). Možno jej daj prečítať túto diskusiu a porozmysla nad zmenou.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jún 2021

@taskataska urcite ju neopustim len kvoli problemom v posteli, sme spolu 7 rokov a lubime sa...ja ju neznasilnujem podotykam, vsetko robime z laskou len hovorim ze pri styku ma bolesti tak som sa pytal ze ci nevie niekto z coho to moze byt, ked to nevies pochopit tak nekomentuj a NEURAZAJ ma a nerob zomna nasilnika.radsej uz ani nekomentuj tuto temu lebo prd tomu rozumies.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
25. jún 2021

@minimie vzdy sa ju snazim ukludnit, nikdy som na nu nekrical ani nic cize bat sa ma neboji ani nic proste normalny vztah, pri oralnom sexe sa vie uvolnit a uziva si to(robim ho len ja jej), psychicky blog to moze byt kedze vsetko je super az kym nedojde k styku..vidim to tak ze ten styk proste vynechame a ked bude mat chut(co si neviem predstavit lebo viem ako to je)tak potom to poriesime..uzatvaram tuto temu

0silvia0
25. jún 2021

Ano, nesexujte klasicky, rob jej oralny sex tak ako doteraz, mozno este 5 rokov vydrzis takyto cudny vztah, kde si na vedlajsej kolaji. Nebudes prvy ani posledny... Tato slecna nikdy nebola u gynekologa, ked nechce ist k lekarovi?

unicornlady
26. jún 2021

Veď jej rob orálny sex (pri ktorom teda je uvoľnená), olízni si prst (alebo použi lubrikant) a zasuň do nej. To by bola taká predpríprava na ten ďalší sex. Ak aj toto by ju bolelo, tak potom je to skôr fyzický problém, možno nejaký zápal.

desore
26. jún 2021

Obidvaja sa preliecte napr. Jenamazolom (krem), je bez predpisu.
Evidentne potrebuje lubrikant, skuste olivovy alebo arganovy olej z DMky.
Ak to nepomoze, smer dr.

karolinakr
26. jún 2021

Ale takito ludia mi pripadaju trochu pribrzdeny - mam 6 rokov zdravotny problem ale k lekarovi, kt.mi ho móže odstraniť, nejdem..Minule chlapovi nestal 6 rokov, ale lekarovi nešiel...a odmietal
Tak ked je niekto taky zadubeny nech si je, treba ho v tom nechat.A este v tebe vzbudzuje pocit viny - na smiech..
Tak ked uz nechce kvoli sebe aspon voči tebe by mala mat empatiu a z lasky k tebe tam isť..
Moze to hyt zapal ako bolo hore spominane antibiotika alebo obyčajny vaginizmus - bolest pri prieniku.Raz som to citala v anglickom Cosmopolitane - tam riešia sex z rozneho spektra - nielen hluposti ako na Slovensku
Bolest pri prieniku neschopnost sa otvorit dosiahnut orgazmus a tam len gynekolog, sexuolog a sexualny kouč ti pomože - nikto a nič iné.Je to važna choroba a neprejde sama od seba.Pokial sa chcete vziať v dobrom ti radim - daj jej podmienku, že musi navstíviť lekára

ivangeline
26. jún 2021

To mi pripomina mna. Blok. Sexualne a ine problemy...ktore treba otvarat a riesit..ale to musi chciet ona. Ja uz problem so sexom vela krat nemam.. :D ale je to proces a zeny maju kadejake obdobia,napr teraz mam velke brucho a tiez uz chut taka nie je... tehotenstvo a dojcenie ma v tomto meni tiez...

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
26. jún 2021

Chyba je v oboch a úprimne čudujem sa ze 7 rokov nič neriešite a ze pokračuješ aj keď sa krčí v bolesti...
Nabudúce keď ju bude bolieť tak prestaň, uspokojiť svoje potreby skúste ináč ako pohybom dnu a von a ak ti na nej záleží chod s nou k lekárovi

marca12
26. jún 2021

Tvoja priatelka je bud slaboducha zena bez inteligencie alebo obycajny sebec. 7 rokov ma problemy a nechce ist k lekarovi? Tak nech je sama a nenici zivot inemu cloveku. Ako moze byt niekto taky,ze trpi,ale neriesi to? To mi rozum neberie