Krachujúci vzťah

11. aug 2024

Ahojte, ani neviem ci chcem radu alebo názor na našu situáciu. S priateľom sme spolu štyri roky a máme dvojročnú dcérku,žijeme v jeho byte. Avšak z jeho strany prišla voči mojej osobe zmena 😣 ochladol úplne, odmieta sex..
akokoľvek sa môžem snažiť objať ho, pritúliť sa v posteli k nemu, pobozkať ho - buď stojí ako soľný stĺp alebo mi odpovie že som otrava. Už si aj ja tak niekedy prípadam, keď doslova bojujem o jeho pozornosť.
Ak mu aj niečo poviem na túto tému tak ma hneď zruší , že čo stresujem, ma toho veľa, je unavený.
Sex sme mali za posledné dva roky trikrát a aj na to mal odpoved ,že aj v iných vzťahoch to je takto keď sa bavil s kamarátmi🤷‍♀️
Doma ma upratané, navarené, opraté, ožehlené, nakúpené.. čiže v domácnosti nemusí pomáhať vôbec. Síce som pribrala 6kg odkedy sme spolu tak už si myslím, že aj tam je problém 🤷‍♀️ že niesom príťažlivá .. sama neviem čo robiť v takomto vzťahu ktorý chladne.
Ďakujem za prečítanie.

colsami
11. aug 2024

6kg nie je ziadny problem a sama to vies.
Problem je ze asi k Tebe nic neciti a ze Ty sa mu "doprosujes". Ma doma taky fullservis ze az.

3x za dva roky, sama vies ze to nie je normalne. Predpokladam ze sa nieco zmenilo narodenin dcerky, ktora ma 2 roky 😉 Bola planovana? Bola vo vyhliadke ak svadba ci spolocny zivot? Ci ho dieta zrazu zaviazalo k Tebe (prepac ze to zle znie) a pritom to mozno neplanoval?

koniarova
11. aug 2024

Má inú.

zooeynka
11. aug 2024

Ma inu. Teba potrebuje na prevadzku bytu a na starostlivost o dieta. Prepac :(

autor
11. aug 2024

@colsami áno bola plánovaná, ešte po jej narodení sme sa aj na tému svadby bavili. No zrazu nejaký zlom a už je svadba papier hoci vie že pre mňa ma iný význam svadba. Včera sme sedeli so susedmi a keď sa opýtali ,prečo sme sa ešte nevzali alebo nezasnubili tak reagoval hneď ,že on už zasnúbený bol a hotovo.
Mal predtým taktiež ako aj ja dlhoročný vzťah ,zasnúbený sme boli už obaja.
Ale tak ja som už iná partnerka 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

@zooeynka
@koniarova

autor
11. aug 2024

Tiež si to už začínam myslieť ,že je v tom niekto iný 😣

koniarova
11. aug 2024

Telefón nosí všade?

brunetkas
11. aug 2024

Z toho co pises aj mne pride ze ma inu

0silvia0
11. aug 2024

Citovo a sexualne sa angazuje inde. A klame ta, sex 2x za 3 roky je uplny nezmysel, urcite to vsetci kamosi tak nemaju, ibaze by fungoval v nejakej tajnej gay komunite predstierajucej, ze nie su homosexuali a raz rocne sa premozu.

komplikovana
11. aug 2024

chlap co svoju zenu miluje, sa k nej urcite takto hrozne nesprava.

skumavka
11. aug 2024

Ak je takýto kvôli tvojim 6 kg naviac, tak to bude iste láska ako trám. Inými slovami vzťah postavený na vode...

zuju2
11. aug 2024

Isto to tak všade nie je. My sme 19 rokov manželia a nemáme to takto. Príde mi to ako citové ochladenie z jeho strany láska sa vytratila.

januska12323
11. aug 2024

Buď má inú alebo len teba nechce ale nechce vyzerať ako pako ktorý vyhodil z bytu matku jeho dieťaťa. Prestaň sa mu doprosovať a ber ho ako spolubývajúceho.

olimuc
11. aug 2024

Mas spolubyvajuceho, co ta nevyhodi, lebo mas male dieta … ale mala by si sa poobzerat po vlastnom byvani a zariadeni si zivota. Z tohto vztahu uz nic nebude

niki35
11. aug 2024

Už len to že keď mu povieš o svojich pocitoch a on ťa takto zruší, že nemáš stresovať je zlé.
Že sa mu musíš doprosovať je úplne zlé.
Mať 3x sex za posledné dva roky znamená lek to, že on ho má niekde inde (pokiaľ nemá nejaké zdravotné problémy).

Z čítania mi to príde celkovo zvláštne že ste sa niekedy rozprávali aj o svadbe a on úplne otočil.

Ja by som povedala ze tam je istota, že má inú a teba na 100% vôbec neľúbi (alebo prestal z nejakého dôvodu). Inak by sa takto nesprával. Pri milujúcom partnerovi sa o pozornosť nebojuje

hopsas
11. aug 2024

Ak zmenil názor na svadbu a vyjadruje sa.pred tebou že svadba je len papier a vie že ty máš iný názor, tak to znamená že si ťa nechce vziať. A ak si ťa nechce vziať tak ťa nemiluje. Či miluje niekoho iného to neviem, ale ty to nie si. Mrzí ma to.

iv007
11. aug 2024

Tu jednoznacne zvoni umieracik. Rob si zadne vratka, setri nejake svoje peniaze, vrat sa skor do prace a pripravuj sa psychicky na rozchod. Nakolko ste neni manzelia, bude to jednoduchsie.

rorino
11. aug 2024

Ty si matka jeho dieťaťa,spolubývajúca a slúžka,očividne nie partnerka...

autor
11. aug 2024

@koniarova áno 😣

autor
11. aug 2024

Ďakujem vám za vaše názory a odpovede 🙏 odsledujem si každý detail či je v tom niekto iný..
lebo už od tridsiatky žiť s niekým bez lásky nechcem 😢

koniarova
11. aug 2024

Držím palce. Ale keď telefón nepustí z ruky, je to jasné.

lenkakravcova
11. aug 2024

Nie ste spolu len kvôli dieťaťu?

dharmasanata
12. aug 2024

A to je problém, že má Full servis .. stiahni sa, začni sa starať o seba viac, daj sa dokopy, chodievaj von a starostlivosť o domácnosť rozdel. Držím palce

iceberg
12. aug 2024

Ja mám niečo podobné ako ty ale v opačnom garde kde ja to od ženy zas nemám , tiež máme aj dieťa male, chcem sa ťa spýtať takto ste to mali aj pred tehotenstvom so sexom ? , Lebo nemusí mať hneď inú ženu ale môže byť aj Asexual a o Tom sa malo hovorí teraz ,

autor
12. aug 2024

@iceberg úplne normálne to bolo predtým ,preto nerozumiem tej zmene 😣

iceberg
12. aug 2024

Tak môže byť veľa možností čo to bude , a ako sa k tebe chová rovnako ako predtým či aj emócie ochladli ?

majka99999
12. aug 2024

Hmmm, nieco sa zmenilo, ak si na rodicovskej, tak mozno caka, kym sa zamestnas, aby nebol hajzel, ze ta vyhodil bez prijmu s dietatom. Nemusi mat nikoho konkretneho, mozno si pise len tak s viacerymi, ma tam nejake specialne porno alebo lajkuje polonahe zeny na IG, pripadne OF. Akoze my budeme spolu 14 rokov a sex 3x za 2 roky je ubohy, to by malo byt viac za mesiac, ak aj nie za tyzden. Myslim, ze sa emocionalne odputal, mozno caka, ze ta to prestane bavit a pojdes sama, opat aby on nebol za hajzla... Mozno len nechce byt otcom, mozno si to tak nepredstavoval, ze si sa upala prilis na dieta a citi sa odstrceny, hoci to mozno bolo par mesiacov po porode, mozno chcel syna, mozno sa mu zhnusil ten tlak, ze odteraz je jeho zivot nalinajkovany, svadba, dalsie dieta... Ak pracujes, zacala by som si setrit.

ema22270
13. aug 2024

Vy ste velmi kratko spolu, aby ste uz spolu nespavali, myslim to tak, ze po dvoch rokoch vztahu ste prestali spolu spavat, ak dobre ratam, ale to logiku veru nedava a myslim, ze sa to nedeje casto, nejaky dovod tam je a musis zistit, aky. Po 10 rokoch mozno sa stane, ze nastanu zmeny, alebo tak, ale po 2 rokoch je velmi skoro. A hlavne celkovo 3x za 2 roky to nie... 2x do mesiaca budis, to je podla mna este taky normal.

drago12587
13. aug 2024

Ako chlap pridam pohlad chlapa :D .. ako je na tom pracovne/ finančne ? Nepracuje nadčasy/ nočne / vikendy ? Nema na krku uver ? Nedoplatky ? Nesplnene ciele ktore roky nevie dokazat ? Pride mi ako vyhoreny človek.. s tebou to nemusi mat nič, je nespokojny so svojim životom. Chlapi su logickí,.to znamena, že pre neho bude priorita si usporiadat život pred emociami.. vie , že ženu ma, to je teraz na druhom mieste.. pred nim ale čakaju neodkladne veci, možno stresuje za prachy, uvery, nedoplatky , problemy v praci... Chlap bude pri problemoch ignorovat aj ženu, city su na druhom mieste.. ak nema financne problemy, pracovne problemy tak už je len jedna moznost , že ma inu. Ale najprv sa sustred na " bežne problemy chlapov" .. pretože chlapi maju zväčša uplne ine uvažovanie ako som pisal, možno je len vyhoreny zo všetkych negativych veci ..

peknyvladko
14. aug 2024

Bud ma inu, alebo si sa fakt zmenila. Vyzor nie su len kila!!!

alexis617
14. aug 2024

@drago12587
@peknyvladko vadilo by Vám keby bola žena veľa v práci hoci by viac zarobila ako vy