Kostlivci v skrini

25. jan 2024

Ahojte,
koncom minulého roka ma priateľ požiadal o ruku. Trocha som to aj čakala po troch spoločných rokoch, no aj som sa toho trocha bála, lebo mám nejakých kostlivcov v skirini z minulých čias, keď sme sa ešte nepoznali. Už som sa ohľadom tohto pýtala na inej stránke, tam mi cca polovica ľudí napísala, že to mám priateľovi prezradiť, polovica napísala, že si to mám nechať pre seba, že čo bolo, bolo. Takže nie som oveľa múdrejšia. Čo si myslíte vy tu na MK? Mám si to zobrať do hrobu alebo povedať mu o tom?

egonsk
25. jan 2024

jedna z otazok, ked sa beriete je: poznate o sebe vsetko? Takze otazka znie, viete o sebe zle aj dobre, nic ste si nezatajili a poznate aj svoj zdravotny stav a cokolvek, co by mohlo byt pricinou rozvodu, alebo rozchodu? Ak nie, treba na to mysliet...

hugger
25. jan 2024

Musíš byť konkrétnejšia, takto sa radiť nedá 🥹

ibatanecnica
25. jan 2024

no podľa toho, o čo ide, zdravotný stav, finančnú situáciu, dlhy, to by mal partner vedieť. Počet partnerov alebo nejaké malichernosti nemusí

autor
25. jan 2024

@hugger Pred 7-8 rokmi som asi 3/4 roka robila prostitútku, najprv v erot.klube, potom na priváte. Bola som aj podmienečne odsúdená za krádež (trest mám zahladeý, nie je vo výpise trestov). No za minulosťou som spravila veľmi hrubú čiaru, dokončila som VŠ a môj život delím na dve časti: pred a po. Takže fakt neviem.

jana_eyre_2
25. jan 2024

Tak to jediné podľa toho aki sú to kostlivci..

reanda
25. jan 2024

povedat.. aspon budes vidiet, ci je to ozaj vhodny partner pre teba, podla toho, ako to prijme..
ale teda zalezi aj od toho, ako to mas ty, ci to mas ozaj spracovane, alebo za tym mas len tu hrubu ciaru a mas to vytesnene

katka0123
25. jan 2024

Povedat. Raz sa to dozvie.

ibatanecnica
25. jan 2024

nuž ťažké toto. Mne osobne by vadilo keby toto robil môj partner a ja by som sa to dozvedela po svadbe od niekoho iného. To odsúdenie detto. Netvrdím že by som sa s ním rozišla alebo ho súdila za to, ale vedieť by som to chcela.
..Náhoda,, je sviňa nikdy nevieš čo sa kedy prevalí. A myslím, že by ho to dosť šokovalo keby sa to zrazu o svojej manželke dozvedel

annm81
25. jan 2024

Toto mu určite povedz, pretože ak sa to dozvie dnes od teba, zmieri sa s tým omnoho ľahšie, ako keď sa to dozvie po svadbe od niekoho iného. A nie je to teda vec, o ktorej si môžeš byť istá, že nevypláva na povrch.

egonsk
25. jan 2024

no bude to asi trosku tazsie rozdychavat, ale mozno je to stale lepsie mu povedat teraz, ako keby ste boli manzelia a niektory blby byvaly klient by na teba hodil v spolocnosti pri nahodnom stretnuti poznamku ... a to by vam nastrbilo vztah celkom urcite.

svokrinjazykmonika
25. jan 2024

Fuu, no povedz mu to. Mal by vedieť s kým chce stráviť zvyšok života. Ale tým pádom máš po svadbe si myslím 🤭

jana_eyre_2
25. jan 2024

Tak takú vec by som asi ja osobne nevedela tajiť, pred niekým tak blízkym ako je manžel, či teda vazny partner.. bolo by omnoho horšie ak by sa to dozvedel od niekoho tretieho a nie od teba.. ja by som to však priznala hneď na začiatku vzťahu, tri roky je už dosť nevedieť o sebe minulosť... Bohužiaľ pripravila by som sa aj na možnosť, že cuvne, čo ti želám aby sa teda nestalo...

viestta
25. jan 2024

Mala by si mu to povedat. Ako zareaguje on, uz je iba a len na nom a nebudes mu moct vycitat ak povie, ze s tebou nechce stravit zvysok zivota. Lepsie zist z kratsej cesty ako ked sa to prevali ked uz budete mat 3 deti, hypoteku na dom

klip0
25. jan 2024

Otázne je kto o tomto vie ? Rodina ? Kamaráti ? Ktokoľvek ? Ak o tom vieš len ty, nemusi sa to nikdy dozvedieť. Ak vie kopa ľudí, pravdepodobne sa to dozvie.
Ak ťa to ale ťaží, bude ťa to ťažiť stále a stále budeš čakať, že čo ak sa to dozvie.. povedala by som mu to..predpokladám že máte pevný vzťah, bolo to predtým. Partner určite vie aká si teraz

simsalabim
25. jan 2024

Tak toto je dost zavazny kostlivec. Podla mna to treba povedat, no treba ratat s tym, ze to s tebou aj skonci.

oblecenieavecicky
25. jan 2024

Povedať. Jednoznačne. Keby som sa takéto niečo dozvedela po svadbe, pre mňa by to bol dôvod na rozvod.

majlo1234
25. jan 2024

Povedat. To je vec, ktora moze byt pre niekoho zasadna a nechcel by ju zistit az v manzelstve. Ja na tom nic zle nevidim, kazdy mame svoju minulost, ale pokial jento minulost, nemusi to zasahovat do vasho zivota

hugger
25. jan 2024

Ak vyhodnotíš, že riziko že by sa to dozvedel je malé, nič mu nehovor. Málo mužov je dostatočne zrelých aby vedeli takúto minulosť partnerky spracovať.

Ak riziko že sa to dozvie je nezanedbateľné povedz mu to teraz, ak má odísť lepšie teraz ako s deťmi a hypotékou na krku.

Ak by sa však pýtal konkrétne otázky odpovedaj pravdivo, je veľký rozdiel medzi zamlčanou minulosťou a klamstvom v súčasnosti.

reanda
25. jan 2024

@hugger takze sa ma vydat za nezreleho muza? 🙂

ibatanecnica
25. jan 2024

@hugger a ako dokážeš vyhodnotiť to riziko? V dnešnej dobe internetu, kde sa pomaly každý s každým ,,pozná,, Nikdy nevieš koho pozná jej nastávajúci a jeho známi. A či aj medzi nimi nie je nejaký jej bývalý klient.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
regina22
25. jan 2024

Nič mu nehovor

domka222
25. jan 2024

Čo ak raz na teba niekto ukáže a povie,aha to je tá bývalá prostitútka. Alebo pri niečom, že už si mala záznam. Nič príjemné pre toho druhého. Povedz mu a uvidíš sama,či to ustojí,alebo ti dá zbohom

stanulienkat
25. jan 2024

@reanda @hugger vy ste vtipni🤣🤣 Niekto robí špinavú kurvu a má záznam v trestnom registri a ty sa bavíš o nevyzretom chlapovi?🤔🙄

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1979
25. jan 2024

Osobne pravdu nezničmu živiť tým, že sa to dozvie po svadbe Keď k tej svadbe vôbec dôjde osobne neviem či by som ja toto zvládla isto nie. Ale férové je mu to povedať.

ibatanecnica
25. jan 2024

@alessavandervelden asi tak, keby to robila v 20tke a v 50 tke si nájde niekoho s kým si rozumie, trávia spolu čas, neplánujú rodinu, deti, len chcú byť spolu, mať spoločné záujmy, chodiť po výletoch, do kina, tak by som už bola ticho. Ale nie pred niekým kto si chce s ňou založiť rodinu, mať deti, stráviť s ňou celý život.

lienka.7
25. jan 2024

@autorka uprimne? Omnoho viac by ma stvalo, keď by mi mm nepovedal ze robil dzigola ako to, ze to niekedy robil. Mimo to, pokial ma nejakú extra puritansku matku, tak mas rovno aj po manželstve, s tým môžeš počítať.

rebeka7501
25. jan 2024

Môže a nemusí sa to dozvedieť, záleží v ktorom meste si v minulosti bola, akí boli klienti.....
Mnoho žien vystrieda pred svadbou veľké množstvo mužov pre potešenie z blízkeho okolia a určite sa s tým nechávali budúcemu manželovi. A koľko žien bolo na UPT s bývalým partnerom a rovnako mlčí.
Každý máme svojich kostlivcov.
Pri takomto niečom ma napadne : Ak chlap pretiahne celú dedinu je frajer, ak ženu pretiahne celá dedina je ku*va. A prečo? Lebo česť ženy, lebo tradície, lebo minulosť?

reanda
25. jan 2024

@stanulienkat ano, asi tak podobne nevyzretom, ako tato tvoja reakcia.. akurat, ze mi to nepride moc vtipne