Koľko ste mali sexuálnych partnerov? Dnes som počula o babe, ktorá mala do 19tich už 20. A cítim sa zvláštne, že ja som v tom veku nemala ešte ani jedného.
Co je zvlastne na tom, niekomu staci jeden na zivot, a niekomu ani 200 nepomoze, ostatni ma nezaujimaju, urcite ti kazda napise pravdu dufaj dalej
Sexualny zivot nie je olympiada. Kazdy by sa mal riadit tym ako to on citit a nie prekonavat rekordy nejakej radodajky
Poznám viac ľudí čo v 30ke či 40ke majú tento počet už pekne okolo 200🤷 pre mňa nepredstaviteľné, ale nesudim..každý nech si žije podľa svojho uváženia😊
Aké úbohé....
To je ako keby som sa chválila koľko krát denne chodím 💩💩
V tom veku nula celá nič. Nemáš jej čo závidieť.
ano nejakemu anonymovi to iste zavesim na nos, a celemu MK tiez :D
@obleckodogymu to vážne 200 ?
Čo ti to pomôže, keď budeš vedieť koľkých kto mal?
@marcellka32 áno🤷 nemyslím si, že je to výmysel, tých ľudí poznám roky a sama viem o 50+ks v ich zozname..
Nuž možno v budúcom živote sa ti podarí....
Preco sa citis zvlastne? Je to tvoja vec.
Ja som v tom veku mala uz viacero a co? Myslis ze pocet sexualnych partnerov v 19ke nejak predurcuje tvoju buducnost v zivote? Ze ked nemas nikoho tak si nejaka cnostna osoba alebo ked mas mnohych tak si stetka? Ale prosim ta, realne to nemas napisane na cele. By sa tu niektore mravnostne policajtky cudovali, keby zistili realne cisla o svojich rodicoch, detoch, partneroch, blizkych priateloch a pod 😉 Sa hovori ze muzi tvrdia pocet krat dva a zeny deleno dva 😀
Mňa by skôr zaujímalo, prečo je to zak? Že muži krát dva a ženy deleno dva. To je ako tie predvolebné prieskumy. Nepovedia ajtak pravdu a mňa to nijako neovplyvní vo voľbách. A tie sexy tiež. Ale pozor. Nepýtajú sa na vzťahy ale len na milencov/ky. Kto chodí pravidelne do bordelu a vždy má službu iná, tak aj tých 200 sa dá.
Kazdeho osobna vec.
Jeden je v poriadku rovnako ako 100.
To je smutne. 19 rocna baba ojazdena ako stara ku..va. U mna na slusnu babu je akceptovatelne za cely zivot 5-6.
@rebrambora Máš pravdu, že je to každého osobná vec. Ale že jeden je rovnako v poriadku, ako 100? Ty by si chcela chlapa, ktorý mal 100 žien? A skús sa spýtať chlapov, čo by povedali na ženu s týmto číslom na konte.
Ani ja v tom veku a o nič som neprišla... Ale každému koľko vyhovuje....
Ak sa cítiš zvláštne tak nechápem prečo. Ak máš zdravé sebavedomie tak snáď vieš prečo si ty mala toľko partnerov koľko si mala, nech je to akékoľvek číslo. Každý má svoj životný príbeh. Alebo chceš povedať, že tej babe s dvadsiatimi závidíš? Podľa môjho osobného názoru nie je čo závidieť.
To ťa nemusí zaujímať
1. Spokojnosť 👍
To, koľko sexuálnych partnerov mala tvoja rovesnicka, by mala byť pre teba úplne irelevantna informácia. Hlavne sa nesnaz nič doháňať, ak máš pocit, že vo svojom veku by si už mala mať aspoň jedného 🙏
Žiadne kvóty ľudia, žiadne kvóty.
Však až tak sa ti to nežiada a keď sa začne bude to iba na tebe záležať či si vieš naraziť jedného na veľa stykov, alebo budeš mať na tých veľa stykov za každým iného, a po tom ju možno aj tromfneš.
Mám 35, dvoch.
urcite ti to tu budem pisat..