Ahojte nie som žiadna 15 ročná žaba. Mam 30 a niečo preskakane. Mala som viac intímnych partnerov ale ani s jedným nám to v posteli neklapalo. Nezaujímali sa o moje pocity a aj keď som dôrazne povedala po čom túžim nepadlo to na úrodnú pôdu. Existujú vôbec muži čo ich zaujíma ženské blaho? Ako dlho vám trvalo nájsť toho pravého a ako ste vedeli ze s týmto to už bude iné ako predtým? Co by mi mohlo napovedat ze partner nebude v posteli sebec? Ako vyžarovať ze túžim byt žiadaná?
Aj ja som mala a mam v živote len 1 sexuálneho partnera. Môjho manžela. A okrem inych veci je aj sex je super. Vždy nám to klapalo aj po tejto stránke
@zmrzlinka2021 podľa čoho to spozmat ze to bude ten pravý?
@martinka13 ako si zistila ze je to ten pravý?
Asi som mala šťastie. Fungovalo to od začiatku, iného som nemala potrebu hľadať.
pravý je ten, s ktorým vám vzájomne funguje chémia. a zároveň je to človek, ktorého zaujímajú tvoje pocity viac ako jeho...
Hlavne som hľadala niekoho s kým si rozumiem, ale nie v posteli...mimo postele...v bežných záležitostiach.....a potom, čuduj sa svete klapalo to úplne aj v posteli...a to som vsadila len na jedného...
Hlavne nedufaj ze nájdeš princa na bielom koni. Stačí muž ktorý ťa priťahuje (neznamená tk ze musí byť krasavec, stačí charizmatický pre teba), a ma dobru povahu. Ak sa do takého zaľúbiš, ostatné už je len tvrdá každodenná práca.
Ja mam tiez jedineho sex. partnera a je to moj manzel. Ty si uz sice starsia, nemas 18, ale pri dalsom muzovi by som ho skusila najprv dlhsie spoznavat a prvy sex trochu oddialit. Mozno aj tak by sa mohlo ukazat, ci ma o teba naozajstny zaujem, a je ochotny na ten sex chvilu pockat. Potom by mu mohlo zalezat aj na tvojej spokojnosti v danej veci.
Muzi su lovci a ked sa im hned ponuknes, dosiahnu prvorady ciel a zaujem opadava. Nemusi to tak byt vzdy, ale je to v nich podvedome, pudovo.
Zabudla som dodať k tomu už v úvode ze nešli sme na sex hneď. Poznali sme sa vcelku dobre a zdalo sa mi že v každej inej oblasti to klapalo od začiatku. Len došlo k sexu a tam zrazu nie. Aj hovorili ako sa im to páči ale ze som ostala bez orgazmu a bez záujmu teda nezaujímalo ani jedného. Preto sa pýtam ako to odhadnúť skôr než k tomu sexu dôjde keďže čakala som aj tak dlhšie a nič z toho
Ja som presla 3 chlapov. Prvý ma veľmi ľúbil, takže sa snažil aby uspokojil aj mna.
Druhý moj frajer bol tak trochu od prvého dojmu taký bad boy. Vela si o sebe myslel a ja som mu to žrala. Napr. ze nemusí cvičiť (mal trosku pupok) , ale vychvaloval sa ze niekedy davno bol sportovec. Alebo sa neustale stazoval na okolie a pod. Ale on sam sa v nicom nesnazil, nesnazil sa nikam sa v živote posúvať a zil len akokeby zo dna na den. No a rovnako sa nesnazil ani v posteli. Bieda. Horsie asi uz nezazijem. 😄
No a 3. som si vyhliadla umyselne len na sex. Vybrala som ho starostlivo. Videla som, ze je snazivy v skole, v práci, sportuje viac krát do týždňa, vie variť a malo casu travi na mobile. A presne to bol ten správny výber.
Teda u mna zo životných skusenosti vyplynulo, ze bud najdi takeho, co si ta hodi na piedestál alebo takého, čo je snaživý všeobecne.
Zjavne tu nejde o pocet. Moj jediny je moj manzel. Sme spolu 18 rokov. A od zaciatku nam to klapalo, cim dalej tym viac. A po rokoch niekedy vravim, ze nam to klape najviac v sexe 😀
@martinka13 u mňa platí presne to isté 😉
Zalezi aky typ muza si vobec vyberas, ze ci nejdes nechtiac po tychto typoch. To je potom tazko riesit, lebo stale mozes natrafit na skryteho egoistu a nevies preco
Prosím Ťa napíš mi súkromnú správu, ak chceš
nemám prvého, ani druhého, ale zase ich nebolo desať. No to, že nebude myslieť iba na seba zistíš v bežnom správaní, nemusíš s ním ani intímne žiť. Ak mu na tebe záleží, na tvojich pocitoch, na tom, aby si bola v pohode, bude to tak v každej situácii. Ak je sebcom inokedy, bude aj v sexe
Boli traja, a nikde som nezazila, ze by sa sebecky staral len o seba... v prvom.rade musi sa aj mimo postele chovat ako pozorny clovek...
Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju 🙂 takze nie vzdy plati, ze ak je muz pozorny, tak mu to zostane navzdy.
Ale z vlastnej skusenosti, aj skusenosti mojich kamaratok, frajerske typy si o sebe myslia, ze su taki uzasni, ze sa memusia snazit a maju prehnane naroky na prtnerku. Nevravim, ze je to pravidlo.
Skratka musis len hladat dalej, kym nenajdes toho praveho 🙂
Jednoducho nestriedat mať jedného a potom ti to vyhovovať bude nemáš s kým porovnávať
Ja napisem,ze moze byt aj problem v tebe a nejakych tvojich blokoch,ak to nie je vo vybere partnera..
@andrejka1974 myslíš? Porovnávať síce nebude mať s kým, ale to neznamená, že to bude pre ňu naj. Kto porovnávať má s čím, vie, o čom píšem.
@elizabet173 ja som mala jediného a funguje nám to doteraz už vyše 30 rokov
@andrejka1974 ale ja som netvrdila, že to nemôže fungovať s prvým, môže a nemusí. Zažila som partnera, ktorý bol fajn, ale v tejto oblasti sme si nerozumeli, keby bol môj prvý a ostal by jediným, tak by som šťastná nebola. A myslím, že by som veľmi rýchlo prišla na to, že toto nepôjde, aj keby som ho nemala s kým porovnávať. Ináč mu nebolo čo vytknúť
No pravy je ten ktoreho budes lubit srdcom a nie vaginou .......
aj si niektoreho z nich naozaj milovala a on teba? lebo to je velmi klucove si myslim, potom je to spojenie/milovanie uplne o niecom inom.
ja som mala len jedneho jedineho za cely zivot (terajsieho partnera s ktorym som uz niekolko rokov) a nikdy som nemala za potrebu to skusat s niekym inym a ani ma to nenapadlo... Keby tam bola uprimna laska taketo veci by ta ani nenapadli riesit...😉
Mala som iba jedného a to manžela...sme spolu už 14 rokov a klape nám to ❤️
32
U vas vobec nebol problem SEX. Problemom bolo, ze tvoji frajeri na teba proste dlabali, nevazili si ta, videli iba seba, chceli svoje blaho a kedze s tebou okrem sexu a zabavy nic neplanovali, naco by riesi, aby si ty bola spokojna a stastna?
Ja som mala v zivote 1 sex. partnera a to je moj manzel - ohladuplny v sexe, ohladuplny vo vsetkych ostatnych oblastiach zivota.