Koľko partnerov treba vyskúšať pokým nájdem niekoho s kým sa zladím v sexe?

17. apr 2022

Ahojte nie som žiadna 15 ročná žaba. Mam 30 a niečo preskakane. Mala som viac intímnych partnerov ale ani s jedným nám to v posteli neklapalo. Nezaujímali sa o moje pocity a aj keď som dôrazne povedala po čom túžim nepadlo to na úrodnú pôdu. Existujú vôbec muži čo ich zaujíma ženské blaho? Ako dlho vám trvalo nájsť toho pravého a ako ste vedeli ze s týmto to už bude iné ako predtým? Co by mi mohlo napovedat ze partner nebude v posteli sebec? Ako vyžarovať ze túžim byt žiadaná?

zmrzlinka2021
17. apr 2022

U vas vobec nebol problem SEX. Problemom bolo, ze tvoji frajeri na teba proste dlabali, nevazili si ta, videli iba seba, chceli svoje blaho a kedze s tebou okrem sexu a zabavy nic neplanovali, naco by riesi, aby si ty bola spokojna a stastna?

Ja som mala v zivote 1 sex. partnera a to je moj manzel - ohladuplny v sexe, ohladuplny vo vsetkych ostatnych oblastiach zivota.

martinka13
17. apr 2022

Aj ja som mala a mam v živote len 1 sexuálneho partnera. Môjho manžela. A okrem inych veci je aj sex je super. Vždy nám to klapalo aj po tejto stránke

autor
17. apr 2022

@zmrzlinka2021 podľa čoho to spozmat ze to bude ten pravý?

autor
17. apr 2022

@martinka13 ako si zistila ze je to ten pravý?

martinka13
17. apr 2022

Asi som mala šťastie. Fungovalo to od začiatku, iného som nemala potrebu hľadať.

panelacikova
17. apr 2022

pravý je ten, s ktorým vám vzájomne funguje chémia. a zároveň je to človek, ktorého zaujímajú tvoje pocity viac ako jeho...

adka176
17. apr 2022

Hlavne som hľadala niekoho s kým si rozumiem, ale nie v posteli...mimo postele...v bežných záležitostiach.....a potom, čuduj sa svete klapalo to úplne aj v posteli...a to som vsadila len na jedného...

zina234
17. apr 2022

Hlavne nedufaj ze nájdeš princa na bielom koni. Stačí muž ktorý ťa priťahuje (neznamená tk ze musí byť krasavec, stačí charizmatický pre teba), a ma dobru povahu. Ak sa do takého zaľúbiš, ostatné už je len tvrdá každodenná práca.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dorisiska
17. apr 2022

Ja mam tiez jedineho sex. partnera a je to moj manzel. Ty si uz sice starsia, nemas 18, ale pri dalsom muzovi by som ho skusila najprv dlhsie spoznavat a prvy sex trochu oddialit. Mozno aj tak by sa mohlo ukazat, ci ma o teba naozajstny zaujem, a je ochotny na ten sex chvilu pockat. Potom by mu mohlo zalezat aj na tvojej spokojnosti v danej veci.
Muzi su lovci a ked sa im hned ponuknes, dosiahnu prvorady ciel a zaujem opadava. Nemusi to tak byt vzdy, ale je to v nich podvedome, pudovo.

autor
17. apr 2022

Zabudla som dodať k tomu už v úvode ze nešli sme na sex hneď. Poznali sme sa vcelku dobre a zdalo sa mi že v každej inej oblasti to klapalo od začiatku. Len došlo k sexu a tam zrazu nie. Aj hovorili ako sa im to páči ale ze som ostala bez orgazmu a bez záujmu teda nezaujímalo ani jedného. Preto sa pýtam ako to odhadnúť skôr než k tomu sexu dôjde keďže čakala som aj tak dlhšie a nič z toho

annamarin
17. apr 2022

Ja som presla 3 chlapov. Prvý ma veľmi ľúbil, takže sa snažil aby uspokojil aj mna.
Druhý moj frajer bol tak trochu od prvého dojmu taký bad boy. Vela si o sebe myslel a ja som mu to žrala. Napr. ze nemusí cvičiť (mal trosku pupok) , ale vychvaloval sa ze niekedy davno bol sportovec. Alebo sa neustale stazoval na okolie a pod. Ale on sam sa v nicom nesnazil, nesnazil sa nikam sa v živote posúvať a zil len akokeby zo dna na den. No a rovnako sa nesnazil ani v posteli. Bieda. Horsie asi uz nezazijem. 😄
No a 3. som si vyhliadla umyselne len na sex. Vybrala som ho starostlivo. Videla som, ze je snazivy v skole, v práci, sportuje viac krát do týždňa, vie variť a malo casu travi na mobile. A presne to bol ten správny výber.

Teda u mna zo životných skusenosti vyplynulo, ze bud najdi takeho, co si ta hodi na piedestál alebo takého, čo je snaživý všeobecne.

elizita
17. apr 2022

Zjavne tu nejde o pocet. Moj jediny je moj manzel. Sme spolu 18 rokov. A od zaciatku nam to klapalo, cim dalej tym viac. A po rokoch niekedy vravim, ze nam to klape najviac v sexe 😀

lulka321
17. apr 2022

@martinka13 u mňa platí presne to isté 😉

kiki68
17. apr 2022

Zalezi aky typ muza si vobec vyberas, ze ci nejdes nechtiac po tychto typoch. To je potom tazko riesit, lebo stale mozes natrafit na skryteho egoistu a nevies preco

kvetka404
17. apr 2022

Prosím Ťa napíš mi súkromnú správu, ak chceš

elizabet173
17. apr 2022

nemám prvého, ani druhého, ale zase ich nebolo desať. No to, že nebude myslieť iba na seba zistíš v bežnom správaní, nemusíš s ním ani intímne žiť. Ak mu na tebe záleží, na tvojich pocitoch, na tom, aby si bola v pohode, bude to tak v každej situácii. Ak je sebcom inokedy, bude aj v sexe

98
17. apr 2022

Boli traja, a nikde som nezazila, ze by sa sebecky staral len o seba... v prvom.rade musi sa aj mimo postele chovat ako pozorny clovek...

petricka22
18. apr 2022

Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju 🙂 takze nie vzdy plati, ze ak je muz pozorny, tak mu to zostane navzdy.
Ale z vlastnej skusenosti, aj skusenosti mojich kamaratok, frajerske typy si o sebe myslia, ze su taki uzasni, ze sa memusia snazit a maju prehnane naroky na prtnerku. Nevravim, ze je to pravidlo.
Skratka musis len hladat dalej, kym nenajdes toho praveho 🙂

andrejka1974
18. apr 2022

Jednoducho nestriedat mať jedného a potom ti to vyhovovať bude nemáš s kým porovnávať

ivangeline
18. apr 2022

Ja napisem,ze moze byt aj problem v tebe a nejakych tvojich blokoch,ak to nie je vo vybere partnera..

elizabet173
18. apr 2022

@andrejka1974 myslíš? Porovnávať síce nebude mať s kým, ale to neznamená, že to bude pre ňu naj. Kto porovnávať má s čím, vie, o čom píšem.

andrejka1974
18. apr 2022

@elizabet173 ja som mala jediného a funguje nám to doteraz už vyše 30 rokov

elizabet173
18. apr 2022

@andrejka1974 ale ja som netvrdila, že to nemôže fungovať s prvým, môže a nemusí. Zažila som partnera, ktorý bol fajn, ale v tejto oblasti sme si nerozumeli, keby bol môj prvý a ostal by jediným, tak by som šťastná nebola. A myslím, že by som veľmi rýchlo prišla na to, že toto nepôjde, aj keby som ho nemala s kým porovnávať. Ináč mu nebolo čo vytknúť

21anjelik19
19. apr 2022

No pravy je ten ktoreho budes lubit srdcom a nie vaginou .......

bilancia
19. apr 2022

aj si niektoreho z nich naozaj milovala a on teba? lebo to je velmi klucove si myslim, potom je to spojenie/milovanie uplne o niecom inom.

lucia7933
19. apr 2022

ja som mala len jedneho jedineho za cely zivot (terajsieho partnera s ktorym som uz niekolko rokov) a nikdy som nemala za potrebu to skusat s niekym inym a ani ma to nenapadlo... Keby tam bola uprimna laska taketo veci by ta ani nenapadli riesit...😉

radacak
19. apr 2022

Mala som iba jedného a to manžela...sme spolu už 14 rokov a klape nám to ❤️

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
1. máj 2022

32