Kolega, ktorý ma priťahuje

kvetinka317
9. feb 2023

Ahojte, prosím o radu …som vydatá 15 rokov, pomerne šťastne manželstvo …pracujem v novom zamestaní (zachvilu 1r) strašne má priťahuje jeden kolega …strašne s tým bojujem …ale je to ako magnet …nič mezdi nami nebolo …ale chémia je dosť silná 🥴😢chcem sa toho pocitu zbaviť, ale neviem ako…prosím, nesúďte má…chcem , aby ste mi niekto poradil, pomohol…mám výčitky 😢 🙏🙏🙏ďakujem

lucyluska
9. feb 2023

@kvetinka317 tak neviem či si prisahala na kríž v dobrom aj v zlom.
Buď utneš kontakt a začneš si viacej vážiť čo máš doma, alebo budeš sa obšmietať okolo kolegu (ktorého možno ani nepriťahuješ). Rozmýšľať a fantazirovat nad kolegom a nezabudaj že príležitosť je zlodej.
Keď sa chopis príležitosti tak neskôr prídu výčitky, alebo sa to dozvie manžel, alebo sa to nedozvie a ty mu budeš zahýbať...ani nevieme či máte deti.

dankanka
9. feb 2023

@kvetinka317 podla mna je fajn ze si to uvedomujes. Podla mna je to iba zamilovanie, chemicka reakcia, ak to nebudes posuvat dalrj, nebudes flirtovat, casom to opadne.

slovenka753
9. feb 2023

Stáva sa to občas každému. Prejde to.

zuzana212722
9. feb 2023

@kvetinka317 a ten kolega čo na to tiež to ma rovnako?

janinah
9. feb 2023

Ak si vážiš svoju rodinu,manžela aj seba samu,tak z tej prace odídeš.

ls56
9. feb 2023

Ženy,ženy… čo to má byť svami? Každý deň podobná téma. Veď pochopte, že je úplne OK, keď Vás priťahuje aj iný chlap. Ale tam to končí. Dajte si STOP-ku v hlave a buďte verné mužovi. Príťažlivosť nič neznamená, v realnom živote to môže byť idiot a doma maš niekoho, koho si si vybrala na celý život. Nedaj sa opantať a jednoducho ho zahoď za hlavu.

krisbar
9. feb 2023

Ak ta pritahuje iny muz, hladaj co mas zlr doma. Malo pritazlivosti s muzom? Sexu? Hadky? Nekomunimacia? Stereotyp? Niekde bude zadrhel a ten treba poriesit.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zorkahorka
9. feb 2023

Je to obojstranne? Idealne by bolo,keby sa ti niecim sprotivil 🙂 skus sa mu vyhybat

monuska112
9. feb 2023

podla mna to proste prejde...chemia sa nasla, je to ludske je to vporiadku. chvilu vydrz nemoze to trvat predsa dlhsie ako tri styri mesiace. skus sa mu vyhnut ak sa da casom si zvyknes a bude to ok, hlavne nerob paniku a nemaj zbyytocne vycitky svedomia, ak by to takto nefungovalo, vobec by ludstvo nevzniklo

gipsy11
9. feb 2023

@krisbar preco to ma byt o tom...o hladani co je doma zle ???
Mne ked sa pacia modre auta nezamena ze sa mi nemozu pacit aj cervene

krisbar
9. feb 2023

@gipsy11 je ine sa pacit a ine ked si ochotny si to cervene kupit aj ked doma ti stoji modre a bude to stat dalsi uver, na ktory nemas a pripravi ta aj o to modre.

drazil
10. feb 2023

@kvetinka317 tuzby sú jedna vec, druhá vec je co stym urobíš. Ja som raz od dlhoročné ženatého známeho pocula vetu ktorú používam " je jedno kde dostaneš chuť, hlavné je, že sa naješ doma" 🙂

vikiki29
10. feb 2023

Mala som takmer identickú situáciu. Neboj, je to len také poblaznenie, stáva sa to veľa ľudom. Je to Ok pokiaľ neprekročíte hranicu. Potom to prejde a ty sa nad tým len pousmeješ. A dovtedy ber ako pozitívum to, že do práce chodíš s radosťou 🙂

taminka1986
10. feb 2023

@kvetinka317 no,toto podla mna nedas ak budete v dennom kontakte. Skor alebo neskor podlahnes. Ja som menila pracu presne kvoli tomuto,ale nelutujem,nasla som si rychlo a zislo z oci,zislo z mysle😅

gipsy11
22. feb 2023

@krisbar kto tu rozpraval o kupe .... V tom treba mat jasno... A mat na pamäti ked vtacka lapaju pekne mu spievaju .... Takze doma mat modre a obcas sa povozit v cervenom. Pozivat vyhody ake doma s modrym menas .... A ked sa cervene naozaj oplati a modre sa nechce faceliftovat ....tak je rozhodnute ;)

zuzlaka
23. feb 2023

To je len nejaké pobláznenie, zmena stereotypu, zato ťa to tak ovládlo, ale myslím, že to prejde. Uvedom si, čo máš a teda, že to nechceš zahodiť len pre nejakú iskru, chémiu alebo čosi podobné.