Co mam robit ak muz predomnou skryva veci a ciny a obhajuje to tym ze by som z toho robila zbytocnu hadku?
Chodi za kamosmi aj 50 km ktorí nanho nemaju dobry vplyv (zeny, gambling).
Mame uz spolu aj dcerku.
@januska12323 uz nie. Laska tam uz nie je ale nemam velmi kam ist
čo robiť? no nič, však ho už aj tak nechceš, tak načo sa hádať? ja by som ho ešte aj posielala preč 🙄 hlavne si porieš výživné nech najskôr dáva a potom až ku*vy a chlast
No nic uz, pripravuj sa na odchod
Hľadaj bývanie, na súd určenie výživného a styku s dieťaťom, rozvod.
No tak potom rieš veci aby si mala6ako odísť nech si robí čo chce, ešte by som mu aj tašku zbalila.
V akom vztahu ste vy dvaja?
Ak ste iba priatelia, ries dieta a odid. Vobec sa za takym clovekom neobracaj.
a co ked sa ho proste nemoze zbavit? co ked sa jej nejakym sposobom vyhraza a ma strach? mam vo svojom okoli takuto jednu osobu a tak isto si nevie rady.
nemám veľmi kam ísť... tak ak toto je pre teba argument, tak potom takto ži ešte 60 rokov... alebo môžeš zdvihnúť zadok a posnažiť sa o to, aby si mala kam ísť, na začiatok kľudne podnájom.
@sissy27 este som rok na rodicaku .. najviac ma brzdi asi to ze mame pozicku na cca6 rokov na moje meno a nevedela by som ju splacat keby sme sa rozisli
Uz som rozmyslala aj nad tym ze by som mu zacala robit to iste. Proste nieco naschval aby som mu nastavila zrkadlo.. aostala by som len kvoli tym veciam co ma tu drzia- pozicka nemam kam ist atd a ked by som sa zamestnala tak by som sa postavila na nohy. Neviem sama..
Najprv si vyjasni, co je tvojim cielom.
Aby povedal, ked tam chodi?
Aby tam nechodil?
Aby ste sa rozisli?
že si na rodičáku predsa neznamená, že nemôžeš pracovať... s pôžičkou si spravila hlúposť, to vieš už asi aj sama... tak teda ešte 6 rokov trp, čo ti poradiť.
A zrkadlo mu budeš nastavovať zbytočne, jemu to je jedno, on ťa k životu nepotrebuje...
Držím palce aby ju teda poriadne splatil a aby vám nepribudlo ďalšie dieťa za tých 6r a čo najskôr sa zamestnaj aj odkladaj.
A ty takého ešte chceš?