Klamstvo

micuska11
3. máj 2022

Dobrý deň. Idem si k vám po radu. Ide o to,že po dlhom čase som spoznala priateľa aj keď iba po internete keďže táto doba neponúka nič iné ..ale záleží mi naňho ale ide o to, že som mu klamala vztah bol dobrý medzi nami čo deň tým lepší mal prísť domou ...zamnou ..ale ja som si vymyslela totálnu somarinu do ktorej ma prinútili kolegine s práce a terás neviem ako s toho vyjsť ... To klamstvo znie : že som si vymyslela že som spadla a fotila mu cudzí fotky z netu ako tá rána vyzerá ale on na to prišiel čo sa dalo čakať. Prv som zahovarala, ale není hlúpi samozrejme že na to prišiel...neskôr som mu povedala celú pravdu aj som sa ospravedlnila ,ale márne ...on už omne nechce počuť .. čo mám robiť? Písať mu nechcem lebo sa cítim veľmi trápne.

janai1
3. máj 2022

No nijako... Máš poučenie do budúcna, že sa nemáš správať ako pako

maca1984
3. máj 2022

sa mu ospravedlň a hotovo. Pokašlala si to celkom statočne. Nabudúce nevymýšľaj somariny.

0silvia0
3. máj 2022

@micuska11 ja sa mu necudujem, kto by chcel co uz mat s klamarmi? Jednoducho sa nechce zaoberat s babou, ktora riesi kraviny.

mirkava
3. máj 2022

@micuska11 a toto prečo si vkastne robila? A ako ťa to vlastne prinútili? Povedať pravdu, ospravedlniť sa a čakať, ak ťa už po tomto nechce, nič s tým nenarobíš...

jaskolka
3. máj 2022

Prečo si takú kravinu robila? Kvôli kolegyniam? 🙈🙈
Veď to je tak pre deti na prvom stupni ZŠ. Nečudujem sa že sa naštval...ospravedlň sa, povedz, že ťa ta somarina mrzí a hotovo.
Máš poučenie do budúcnosti, že nemáš také detnske hlúposti robiť.

martul
3. máj 2022

@micuska11 prosím ťa, koľko máš rokov?! Aký si mala na to dôvod, nechcela si sa s ním stretnúť?! To ti kolegyne prečo takto ,,poradili ". Dobre chalan spravil, klamať na začiatku vzťahu a takúto hovadinu.

karhu
3. máj 2022

nechaj to tak, nezhorsuj to🙈

mariejenka
3. máj 2022

Ze sa nasral sa mu ani necudujem...on ta lutoval ze si mala úraz, utešoval...pravom sa cíti oklamane, ponížene,ze si robila z neho blbca. Mne vy urvalo dekel,keby mne toto urobí niekto na začiatku pisania, neverila by som že všetko ostatné tiež myslel vážne.

januska12323
3. máj 2022

Takéto sprostosti sme robili na základnej škole.

malapepka
3. máj 2022

Brala by som to ako ponaucenie do zivota. Ty si este nezrela, nechas sa ovplyvnit druhymi, robis nepochopitelne skutky, potrebujes dozriet. On neviem aky je, no urcite nechce klamarku.
Ospravedln sa, ale nevnucuj. Ak je koniec, tak to prijmi a pouc sa z toho. Zivot ide dalej.

drimonna
3. máj 2022

A to malo mať aký zmysel? Chceli, aby ťa začal ľutovať, alebo čo? Nechápem, že prečo si sa dala nahovoriť na ťakú hlúposť...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
3. máj 2022

A to co ti napadlo mu klamať ze si spadla a posielať fotky rany z netu? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️mas 10rokov ci co?to preco si si vymyslela??

panelacikova
3. máj 2022

@micuska11 keď vidím túto tvoju gramatiku, ani sa nečudujem, že si taká primitívna...

elizabet173
3. máj 2022

@januska12323 podľa pravopisu by som to na základnú školu aj tipovala

solange7
3. máj 2022

@micuska11 nebudes zrejme najbystrejsia. Mas ponaucenie.

lavender273
3. máj 2022

Byt na jeho mieste utekam od teba co najrychlejsie..

zdenkastanka
3. máj 2022

Uz si sa mu ospravedlnila.. kedze to neprijal (ani sa mu necudujem😏😳🤦🏼‍♀️) ak mas stipku zdravého rozumu nechaj ho tak, nekontaktuj ho... uz si sa dost strapnila u neho ...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monka105
4. máj 2022

@micuska11 …prečo si si vymyslela, že si spadla? Tiež by mi to na jeho mieste prišlo divné a pomyslela by som si, že asi nie si úplne v poriadku. Už mu nepíš. Situáciu si vysvetlila, ospravedlnila si sa. Žiaľ, za chyby sa platí.

danica2711
4. máj 2022

@micuska11 nečuduj sa, že o tebe už nechce počuť. Správaš sa hlúpo a píšeš ako pologramotná. Daj mu pokoj, douč sa gramatiku a zásady normálneho správania a potom skús nejakého ďalšieho

greywolf
8. máj 2022

@micuska11 a to na co malo byt dobre to klamstvo ? Ty a tvoje kolegyne ah…