Ako ste prišli na to že vás chlap klame a podvádza 🤔🤔 Cítim že mi klame ale neviem ako mu to dokázať 🤦
@bajka16 áno viem všimla som si na chovaní že je iný a čo sa týka maličkosti a podobných vecí
Akože v čom iný?
Nepotrebujes dokazy, alebo mu doverujes, alebo nie a vtedy nema vztah vyznam
Vyckaj! Bud k nemu mila, prirodzena, a ukaze sa aka je pravda.
Ale ako pise @elizabet173 vztah bez dovery nema zmysel.
@bajka16 začal s a viac o seba starať, chodí von a keď mu volám da obsadené napíše mi Max sms že mám napísať čo potrebujem, ku mne sa začal chovať ináč ...
@zmrzlinka2021 dôverovať mu dôverujem ale cítim že sa niečo deje a aj keď sa opýtam čo odpoveď nieje
A čo chodí von?
@zmrzlinka2021 to keby som vedela čo robí keďže má nedvíhne a píše Max jedno dvojslovne odpovede
No ale ked ide von, to si nehovorite, kam kto ide?
Ja napr. poviem manzelovi, ze idem ku kozmeticka a ptoom idem tam a tam cvicit...
Ženy majú šiesty zmysel, ktorý neklame.
Tak to je fakt divné. No od neho sa pravdu asi nedozvies musíš nato prísť inak 😏
Mam vlastne skusenosti aj od kamosiek, ze nasa zenska intuicia je casto spravna.Ked ma ex podvadzal bol velmi zaneprazdneny,nevrly, vyvolaval konflikty a hadky.Ceresnicka bola ked som v jeho aute nasla cudziu zensku bundu a bolo vymalovane..Nastastie sme nemali spolocny byt ani deti takze rozchod bol v tomto jednoduchy.
Niekedy ženská intuícia vie viac,než akýkoľvek dôkaz. Porozpravajte sa a ak nebude chcieť hovoriť,je to tiež už ako potvrdenie 😔. Keď začal meniť správanie,bude to asi to,čo myslíš. Ak ti ešte von nezdvihne tel. ... Byt na pochybách a nevedieť dôvody zmeny správania je aspoň pre mňa horšie,ako vedieť, prečo. Máš to ťažké,veľa síl.
cítila som, že sa niečo deje. A aj sa to potvrdilo, našla som mu správy v telefóne. Je taký úbožiak, že si kúpil ďalšiu SIM a z nej si písal s nejakou... A nedal si ani tú námahu aby ten druhý mobil poriadne skryl. Keď som zbadala v poličke druhý mobil, vedela som, že môj ciťák bol správny. Spravy v tom telefóne mi to len potvrdili
@iv007
@mandmsm napríklad má 2 telefóny oba sú na heslo ktoré samozrejme neviem... Sľubuje že sa viac začne venovať rodine a podobné veci ale zatiaľ je to to ísť aj keď som bola preč s dcérou tak mi volal kedy prídem a tak a pri Tom ďalšie spalo doma preto neviem čo sa ku podrobilo a cítim že je iný... V stredu s poobede odišiel že ide s kamarátmi piť a volala som mu a on že napíš sms keď niečo chceš... Prišiel o pol 12 večer a vôbec nebolo z neho cítiť alkohol ani nič podobné
Prečo má zaheslovane tel.? Pracuje s utajenymi vecami? U nás doma môže kľude môj do môjho kuk a in taktiež,kedykoľvek. Povedz mu,že ak ti to nevysvetlí,nevyjasní bude to len horšie a pôjde to tam,kam možno ani sám nechce.
@zuzanazu85 vieš tu je ten kameň úrazu ja telefón na heslo nemôžem mať lebo by bol oheň na streche ale dobre on keďže robí večer tak ma telefón údajne na šatni na nabíjačke tak aby mu nikto nečítal sms či čo to
Jedinee,tel.sa dá aj normálne ukradnúť,nie len čítať aj s nabíjačkou 🤭😁. Taketo dristy,to snad nezožerie ani 🐮 😁. Ale dosť srandy,normálne mu povedz,že máš pochybnosti a ak bude pokračovať v jeho ,,mám na saláme" ,tak o teba príde,ak to chce.
Keď nabudúce niekam pôjde choď za ním a zistíš kam chodí a s kým.
@januska12323 no to by som musela niekde nechať deti a to je zložité lebo on vie že ich nemám kde dať 🤦
@zuzanazu85 ja som skúšala už aj simkartu si zobrat a dať do telefónu ale tam zasa pinkod a otlacok v telefóne a mám pocit že mu to je uplne vieš kde 🤦 lebo už som mu to dneska povedala a čo urobil zase telefón v rukách.. berie ho na wc tam je hodinu ide do sprchy to ho radšej pri istotu vypne
Dievča zlaté (či pani ),úprimne ti poviem,je to to,na čo myslíme obe a väčšina tu báb 🙄. Ak sa nebude chcieť porozprávať,začni tak isto,klin sa klinom vybíja. Pretože,ak je snaha len z jednej strany,tak tu možno,ale len možno, pomôže ,,odozva" rovnaká. Síce nie som zástanca, ako ty mne,taky ja tebe 😏.
Zial poznam 😟 ked sa chlap o seba zacne viac starat, kupovat nove veci, spodne pradlo, liat na seba litre vonavky tak je to jasne..
Napis ip ak chces, viem ako sa citis 🙁
myslím, že v tomto prípade nepotrebuješ naozaj žiadne dôkazy, chystala by som sa na rozchod. Ak si to nemôžeš zatiaľ z finančného hľadiska dovoliť, ži s ním zatiaľ ako spolubývajúca, odkladaj každé euro, skopíruj výplatné pásky, toto fakt nemá zmysel. Ešte dnes by som si zaheslovala môj mobil, aj keď ja osobne to považujem za choré vo vzťahu, kde sa dvaja majú radi a je medzi nimi dôvera, ale v tvojom prípade preto, lebo on ti nemá čo zakazovať niečo, čo sám robí.
Aj mne sa potvrdilo ze prve co chlap urobi, ked ma novu znamost je nakupit nove oblecenie. Inac bude bez problemov chodit v 20 rocnej bunde.
Predpokladam ze si ho poziadala aby ti dal heslo a pristup do mobilu a odmietol. Myslim ze ak niekoho ma, tak sa to skor lebo neskor ukaze aj s dokazmi.
Ako som na to prišla? Presne takto, heslo na mobile, zmeny v spravani, akoze pivo s kamaratmi do rana, bol akoze behat a ani poriadne spoteny nebol...a samozrejme, intuicia...ak mas tusenie, je to jasne.
@dasenka352014 este dodám ze hladanie dokazu trvalo dlho, velmi dlho, zapieral az do konca. Bolo to ubohe z jeho strany, takto ma trapit. Moja rada? Najdi si ozaj dobru psychologicku
@dasenka352014 ja by som nestrácala čas hľadaním dôkazu, ak tomu mužovi neverím, nemá zmysel s ním zostávať. Hľadala by som dobrého právnika, nie psychologičku
Nemusí to byť podvádzanie ak to len cítiš. Ak nemáš nato dôkazy môže ťa klamať v niečom úplne inom