Ahojte, kedy ste mali po pôrode prvý sex ? Ja som od pôrodu 8 týždňov, na kontrole som ešte nebola. Lekárka má voľný termín až koncom januára, skôr ma nevezme. Pôrod som mala náročný, veľmi veľa štychov, malý šiel von vakuo extraktorom, takže roztrhaná až za ušami. Ale cítim sa dobre. Reálne som kmitala už od tretieho dňa a po troch týždňoch má už ani nič nebolelo. Už nekrvacam.
Tych 5-6 tyzdnov po. Sice porod trval dva dni (nepostupujuci) ale zranenia neboli vo velkom rozsahu. V tvojom pripade by som mozno radsej pockala na kontrolu... Ak hovoris ze si bola roztrhana za usami. Radsej pockat este 3-4 tyzdne, nez potom riesit problemy... Neviem.
a chceš? ak áno, podľa mňa môžeš. ak nie, tak kľudne aj pol roka si daj pauzu (aj keď v terminovkách už budú všetky ostatné vraj š*kať o život 😉 nebudú 🤭)
Po šiestich týždňoch som sa objednala k dr, vyšetrila ma a až potom som mala sex. A to som mala rýchli porod bez nastrihu ci poranení. Nevidím si dovnútra, bez kontroly by som nesexovala.
Zalezi ci mas bolesti, problemy, opatrne mozes skusit, aspon mozes referovat na kontrole problem. Lebo po 8 tyzdnoch by to uz malo byt v poriadku. Samozrejme ziadna divocina v tej posteli
Ja pol roka po porode. Tak som,bola.zasita a bolesti tam dole.hrozne.
Po sestinedeli som bola na kontrole a.mala.som tam este ostatky placenty,,tak aom,sla.rovno na gynekologiu do nemocky a hned na salu cistit
@snowflakenel mali ste bolesti aj po šestonedelí? Lebo ja som mala veľmi dlhé šitie , veľa štychov ale bolesti už nemám žiadne. Reálne sa fyzicky cítim rovnako ako pred trhu, dokonca začínam cvičiť
@lorrainet bolel ma nastrih velmi. A velmi dlho. Aj teraz,7 rokov po to obcas citim.
Druhy som mala sekciu a to bola proti nastrihu tam dole uplna malina.
@lorrainet po 4tyzdnoch
@lorrainet no ja už asi po 4-5 týždňoch 🙈 tiez som ešte nemala po kontrole ale ja som rodila zavčasu a mala som len dva vnútorné stehy čo mi povedal že to je skôr estetické