Kedy mať prvý sex s novým partnerom?

28. aug 2021

Ahojte,
rok po rozchode som si nasla noveho partnera. Stretavame sa spolu 5 tyzdnov . Kedy je podla Vas cas na 1.sex ? Prislis skoro urcite nie je dobre a zase nechat ho extremne dlho cakat asi tiez nie je ideal. Ja mam 26 a on 34.

simona139469
28. aug 2021

Možno nechceš počuť zrovna toto… ale asi budeš vedieť kedy je na to správny čas… 5 týždňov je podľa mna trosku malo. Možno by som ešte pár týždňov pockala. Ale neviem. Musíš to sama asi vedieť že kedy

merynka33
28. aug 2021

5 tyzdnov sa stretavate.. no teda.. to uz je davno cas... ako sa vravi ani auto nekupis bez skusobnej jazdy.. (nakoniec si nemusite v tejto rovine vobec sediet) a na dalsej strane neni nejake pravidlo ze napr az na Xtej schodzke.. ked si rozumiete a je medzi vami chemia tak je blbost si odopierat.. sa divim prave ze 5 tyzdnov a stale nic.. ak sme si niekedy boli s partnerom sympaticki pritazlivi tak po par stretnutiach sme uz nevydrzali sa nevrhnut na sebaa aj to sme si potom priznali ze sme to chceli urobit uz skor

bajka16
28. aug 2021

Neexistuje žiadna miera kedy je skoro a kedy je neskoro 🤷🏻‍♀️ keď chcete tak čo sa budete triznit lebo je to skoro? Blbosť. My sme mali sex skoro a sme spolu už 4 roky a mame dve deti 🤷🏻‍♀️

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vitriolka
28. aug 2021

Dostanes dva triliony roznych odpovedi. S kazdym partnerom totiz kazdy zacal sukat inokedy. A nakoniec sa aj tak rozhodnes podla seba. Chapem, ze vahas…ale pytat sa to na fore? Ved nas ani nepoznas, radsej spoznavaj toho tvojho fesaka 🙂

surama
28. aug 2021

Nechaj tomu volny priebeh. Uvidis, ako sa to vyvinie cele.

mimka1402
28. aug 2021

Úprimne? Z vlastnej skúsenosti viem, že chlap ak mu ide o jedno je schopný sa zaujímať o ženu aj xy mesiacov len kvôli tomu.😀 A zároveň ťa môže nechať aj po sexe na prvom rande. Je to čisto na tebe ako to budete cítiť. Neexistuje správny čas. Urob to vtedy, keď budeš vedieť, že aj keby to nevyšlo, nebudem ľutovať tú noc s nim. 🙂

slovakboy
28. aug 2021

Ak si si istá že vás oboch priťahuje k sebe viac ako len sex tak nečakaj. Sex je ďalšie lepidlo vzťahu ale samotné je slabé. Rozumiete si aj v iných hladinách? Názory financie humor intelekt rodina kultúra záľuby akčnosť …

autor
28. aug 2021

@slovakboy hej len aby som potom neposobila moc lacno…

matkahelka
28. aug 2021

neviem, aku odpoved ci radu cakas. kazda ti da svoju skusenost a ako vsetci vieme, skusenosti inych su neprenosne.
ja som s kazdym spala skoro. pre mna vzdy bol a je sex dolezity a nechcela som sa s nikym tahat x mesiacov, len aby som sa hrala na dolezitu a nakoniec by som zistila, ze to v posteli nefunguje.
s tym poslednym som sa vyspala na druhom "rande" a uz 13 rokov je mojim manzelom.

lindusss2016
28. aug 2021

@mauduska no na jednej strane sa mi to zda krasne, ze niekto na toho praveho fakt caka az po svadbe, na druhej si neviem predstavit, ze by som si brala macku vo vreci 🙊 myslim, ze do svadby to vydrzia skor taki, ktori si na sexe prilis nezakladaju a takym to aj vyhovuje. Ale nie vsetci sme rovnaki, niektori ludia su viac zivocisni a sex je pre nich ovela dolezitejsi

dadulamamula
29. aug 2021

Keď ho viac spoznáš, keď zistíš aký v skutočnosti je, na to treba viac než 5 týždňov, sex by mal byť z lásky a nie z potreby a neviem ci sa dá za 5 týždňov niekoho ľúbiť

luci_ba
29. aug 2021

myslím si, že už kludne na to môžete ísť. Samozrejme ak sa na to obaja cítite. My sme na to tak vhupli asi tiez po mesiaci, neviem možno trochu skor a teraz sme manželia

hederamonstera
29. aug 2021

Zalezi kedy to chces, kasli na nejake spolocenske normy ;)
My sme to s mojim vydrzali asi 3 tyzdne, aj ked sme sa dva tyzdne predtym nevedeli od seba odtrhnut 😂 len som chcela krajsie miesto ako auto😂
A sme spolu 7 rokov, zamilovani po usi stale 🙂

liljana
29. aug 2021

Majte sex, ked to bude pre teba ziaduce a prijemne. Mozes sa vyspat s niekym po 2 dnoch a budete spolu cely zivot. S niekym po roku a pride rozchod. Ak sa dvaja pritahuju, maju radi, je skor divne intimne spoluzitie umelo oddalovat.

liljana
29. aug 2021

Ked ma niekto nast, kludne mozu chodit spolu rok-dva bez sexu, stacia dotyky, este nie su mentalne zreli na sex, tehotenstvo, zodpovednost.
Ked maju viac, si predstav. Chodite spolu rok bez sexu, vysledkom mozu byt dve situacie: On caka sex, ona ho oddaluje, chodia spolu zo zotrvacnosti, ze na nieco cakaju. Vysledkom su frustracia a prehnane ocakavania. Konecne sa vyspia, zistia, ze uz povahovo si nesedia a ani dlhoocakavany sex nesplnil ocakavania. Medzitym "presvihli" kopec vhodnejsich partnerov, co presli "okolo" a cas bezi. Obaja stratili rok. Ak bol sex skvely, tiez zbytocne stratili rok. Ale to by bola este ta lepsia moznost.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
29. aug 2021

@elizabet173 ... medzitym po kazdom sexe sa zadari mat dieta a po dvoch detoch riesit rozvod.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
canany
29. aug 2021

Hned, ked citis, ze je tam chemia. Na co cakat? Ak to neklape v posteli, nema vyznam zabijat cas randenim a namotavanim sa po psychickej stranke. Potom bude tazke to utat a ked neklape jedna stranka, casom by to aj tak vyplavalo na povrch a bolo to este bolestivejsie. Uz nie sme v dobe kamennej, hrat sa na svatu, ze este nie, nech neposobim ako lacna .... Mam aj svoje fyzicke potreby, nielen psychicke. Tak smelo do toho

jana_eyre_2
29. aug 2021

S mojím mužom som spala na prvom rande, bývame spolu odvtedy a bolo to pred takmer 17timi rokmi.. pokiaľ nechceš čakať na prvú svadobnú noc, tak potom je to vtedy keď je dobrá príležitosť.. tá môže prist hneď, po 5tich týždňoch alebo po pol roku ak chces..

myslim že ak ide chlapovi len o sex, na ženu sa vykasle či sa spolu vyspíte hneď alebo aj po 15tich rande..

karolinakr
29. aug 2021

Nevie najkrajšie časy boli na strednej kde sme sa s chlapcami vlačili a k sexu nikdy nedošlo a aj tak sme sa tešili na každe na rande. Dnes, ked nemaš na prvom rande sex, už si spiatočnik. Ja uprednostňujem duševné , ale tak 90% žien asi telesne, podla toho čo tu čítam, takže vyber si....

hederamonstera
29. aug 2021

@karolinakr podla mna medzi dusevne je aj stat sa jednym ;) nebolo to o tom, ze by ma “svrbela suska”😂 bolo to krasne milovanie

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
29. aug 2021

@karolinakr vsak jasne, ale to nikdy nevies, co moze byt 🙂 ja som skor za to, robit ako clovek citi (samozrejme s veskerou opatrnostou). A niekto tu uz pisal vyssie, ze ak chlap chce len jedno, tak kludne pocka a potom zenu aj tak necha. Takto si si usetrila cas 🙂

slovakboy
29. aug 2021

O tom či pôsobiš lacno nerozhoduje sex. Nesmieš pôsobiť že si na ňom závislá, že bez neho by si nemala nikoho alebo že sa ti zrúti svet ak by on nebol. On keď v tebe uvidí ženu ktorá je samostatná ma záľuby kamarátky je spokojná so sebou a má sa rada, tak nebude v tebe vidieť lacný cieľ. Aj on môže vyzerať predsa lacno. Nie ty si dala skoro sex jemu ale on tebe. Užili ste si hneď preto lebo ty si to chcela nie on. Alebo preto, že ste to obaja chceli. Tak je to najlepšie.

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
29. aug 2021

@mauduska a pointa je aka ...? Ako chces cakat od ludi, co spolu nesexuju, ze napriek tomu beru zbytocne a vedia ako brat antikoncepciu, kondomy vela ludi nema rado a nie su 100%

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz