Kedy je podľa vás vhodný čas na to predstaviť človeka s ktorým ste sa rozhodli, že pôjdete do vzťahu? (ako dlho by ste spolu mali byť aby ste predstavili a kde je už hranica toho, že by vám bolo zvláštne, že vás nepredstavil/a)
U nás to bolo spontánne, po 2 mesiacoch randenia. Sme spolu doteraz, o mesiac nato ma predstavil on svojim. Asi ako to cítite.
@rebrambora Nevieš mi dať niečo konkretnejšie?
po 2 mesiacoch sa prvy krat stretol s rodičmi. ja so svokrovcami neskôr asi po troch mesiacoch.
A kedy ste s niekym pol rok a nepredstavil by vás? Bol by to red fleg alebo v pohode? Alebo máte nejakú hranicu
A ty si ho predstavila?
Veď sa ho opýtaj. Možno sú z chudobnejších pomerov a nevie ako zareaguješ, nerodinkujú sa bežne, nechce kým nebudete dlhšie spolu, možností je kopec.
Tak je to individuálne. Ja keď som bola mladšia a byvala som ešte v tom istom meste kde rodičia a mala som nejakého priateľa tak som ho zoznámila skoro hneď, lebo u rodičov som trávila veľa času, čiže vždy išiel priatel somnou, aj keď som nieco potrebovala ísť k rodičom vybaviť alebo nieco si ísť zobrať atd. Ale potom keď som už bola odsťahovaná ďalej v inom meste a tam som si niekoho našla, s kym som randila, tak asi to bolo už aj vekom že hneď po týždni randenia nebezis k rodičom aj s novým partnerom ho predstavovať. Najprv by sa mal vzťah budovať medzi vami dvoma, nieco o sebe pozisťovať a aj nieco prežiť. Ja som napríklad bývalého predstavila po skoro roku, pred tým čo som bola s jedným som ho predstavila po 3 mesiacoch. Je to individuálne, ale s tým čo som ho predstavila po roku som bola najdlhšie zo všetkých. Čiže pokial ide o vážny vzťah a vieš že to tak berie aj ten partner, chcete byt spolu a aj spolu nieco budujete a plánujete do budúcna tak vtedy je podla mna čas na zoznamovanie
Do dvoch mesiacov a a jeho spoznali mňa asi po troch-štyroch mesiacoch,keďže bývajú dalej
On moju mamu mamu stretol ešte pred tým, než sme sa dali dokopy ako môj kamarát a ja som jeho mamu stretla po cca roku.. Skôr akosi nebola príležitosť, nemajú dobrý vzťah, už je to síce o niečo lepšie, ale vtedy kontakt s ňou obmedzoval na nutné minumum... Univerzálne pravidlo na to nebude, záleží od rôznych okolností 😊
Ja som bola s mojim rok ,aj sme spolu uz byvali a az tak ma predstavil mame
Cim je clovek starsi, tym skôr ma mat ujasnene v hlave ci s danou osobou chce alebo nechce byt.
A zalezi na tom, komu.