Kedy je správny čas na prvý sex?

leuaa14
15. máj 2024

Ahojte, mam 16 rokov a s priateľom chceme mať pohlavný styk, on je skúsený ale ja som ešte panna...Kedy je najvhodnejší čas na,, moje po prvé "? V akom cykli? Ďakujem za odpovede

deti95060810
15. máj 2024

ešte rýchlo naštuduj niečo o ochrane - antikoncepcii . 😉

januska12323
15. máj 2024

Akože v akom cykli? Myslíš v akej časti cyklu? Hocikedy kedy sa na to budeš cítiť a hlavne si zariad ochranu.

iwesska
15. máj 2024

V akom cykli ci na bicykli? 😁 Idealne tak,aby si neotehotnela. A kedze nemas prehlad o tom,ako tvoje telo funguje,tak si to najprv dostuduj,takisto ako vsetky dostupne formy ochrany a az potom uvazuj,kedy je spravny cas.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
15. máj 2024

Hlavne nikdy bez kondómu, nedaj sa ukecať.

jankatusik
15. máj 2024

Po svadbe

rozculena
15. máj 2024

prečo o tomto nedebatuješ s matkou?

personality
15. máj 2024

@rozculena pretože väčšine pubertiakov je trápne rozoberať prvý sex s matkou?

adaluc338
15. máj 2024

Ty sama to budes citit, ze teraz to chces. A neriad sa vekom, keby sme sa riadili vekom tak poviem minimum 18 alebo pk svadbe....haha. hlavne nenechaj sa nakecat, pride to samo a vtedy nebudes rozmyslat ci ano alebo nie. Samu seba vaz ako zena, a pocuvaj na svoje pocity, ziadny nestoji zato aby ta nakecal. A pozor na ochranu, vzdy! Nechces predsa otehotniet.

janka1011
15. máj 2024

@leuaa14 máš 16, kde sa ponáhľaš? Ešte si dieťa. Koľko rokov má on, že je už skúsený? Ako dlho sa poznáte?

gribka1
15. máj 2024

Je to ten, ktorý stojí za to? Ak áno, nezabudni v žiadnom prípade na kondóm.

malapepka
15. máj 2024

Vtedy, ked uz si pripravena stat sa matkou.

Mam v okoli niekolko zien, ktore napriek ochrane - antikoncepcia, kondom - otehotneli. Jedna kamoska ako druhacka na SŠ, ina cerstva 18, dalsia uz skusena zena...

Naozaj sa nemas kam ponahlat. Chlapi su v tomto strasni sebci. On ma plne vajcia, tak mu je jedno, ze ty si este mladucka. Teraz pretiahne teba, o par tyzdnov druhu... im je jedno. Ty pouvazuj nad tym, ci chces zacat tak skoro a co ti to do zivota prinesie.

belllinka
15. máj 2024

@malapepka kondom nie je antikoncepcia?

thirstymonk
15. máj 2024

@taynee Ale kde. Najmenšia šanca na otehotnenie je práveže počas menštruácie. Správny rytier má mať meč od krvi... 🙂

thirstymonk
15. máj 2024

Prvý sex som mal v 24 rokoch. Nejaké "sexuálne aktivity, resp. hriechy", ak sa to tak dá nazvať, som mal v dvadsiatke. Nemáš sa naozaj kam ponáhľať. 16 je fakt ešte dosť málo. To je vhodný vek tak na naše spoluobčanky, ktoré už majú v tom veku minimálne druhé.

Najspravnejší čas na prvý sex je vtedy, ak si si istá, že toho muža miluješ a on miluje teba. Pozri sa, ja som od prvého týždňa chodenia s mojou manželkou vedel, že ona bude moja manželka... ale neponahľali sme sa. Dvakrát sme sa rozišli a zase sa k sebe vrátili a po 4 rokoch sme mali svadbu. Fakt. Nezahadzuj niečo tak cenné ako svoje panenstvo pre niekoho, o kom si si ani nie istá, či ho miluješ až na smrť...

malapepka
15. máj 2024

@belllinka nechytaj za slovicka, mudrlantka. Mas pravdu, pisem to, nech mas radost.

popocathepetl
15. máj 2024

@leuaa14 keď budeš mať prečítanú celú stredoškolskú povinnú literatúru a ešte trochu viac…

mell27
15. máj 2024

@leuaa14 keď budeš pripravená stať sa matkou, každý pohlavný styk so sebou prináša riziko otehotnenia...

mimi3008
15. máj 2024

Dievca, brzdi, mas 16. Nie si nahodou len jeho dalsia trofej?

caroline_
15. máj 2024

@leuaa14 to musíš aj sama cítiť ze to chceš, ak by si to ozaj chcela, asi sa nepýtas tu

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimi3008
15. máj 2024

@cukorfalat to ano, ale predsa len 16ka je ovela naivnejsia, nez zena kolo 30ky

ivangeline
15. máj 2024

Ideálne po svadbe. 🙂

ninusa221
15. máj 2024

Neviem čo sa tu všetky tak hrozne rozhorčuje niektoré sú naivne aj v 30.
- určite je dôležitá ochrana takže kondom.
- neviem aký máš vzťah s maminou ale určite odporúčam ísť na gynekológii a vybaviť si antikoncepciu

littledaisy
16. máj 2024

Najkrajšie je, keď počkáš za svojim manželom... Naozaj sa to oplatí. Hovorím z vlastnej skúsenosti. 🙂 možno máš pocit, že to nemôžeš vydržať, ale ver mi, ľutovala by si to neskôr...

leuaa14
autor
16. máj 2024

@ninusa221 antikoncepciu nechcem... Dokáže to rozchodiť hormóny (ženy môžu pribrať alebo schudnúť) a ďalšich kopec účinkov... A to nehovorím keby som ju chcela vysadiť... Ale ten kondóm je asi najbezpečnejši... Ďakujem za odpovede

leuaa14
autor
16. máj 2024

@leuaa14 rozhodit *

ninusa221
17. máj 2024

@leuaa14 tak teda ten kondom ja mám 24 rokov antiku nemôžem a nikdy nebola žiadna nehoda ešte som si nikdy test nerobila. Takže s rozumom hlavne 🙂🤞🏻

danniiee8
17. máj 2024

@leuaa14 ahoj, ja by som inak do seba tiež antiku nepchala, najmä nie ak fajčíš, na to veeeľmi veľký pozor. Ale tak sto ľudí sto chutí...
Porozmýšľaj, ako dlho si s priateľom? Je starší? Keď už má skúsenosti? Je to vážny a perspektívny vzťah a má zmysel to s ním prvý krát robiť? Nemám na mysli reči typu ,,nedávaj mu to najcennejšie" atď.. ale myslím (alebo zo skúseností viem), že prvý krát je to (všetci hovoria, že hrozné) ale podľa mňa je to najmä intímne veľmi. Preto naozaj musíš vedieť, či to ozaj chceš, aby si neskôr neľutovala..
Ale teda ak už, NIKDY nie bez ochrany, poznám veľa dievčat, ktorým frajer povedal ,,vytiahnem" a nevytiahol, proste mladí nevybujačení chlapci to nevedia, mnoho krát ujde aj zrelému mužovi kvapka...
Ja by som skúsila kondóm + prerušovaná súlož (alebo teda, že tesne pred vyvrcholením vytiahne).. možno si skús vypočítať aj plodné-neplodné dni.. istota je istota..