Kedy chlap stratí záujem o ženu?

31. júl 2024

Ahojte žienky 😊🌷
Minulý týždeň som spoznala na dovolenke jedného chalana, javí sa byť naozaj zlatý, milý, pozorný vie ako sa ku žene správať...no býva odo mňa 4hod cesty autom čo nieje žiadna výhra 😏
Už som doma ja aj on, píšeme si od dovolenky každý boží deň no bojím sa toho, že ho to omrzí aj keď mi taky nepríde predsa len tá diaľka robí svoje...
Neviem ako sa správať resp či mu odpisovať až po pár minútach, niekedy raz za čas za hodinu, alebo dve a či z písania chlap takto záujem stratiť nemôže..mal prísť ku mne včera, ale sme obidvaja ostali chorí a ležíme s teplotami doma...čo mi radite robiť aby nestratil záujem? Dosť sa toho bojím ďakujem za všetky rady 🥰🙏🏻

walentina7
31. júl 2024

Keď mu skoro dáš, záujem vyprchá. Naťahuj to kým sa dá.

maminkadeticiek
31. júl 2024

Ja by som asi praveze tie intervaly odpovedi natahovala,nereagovala hned nech nevyzeram ako naskakana pubertiacka,ale ako dospela zrela samostatna zena, ktora ma svoj vlastny spolocensky zivot,priatelov,zaujmy a odpisovat az po par hodinach.Nech si mu vzacna,nech neciti ze cakas len na sms od neho.Nech citi ze si ta musi ziskat a tym budes vzacna.Ak ma skutocny zaujem tak ho to podla mna viac nazhavi.Ak nema skutocny zaujem tak sa odmlci aj on.Ale aspon budes vediet ako na tom ste.

autor
31. júl 2024

@walentina7 na to je už asi neskoro.. vypili sme si a vyspali sa spolu, nepotrebujem tu teraz kvôli tomuto hlúpe nadávky, ale tak či tak mi píše každý boží deň a píšeme si celé dni 🤷🏼‍♀️

deti95060810
31. júl 2024

keď si nájde iný objekt... možno aj bližšie.
nie každý je na vzťah na diaľku.

koniarova
31. júl 2024

4 hodiny je veru dosť. Ja to ružovo nevidím,ale určite by som to skúsila.

marianarem
31. júl 2024

Ja neviem, ked sa stretnu dvaja, ktori k sebe patria, tak tam sa podla mna nemusi riesit nejaky interval medzi odpisanim a podobne. Proste obidvaja mozu byt taki, aki prirodzene su a ono to funguje. Takze ja si myslim, ze vobec toto neries, spravaj sa prirodzene a uvidis.

januska12323
31. júl 2024

Vyspali ste sa spolu hneď a teraz chceš robiť drahoty? Nechaj to plynúť a odpisuj podľa pocitu nie aby si hrala hry. Ak ťa má nechať nepomôže ti to.

alickapusinka
31. júl 2024

Vzťah na diaľku veru nie je pre každeho ja som tak mala necelý rok a potom som sa presťahovala k priateľovi predtým ešte.Delilo nás 290 km.

moonlight1210
31. júl 2024

To zavisi od toho, ci mate o com. Nielen stale Aky si mal den a Dnes v praci… a pod.
Ale zdielat zaujmy o cokolvek. Hudba, filmy, humor.
Vymienat si nazory na rozne oblasti zivota, o ktore zdielate rovnaky zaujem, a pod.
Ak toto nemate, tak sa coskoro konverzacne temy vycerpaju/budu opakovat, a to je zaciatok konca. Postupne si bude pisat pomenej, kratsie, az vobec.

A mala by tam byt aj snaha sa obcas stretnut. Aspon na polceste medzi vasimi mestami. Mat aj fyzicku pritomnost. Nie hned sex, aj ked moze byt. Ale hlavne byt fyzicky blizko.

Lebo teraz este chvilu poficite na vzajomnej novote. Ale to dlho nevydrzi.

drago12587
13. aug 2024

Mam kamoša, ktory pracuje v nemenovanej nemocnoci zo 2 roky a často hovori historky.. hovoril, ako im do sály prišla nejaka sexica ktoru ked uspali, tak doktori zavolali zo 10 kolegov aby si prišli " pochytat šťabajznu" ešte pred operaciou a to boli všetci ženatí :D .. mimo tej hovoril aj mnoho inych podobnych prihod a od vtedy dost vela žien z grupy začalo chodit k ženam gynekologičkam ..chlap s papierom je aj tak chlap :D .. nebudeme si klamat .. poznam vela žien ktore sa rozhodli same, pre vyšetrenia ženou takže toto všetko bude len na tebe, či je lahši rozchod alebo zmena gynekologa.. mne osobne pride prehnane chciet aby gynekolog bola žena, je s tym vela komplikacii ale každy ma hranice inde.. pre vela žien je to v pohode, pre vela neakceptovatelne.. ty sa musiš spytat samej seba :D...a dam ruku do ohna, že on je panic, alebo ste obaja :D .. inak by mu na tom nezaležalo..

autor
14. aug 2024

@drago12587 ??? Trochu dosť od veci si napísal