Dobrý večer. Tí, čo si v živote prešli neverou ženy, možno j muži, najlepšie by to bolo z vášho pohľadu, ako ste vnímali nový vzťah?
Ide o to, že svojho partnera nadovšetko milujem, ale niekdy ako keby mu v hlave preplo, a určite si bola za niekym, a podobne.. väčšinou mi povie, že je to zo srandy, ok, človek to raz zobere zasmeje, ale keď sa to častejšie vo vzťahu opakuje, nikdy tam tá dôvera nevznikne.. po pár minútach príde a povie veď ja ti verím, a stale ma potrebuju ujisťovať sa. Ja mam strach ísť aj niekam do mesta.. už to nejak aj na mňa dolieha a unavuje ma to.
Každý si zaslúži šancu na vzťah, ale co robiť preto, aby sa to zlepšilo? Poradňa? Farar ? Ja neviem, kto by dokázal zazraky 🙏🙏🙏🤔🤔🤔
Taky vztah je o nicom, aj ak si presiel neverou, nech si najde cas na to zabudnut a az potom nech ide do vztahu ak to nedokaze, tak vztah nedokaze fungovat.
Kamoške to manžel pripomínal pri každej hádke takmer 20 rokov, bol to jediný prostriedok ktorým ju vedel umlčať a dostať do úzkych...po 20 rokoch s tým prestal, ktovie, či len navonok a dusí to ešte v sebe, alebo ho to už načisto prešlo...
kazdy vztah je jedinecny a nemal by byt postihovany negativami z minulosti, iked celkom to ziaden clovek nedokaze, kazdopadne treba sa vzdy otvorit naplno (t.j. plna dovera), ak tom ma spravne fungovat.
Vies to je tazke. Ja by som tiez potrebovala ujistovat, ze je vsetko v poriadku, ak by mi bol muz neverný. Tiez by som očakávala, ze nejaky cas sa vzdá svojich chodení do mesta a atd…. To je velmi tazke posudit to ale uz len to je znakom toho, ze ta lubi, ze ti odpustil a znazi sa to spracovat.
Mne stacilo ked sme sa bavili o byvalych vztahoch. Mala som ich v sebe vyriesene a nemala so ziadnym ex kontakt. Ten vtedy aktualny priatel sa pytal, ake tie vztahy boli - tak som v pohode odpovedala. Ved preco nie. A ked mu preplo, tak tvrdil, ze stale milujem mojho prveho ex 🙈 To on si v hlave vytvoril nejaky prapodivny blud. Ja som v tej dobe zrovna toho prveho ex neznasala, za to ako sa pri rozchode zachoval. A mohla som tomu altualnemu vysvetlovat, nepomohlo. No a jed som isla na SK, ( on bol z AT) tak az to boli sceny. Ja sa tam budem stretávať s chlapmi a co s nimi budem robit, no ciste psycho. Ked sme raz platili na benzinke, doma sa ma pytal odkial poznam toho pokladnika 😮 On mi ho opysal od vysky, farby vlasov oci, vykrojenych pier, komplet co mal oblecene a ze ako sa na mna usmieval. Ja uz som aj zabudla, ci tam bol za kasou chlap ci zena, nieto este ako vyzeral a ci sa usmieval. No ciste psycho.
Vies co mas robiť! Odist a no kontakt na vzdy ! Nepresvedcis, nevysvetlis! Choré hlavy, nenechaj sa deptat.
Mňa by neskutočne zaujímalo prečo ho jeho bývalá podviedla. Teraz sa tvári ako chudiatko ublížené, že žiadnej žene sa na svete veriť nedá... Ale aký dal tej žene dôvod to už nepovie. Možno ju zanedbaval, možno aj ju podozrieval nonstop, sú chlapi čo svojej partnerke za celý deň pusu nedaju, pekného slova nepovedia a v posteli ju zanedbávajú
Ale teraz mrnčí že život je svina, on chudiatko lebo ho podviedla
Hlavne si zisti či má vôbec dôvod byť nahnevaný, alebo si za to môže vlastne sám.
A to že má debilné reči na tvoju adresu je už úplný extrém
Kamoška má takého partnera, žiarlivca a nezniesla by som taký život. Bohužiaľ ona mu porodila teraz bábo a keď ide na jeden večer za pol roka von tak ju zhuka a prekontroluje mobil...
Asi nie je to realne, ale v prvom rade by bolo dobre zistit, ci je to naozaj sposobene zlou skusenostou, alebo taky ziarlivy bol aj predtym.
Myslim, ze dost zalezi aj ta tych okolnostiach nevery, ci to bola jednorazova "nehoda" alebo bol systematicky podvadzany.
Jemu nevadi, ze nedokaze mat doveru?Je to len tvoja iniciativa vyhladavat pomoc, alebo chce aj on? Dovera je do istej miery aj vedome rozhodnutie, najma ak ty si objektivne nedala dovod na nedoveru. Tak mozno by stacilo povedat si, ze ti tu doveru da, lebo ju proste chce dat aj ked sa na to neciti, a ten pocit sa k tomu pridruzi neskor.
@betulinka1 ale ja som nebola tá vo vztahu neverná, ma blok z predchadzajuceho vztahu
To nie je blok. To je chorobná žiarlivosť. Treba to riešiť u psychológa. 😉
Ak niekto neverí sám sebe ako môže veriť druhému. A ak si prešiel už niečím podobným tak u mňa to budúcnosť nemá. To si musí dotyčný či dotyčná vyjasniť vo svojej hlave inak protistranu utrapi nedôverou a výčitkami. Skôr či neskôr ťa to prestane baviť. A je jedno aký je dokonalí, to že ti dokáže povedať takéto niečo postupne v tebe udupe predstavu o krásnej spoločnej budúcnosti. Ako to riešiť? Ukázať mu aké by to bolo keď s ním skončíš. A buď si z toho niečo zoberie a spamätá sa,alebo koniec😉.
No tak toto je dost zle ak to ide z predchádzajúceho vztahu. To by som ho uz poslala psychologovi, lebo tam bude mat nejaky blok a neviem, ci to zvladne sam. To budes musiet mat vela trpezlivosti lebo to bude stale dookola riesit.
Rozchod iné nepomôže, je to manipulator bude to ešte horšie