Dobrý deň prajem ,všimla som si na svojom priateľovi ,že keď niekam ideme stále sa pýta či sa idem aj maľovať,rada sa maľujem aj mám k tomu vzťah,ale aj druhej strane mám čistú pleť a nepotrebujem nejak veľa make-upu ,napr.ked ideme do potravín dám si Max špirálu lebo mi to príde zbytočne do potravín a hneď na mňa tak zvláštne pozerá tak nechápem zmýšľanie niektorých mužov keď sa mám napríklad maľovať pol hodiny tak není lepšie mi dať napr len špirálu a rovno ísť ? Za vás pohľad na vec ďakujem
A nepozera zvlastne preto, lebo nechape ani tej spirale? Ze naco je dobra do potravin? Ze malovanie na menej vyznamne miesta povazuje za stratu casu, kedy na teba musi cakat?
@ruzasipova práveže on chce aby som sa maľovala aj preto mi raz vravel že sa má to pýta
Tak potom si treba vydiskutovat hranice, co je pre teba este prijemne a co uz nie. On sam je vzdy tip top aj do obchodu? Ci len ty by si mala?
A keď ta stretol bola si namalovana? Lebo niektoré ženy sú tak dobre v nanasani make upu, že sa na seba pomaly ani nepodobaju. Tam je potom riziko ak je s tebou priatel najmä kvôli vzhľadu, že to bude vyžadovať.
Prosim ta, stoj si za svojim.
Prave teraz, ked este spolu len chodite, je extremne dolezite stat za svojimi rozhodnutiami, predstavami a nesnazit sa spravat sa a konat na poziadavky priatela. Ak sa nechces malovat, alebo si chces dat len spiralu - sprav to. Nedovol, aby priatel v akejkolvek oblasti tvojho zivota na teba tlacil. Bud ta lubi, pretoze si to ty, alebo si chce udrzat "umely" obraz o tvojom vyzore.
Ak si vies na tvar nakreslit inu zenu a tu stretol, tak tej sa dozaduje... ja som minule obzerala mlade kocky (mam 45) ako sa dokazu doslova premalovat na inu zenu.
Väčšinou mám 3D mihalnice, ak nie, tak si dám jednu vrstvu špirály aj doma, detto tónovací balzam na pery. Obočie mám vždy upravené a nafarbené. Takže ak idem von, dávam si už iba rúž a púder bez make-upu. Ale robím to, pretože sa tak dobre cítim, ja sama. Partnerovi sa páčim všeobecne, takže toto nerieši. Ak by áno, tak zbystrím pozornosť. Ale súhlasím s @eeffka niektoré ženy chodia namaľované tak, že vyzerajú úplne inak a potom sa ozaj môže stať, že bez tej masky sa to mužovi nemusí páčiť.
Priatel asi nevie ze načierno natrete oci ala panda pridavaju zbyyocne roky...veeela rokou :D na zene je najkrajsi nude mejkap to znamena upravene obocie,spirala,balzam na pery a hned je zo zeny dievcatko ;)
@agatka111 Nie každému pridajú roky.. záleží aj od toho ako si tie dobre si tie linky spravis a ci ich prisposobis tvojej tvári. Mne sa napriklad hodí len ten nude makeup. S farbou vyzerám smiešne. Ale ak si spravím linku, tak mi to uberie z veku (zväčší oči) a vyzeram ako také dievčatko. 🙂
Neexistuje žiadny muž na zemeguli,ktorý by mi mal hovoriť,čo mám a čo nemám kedy a ako robiť.
Autorka: Tak nabuduce ked pojde do prace sa ho spytaj, ci nerozmyslal o tom, ze by si pred pracou zbehol do posilky. A na zaver si ho tiez zvlasne poprezeraj 😀
Ja sa maľujem kvôli sebe, čítala som vraj primerne sa žena partnerovi ukáže nenalíčená zhruba po polroku vzťahu 🤦 Kolegyňa je s manželom 14 rokov, on ju nenamaľovanú ešte nevidel. Pre mňa je to choré.
To ako fakt toto ? Čo máte 15? To sú starosti. 😁😁😁
partnerovi treba vysvetliť, že je to len a len tvoja vec, ak chceš, tak sa nalíčiš, aj keď ideš vysypať smeti, keď nie, nemusíš sa líčiť vôbec ani na oslavu.
Nemalujem sa skoro vobec, spiralu obcas a cely makeup len na nejaku akciu. frajerovi je to uplne jedno, hlavne ty sa mas citit dobre
Nie nevyzdauje 🙃
Ja som sa momentalne uz dva tyzdne vobec nemalovala, ale ze vobec. A ked som sa ho pytala ci si to vsimol tak ze nie, len ze vyzeram trochu unavenejsia lebo mam kruhy pod ovami (coz aj vlastne som), ale vobec si nevsimol ze to je tym ze nie som namalovana. 😅
ty sa rada maľuješ a on je rád, keď si namaľovaná, pochopila som to správne? Tak kde je problém? My to máme rovnako
@selu11 kolegyňa asi nepláva, nelyžuje, nešportuje a asi ani nesexuje, v sprche určite nie
Asi sa mu nepacis bez make-upu.
@annamarin Tiež sme to s ňou riešili ako to robí, no chodí spať nalíčená, nanovo sa maľuje hneď po odlíčení až ráno, keď je sama v kúpeľni. Že by jej to bolo nepríjemné pred ním. A maľuje sa denne, aj keď vie, že bude len doma. Ona je celkovo zvláštne zmýšľajúca osoba 🙄
@elizabet173 Vodeodolnú špirálu používa, aj na toto sme sa pýtali. Ale šport veľmi nevyhľadáva.
Nemaľujem sa a čisto len kvôli chlapovi by som to ani nerobila.💅