Keď máme každý deň sex, tak je priateľ pozorný a milý

24. apr 2024

Môj priateľ má takéto správanie. Je milý, pozorný, láskyplný, ale to len vtedy ak máme sex každý deň. Ak nemáme, tak to sa hneď pocítiť, ma zlý náladu, nemá záujem mi dať pusu, nebaví sa, je ofučany. Stretli ste sa s tým niekto?

barbora0308
24. apr 2024

Chvalabohu nestretla. Tvoj priatel je ofucany vzdy, ked nie je po jeho voli?

vyrovnanaosoba
24. apr 2024

Smutná doba

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
24. apr 2024

@sheila121 ja ani zadarmo. 😁

beronsche
24. apr 2024

Priatel ta emocne vydiera, manipuluje tebou. A casom to bude este horsie.
Blahozelam k vyberu (ironia samozrejme, ak by to nebolo jasne).

danniiee8
24. apr 2024

Fúha, tak to neviem predstaviť aký bude, keď budete musieť abstinovat dlhšie, napr kvôli zdravotným problémom, tehotenstvu (ak do vtedy plánujete spolu byť), a pod...

crazy_cat_lady
24. apr 2024

nie, s manipulatorom a emocne vydierajucim clovekom som nastastie nemala tu moznost byt vo vztahu

tilly
24. apr 2024

Málokedy radím niečo podobné, ale utekaj. Hovorím z vlastnej skúsenosti

alickapusinka
24. apr 2024

Nie nechcela by som ho ako sa bude správať budete čakať spolu dieťa TY nevyspatá po pôrode všetko ťa bude bolieť a jeho čo by zaujímalo je sex ak by nemal úplné ignorovanie. Patri to k životu to áno ale nie za každú cenu každý deň .Je to manipulátor a vydierač. Do vzťahu kde je láska nepatria žiadne ignoracie .Odsťahuj sa a skonči ten vzťah pokiaľ je čas.

0silvia0
24. apr 2024

A ty to musis tolerovat? Jeho ofuciavanie a nebavenie sa? Ved si ho nevsimaj, kto je na jeho ofucany xicht zvedavy?

viestta
24. apr 2024

Aspon, ze ti to uz vadi. Teraz porozmyslaj dokedy si ochotna toto znasat. Este rok, dva, pat, po zvysok zivota?

tanyan
24. apr 2024

Nemá náhodou stresujúce obdobie napríklad v práci a používa sex ako ventil? Kvalitný sex totiž dokáže veľmi dobre "prečistiť" hlavu. Ja som mala obdobie, keď som v prípade 3-4 dní bez sexu bola nervózna a nevrlá na celý svet.

petamich
24. apr 2024

nie veru nezazila 🤷‍♀️ to za odmenu je potom na teba mily?

martinka13
24. apr 2024

Bože, hrôza. Zbav sa ho čím skôr.

jesenzima
24. apr 2024

🙄🙄🙄

maryetta
24. apr 2024

Ako dlho ste spolu?
Pytam sa iba preto ze ci ti to ozaj vadi-mnohym by to vadilo. A hlavne ako matka ti dam aj otazku-ako by sa spraval keby nemate styk aj tyzdne? Zdravotne problemy? Rizikove tehotenstvo? Po porode?

domkakvet
24. apr 2024

Tak potom ta ma ina na sex.

danica2711
24. apr 2024

koľko máte rokov?

sevrin
24. apr 2024

boha toto nie je normálne čo vy ženy si viete zavesiť na krk!
Skús mu povedať, že nech si ho ide vytrepať a možno aj po tom bude milý, pozorný a láskyplný. win-win

karolinakr
24. apr 2024

možno je zavisly na sexe a ked mu nechceš dat jeho davku, mozog mu exploduje a je mrzutý

biglovemom
24. apr 2024

Bohuzial s takym mam skusenost,psycholog to dokonca oznacil ako druh sexualneho nasilia.
Utekaj moja kym neni neskoro😟😟

naneta258
24. apr 2024

Ako ste začínali svoj vzťah? Sexom?

mandzula
1. máj 2024

Je to obdoba toho, ked je zena mila za novu kabelku, parfum, plastiku a spol.