Ahojte žienky, tie ktore ste si našli partnera v 30+, kde ste sa spoznali? Veľmi ma to zaujíma, pretože mám pocit, že všetci už majú minimálne priateľky, ak nie manželky a deti. Nehľadám niekoho nasilu, len tak premýšľam, či ešte mám šancu niekoho spoznať alebo som už odsúdená stráviť zvyšok života sama. 😁
poznám kopec slobodných +/- 30r. chalanov... nikto nie je dokonalý, takže nebudem tvrdiť, že nemajú žiadnu chybu, ale neviem o nich nič, čo by ma na nich vyslovene odpudzovalo. Takže stačí len otvoriť oči a srdce a vyjsť medzi ľudí 😉 Určite máš šancu
Sedel vedla mna v kancelarii😁
Ja v praci, dalsia kamoska v praci, dalsia na internetovej zoznamke, dalsia cez svoje hobby.
bolo nas viac kamosiek single 30+, vacsina z nas vratane mna nasla v praci, jedna Tinder, dve stretli "suseda" z detstva na nejakej svadbe, roky sa nevideli a tak
Na dovolenke. Teraz sme manzelia a mame 2 deti
Cez zoznamku kratila som si cas v praci ( hrozna nuda bola ) a nakoniec to bol moj skvelý muzicek s ktorym mame obaja cez 35
Ja som mala 29 keď sme sa spoznali s priateľom. Cez Facebook zoznamku, vtedy to bolo nové. Bol vo veľkom covid, začali sme si písať v januári, 28.2. sme sa stretli prvý krát, potom bol 7-tyzdnovy lockdown a potom sme už začali spolu chodiť. Od začiatku nám niečo stále hádzalo polená pod nohy, bolo to celé strašne ťažké ale držalo nás akosi oboch to, že prakticky hneď po lockdowne začal pracovať na tom aby nám zabezpečil bývanie, keďže sme obaja bývali u rodičov. 10. augusta toho roku sme dostali kľúče od nášho bytu ❤️ sme spolu dodnes, aktuálne čakáme aj prvý spoločný prírastok 😊 sme ale strašne rozdielny, ja som strelec (ohnivé znamenie) a on rak (vodné znamenie) ja som naozaj tá vybusna, tá co viac rebeluje, papuluje, x-krát som sa na začiatku zdvihla že ho opúšťam, lebo... Lebo furt niečo.. on je zase kludas, ma rád veci pod kontrolou (najväčší problém je, že mňa nemá 😂 ) nepije, nefajčí, nebije ma. Ale za to je dosť lenivý, nesamostatny, nepomáha mi v domácnosti okrem toho že 1/4 jedál vari on + má podľa mňa nezdravý vzťah so svojím 6 ročným synom, sú jak dva cecky keď sú spolu a ja som na vedľajšej koľaji, a na to si nikdy nezvyknem. donedávna ešte spolu aj spali 🙈 prestali len preto lebo už chcel byť pri mne, keď zachvilku porodim.. ale má aj kopec skvelých vlastností pravdaže. no ale čo tým chcem povedat, že dokonalého už po 30tke nenájdeš.. aj ja som s tým bola zmierená, ešte za slobodna som mala veľa kamarátov mužov, aj po 30tke a presne som vedela prečo ich ženy nechcú, lebo majú nejakú "vadu".. ide o to či to tá žena prehltne, alebo bude radšej sama 🙂 ale nádej vždy je ❤️ držím ti palce, aj ja som si už myslela že nikoho nestretnem...
Ja som skusila zoznamku, bola som hlavne zvedava akí muzi budu mat o mna zaujem, lebo dovtedy som bola nonstop vo vztahu a nejaky zaujem som si nevšímala. Zhodnotila som to tak, ze asi vsetci (proste su tam vacsinou zúfalci, co daju lajk každej žene). Ale samozrejme, bolo tam zopár normálnych muzov, len to je ako hladat ihlu v kope sena. No podarilo sa mi a medzi tou všetkou hrôzou co som tam videla, som nasla aj jeho 😊
Avsak, druhýkrát by som do toho uz nesla 😀 zostala mi z toho celkom trauma 😅 (partnera mam stale toho istého, len z tych ostatnych muzov mi zostala trauma)
@monikabotosova no ja ti budem iponovat jansom nasla po 35 a je pre mna dokonaly🙂
@lala1501 ale veď to je super ☺️❤️ ja mám rada, keď existuje výnimka potvrdzujúca pravidlo ako sa vraví 🥰 prajem vám všetko len to najlepšie do života ❤️
Kolegyna pred 30r ukoncila dlhodoby vztah, vyse roka si dala pauzu, co ma prist pride, venovala sa sebe,rozvoju, cviceniu a po roku si povedala dost a dala sa na internetove zoznamky, kde mala zasadu,ze nevypisuje si litanie, ale ide do stretka. Jasne, narazila aj na blbcov, ale stretla aj teraz uz snubenca