ahojte, kde ste si našli partnera, kde ste sa spoznali?
Na lyzovacke, ale pracovali sme v rovnakej firme, bola to skor nahoda 😂
U môjho ex partnera.
Vonku na oldies party🙈, ja som mala 25 a on 36😬
zoznamka na nete
Cez internet
Asi by som sa mala strašne hanbiť, ale na Pokeci 🤣🤣🤣 (ihla v kope sena) 🤷🏼♀️
Na silvestrovskej párty nášho spoločného kamaráta 😁
Na diskoteke. Inac, tc popytal jeho kamos pre seba. Napokon ho dal mojmu muzovi aj ked ho on nechcel to bol skratka osud♥️
Normalne old school, Pokec.sk😀😀
Na svadbe
V Holandsku na jahodovej farme😊
v práci, nastúpil k nám ako nový.. hneď prvé stretnutie a preskočila iskra.. práve teraz v máji je to už 9 rokov 🙂
Najprv sme sa mali zhodu na jednej zoznamke ale nenapísali sme si. Po mesiaci asi ma náhodou (vraj) našiel na soc.medií a tam si ma pridal. Tam mi už aj napísal a nakoniec sme zistili , že je kamarát mojej kamarátky 😁
V začiatkoch covidu, testovania 🤭😁. Bol chalan ,,v zelenom",čo ,,velí" dodržiavať rozostupy a ja mu oponovala,že to sú 2m 🤭. Slovo dalo slovo a kecali sme z 2m aj po výsledku testu. A to v ruškach😊. Teraz vraví, nebyť covidu,v živote ťa nestretnem a mám nervy v poriadku 🤣😁.
Na brigáde, letná láska.
Na skoleni poziarnej ochrany
Prvého na korčuliach v lete, len sme pokukovali po sebe, neskôr na diskotéke sme sa dali do reči a odišli sme s tým, že "zajtra" dáme rande (to som bola ešte školáčka), boli sme spolu 15 rokov, z toho 13 manželia
A terajšieho na pokeci počas manželstva s prvým 🤣 a už som s ním 5 rokov a máme dve deti 🤗
Som mu na zurke mierne podpita plakala, ze ma nechal moj ex 😅 odprevadil ma domov a vymenili sme si cisla. Uz sme spolu 12 rokov 🥰.
V praci...a laska na prvy pohlad to rozhodne nebola😆
V práci. 11 rokov sme boli len kolegovia a kamaráti, kým sme sa dali dokopy. 😁
V Tescu som ho našla, pred skoro 9 rokmi, ja som to hneď vedela, že ten bude môj muž 😃
Cez telefónnu búdku,ktorá bola vtedy zadarmo
V skole.
@qwer2019 podobne 😅
Na pokeci 🥰😅
V skole na strednej a odvtedy som snim už asi 15-16rokou
Vo vytahu. Mal 2 poschodia 😂 co som vyhrala? 🙈
Vyhliadol si ma v skole a presvedcil, ze to bude fungovat. 🙂
v praci