so svojimi priateľmi/manželmi? 😊
@casavina ako to prebiehalo? Oslovil Ťa? To je ako z filmu mam pocit, že teraz muži nie sú až taky odvážny😁
S manzelom cez internet. Predtym tie vztahy, tak v praci, pozval ma na rande alebo cez kamarata.
Je vodič mhd.. cestovala som s ním do školy aj na prax, potom som si všimla, že po mne pozerá... začala som sa s ním voziť, pekné slušne vystúpila na konečnej 😉
po jeho prestávke opäť nastúpila.. dlhé 3roky sme po sebe pozerali a potom sme sa dali dokopy...sme spolu 20 rokov z toho 10 rokov manželia 🙂
Oslovila som ja jeho 😂 on je hanblivý..
Zoznámila nás kamarátka
Na zoznamke
v praci
Cez internet som hľadala ľudí na turistiku, on sa ozval a nejak z toho vzišlo randenie 😃 zrovna v čase, keď som si myslela, že muž v mojom v živote je to posledné, čo potrebujem ... 😊
Na dovolenke
S manželom som sa spoznala na vysokoškolskom internáte 🙂
Vzťahy predtým - zoznamka, jazyková škola.
cez pocitacovu hru - cez spolocneho kamosa :D
V praci a zachvilu budeme mat male vyrocie. Sme spolu takmer rok. 🙂
Na dovolenke cez spoločné záľuby 🙂
Nosil mi balíky 😂🥳
V letnom tábore 😅 on bol dobrovoľník a ja účastník campu a po pol roku sme spolu začali chodiť 😁 a potom sa zobrali
Online, MMORPG 🤷🏻♀️
Pokec zoznamka pred 11 rokmi... manzelmi cochvila 7 rokov
Na Pokeci.
Na výstave v Mníchove. Obaja sme Slováci.
Jedina zabava, na ktorej som kedy bola... Po roku a pol ma na nej poziadal o ruku... A o dalsi rok a pol sme sa zobrali...
Na pokeci
na FB stránke s cynickým humor.... a boli sme až takí zlí že nás admin vyhodil aby sme sa išli hrať na svoj piesoček :D tak sme išli ... a to hranie a doberanie si ľudí nás baví už 6 rokov 🙂
V bare na diskotéke. Nie sme manželia (plánujem o rok/2) ale sme spolu už 5 rokov. 🙂
Sused z panelaku 😄😄 Zajtra oslavujeme 11 vyrocie 😊
Jeho rodicia kupili dom na chalupu v nasej dedine, par rokov predtym, ako sme sa spoznali. Az ked zacali chodit na vikendy, tak sme sa stretli a zacali sa kamaratit. Je odo mna mladsi o 2 roky. Po dalsich 2 rokoch od spoznania sme zacali spolu chodit, dokopy sme sa dali na festivale, mal 17, ja 19. A sme spolu uz 19 rokov, pomaly 10 manzelia.
Tato tema je tu asi kazdy den ...
Spoluziak zo strednej.4 roky iba spoluziaci.Po stuzkovej sme sa zacali stretavat.2 roky chodenia a potom svadba.Sme spolu 18 rokov.
Elektro swing párty 😎🥰🕺💃👨👩👧👦
V mhd 🙂