Nesmejte sa mi ani sa nepohorsujte,ale kto mate,mali ste skusenost,kd sa hlada chlap na sex? Nemam zaujem o vztah,ale sex chyba. Nikdy som taketo nehladala,ale cloveku uz pomaly zacina zahrabat z nedostatku 😁uplne vazne sa pytam ako sa dvaja taky spoznaju?
Badoo, tam nájdeš určite
@pininka1 praveze nie takychto pokecovych hladam.
Tu sa urcite tiez najde nejaky,co si rad fikne😅
sadni do baru, podniku a cakaj, urcite sa nejaky prilepi... Ci mas nejake specialne poziadavky?
Badoo, tinder..
Zoznamky urcite nie, ved to je chodiaci syfilis. 😂😂😂
@hazelgracegus hladam seriozneho chlapa na urovni,nie co strieda jednu za druhou. Fuj to radsej nikoho ako uchylaka zo zoznamky
Založ si Badoo, osrdieckuj kto sa ti páči, zisti čo chce od zoznamky a uvidíš. Len pozor aby si do toho nedala city..
kiežby existoval bordel z chlapmi 😅
@hazelgracegus Je to podľa mňa stále na lepšej úrovni zatiaľ. Vieš lepšie preberať 🙂
pokec alebo badoo , nájdeš velmi skoro aj vyberat si budeš
prípadne začni hrat nejaku hru on line čo su bojové ako tanky alebo travian neexistuje aby niekto niečo neskusil
Tak chces niekoho len na sex a čakáš, že ty budeš jeho jediná? To si asi tak skoro nevrzneš.
nie vsetci zo zoznamky su uchylaci.
a nielen badoo a pokec existuju....
Seriózni chlapi na úrovni, ktorí nestriedajú partnerky, väčšinou nehľadajú sex bez vzťahu.
Plha se hlasii!!! 😁
Nemáš nejakého kamoša alebo bývalého, ktorého by si mohla osloviť? To by bolo asi najmenej rizikové.
Tinder
Zacni chodit na tanecne kurzy. Tam ich najdes viac. 🙂
Kolko mas rokov? 😁
@hankm
Hujer se hlási..
Chod na pokec, tam je toho habadej