Ahojte, som 39 rocna rozvedena zena a mam dcerku z manzelstva. Bohuzial nam manzelstvo nevydrzalo,mala som aj par nevydarenych vztahov. Vzdy to boli muzi, z ktorych sa casom stali zly partneri. Proste nemam stastie na lasku a pekny vztah. Aktualne som uz vyse roka sama a velmi by som chcela spoznat niekoho, kto by vniesol do mojho zivota troska radosti v osobnom zivote. Otazka vsak znie kde? Kde sa daju spoznat muzi? Aktualne som dlhodobo PN kvoli urazu, zijem na mieste kde ziadny spolocensky zivot nie je, proste chodievam len praca, obchod, skola, ihriska...ziadna moznost spoznania sa s niekym a uz ma samota nebavi. Som uz uplne zufala.
Internet. Tiez som sa tak zoznamovala
ja na badoo a uz som stastne vydata ,kupeny dom a babatko na ceste ....ale urcite nie po prvom rande ,preslo ich dost teda ,niektorym slo iba o sex pritom napisane hladam vazny vztah takze naozaj sa priprav stretnes hocijakych kym pride ten pravy lavy proste ten 🙂
@sarita510 ja som badoo mala, ale teda nic, platit som zan nechcela, ale sem tam sprava a potom velmi dlho nic, nechodili spravy vobec
Ja som tiez neplatila ,urcite by som skusala dalej
Vyskúšaj iné. Na mnohých to majú ženy zadarmo.
internet, soc siete, zoznamky... v offline neporadím, nepoznám nikoho, kto sa zoznamil, ze padnu mi kluce na zem a neznamy dvihne a je z toho love story 🤦♂️ To je tak vo filmoch. Najlepšie je mat vela kamarátov, znamych, kontakty, stretávky s byv spoluziakmi, konicky, cestovanie, posilka, behanie atd. Da sa zoznamit aj v bare, alebo v reštaurácii, kaviarni, ale to chce pravidelne výjazdy a naturel a nie vzdy sa zadari seriozny vztah. Ale vždy lepsie ako sedieť doma.
skús amor.sk alebo single.sk
pred 17 rokmi som sa vratila zo zahranicia, chodila som po baroch, diskach, posilovne kniznice, kopu kamaratov na kavicky ziadna laska...partia sa uz rozpadla, zo zufalstva a nudy som zabludila na zoznamku tusim partneri.sk, kde som si pisala s chalanmi z celeho sveta. Planovala som aj tak ist zase prec...Zaujalo ma zlate chlapca, pisal tak mudro...volavali sme, bol taky "v norme". Dali sme rande, nakoniec som nechcela ist, lebo ved na zoznamke su uchylaci a co som ja nejaka chudera??? Ze kaslem cele internet zoznamky, kamoska videla cez okno zufaleho mladika ako ma 25 minut caka ja som nezdvihala telefon, nakoniec som sla, lebo moralka zvitazila..sla som s kaserom, ze uchylak - ved internetove zoznamky. Chalan mal o 30 kg a 20 rokov viac ako na fotke, proste absolutny ofajc 🙂. Nikdy by som si ho nevsimla na diske ani on mna, ja typicka "samicka" on jednoduchy mudry muz. Doteraz dakujem kamoske ze ma vykopala na rande, ja som bola uz v pyzame. U neho asi 4. zoznamkove rande u mna 1. a posledne. V aute som mu sithla povedat ze ak odboci do divnej ulice, ze mam kaser. Tymto som ta chcela naviest na internetovu zoznamku, a to mam muza ktory ma s fotkou klamal...🙂 Ja som sa nezoznamila inak lebo som bola prieberciva a on dost introvert...Cize internet nemusi byt taky fail. Zijem lasku svojho zivota a mam chlapa o akom zeny snivaju...Do toho...
Ja by som skúsila ísť na nejaký kurz kde chodia aj muži a možno by som sa pridala k nejakej skupine cestovateľov alebo k dobrovoľným hasičom 😄
Ale ak má tá láska prísť tak príde aj na ceste do obchodu. Ja som napr. dosť komunikatívny človek, často sa púšťam do rečí s úplne cudzími ľudmi v čakárni, v obchode, na ulici, pri športe a proste hocikde.
A mám skúsenosť že napr na turistike zvyknu byť ľudia často dobre naladený a radi si aj pokecajú.
@brembo prosim a vies poradit aj nejake konkretne?
Tinder chvália, niektorý i Badoo ale tam je to všelijaké. patner na urovni
@brembo dakujem pekne, skusim teda ten tinder. Badoo som mala, partner na urovni tiez, za mna oboje take rozpacite
na Tinder je tuším i aplikácia pre telefony. Ale samozrejme ako na každej zoznamke je dobré byt opatrná. Prajem Vám vela štastia.
Mne pride, ze dnes sa clovek zoznami vdaka socialnym sietam hned. Prilezitosti je neurekom, ale kvalita tychto prilezitosti je mizerna. Najjednoduchsie su zoznamky, ale priprav sa na to, ze drviva vacsina muzov nema realne zaujem o vztah. Takze musis velmi filtrovat, s kym sa vobec pustis do debaty. Ale ak budes trpezliva, urcite najdes. Poznam viac takychto zoznamkovych parov a dnes su manzelmi…