Ahojte, viete mi poradiť kde je možné stretnúť chlapa? V dnešnej dobe je to strašne ťažko, aspoň ja to tak vnímam. Ak máte nejaké typy sem s nimi 😀 už si ani nepamätám ako to je si niekoho "hľadať ". Budem rada za radu, po prípade kde sa Vám podarilo. Všetky známe majú rodinky svoje takže behať nemám s kým. Mam 28r. Ďakujem 🤗
Ja som svojho muža spoznala na Badoo 😅. Nedávala som tomu veľké nádeje, ale nakoniec to vypálilo až nadmieru dobre. A to som si našla športovca právnika, žiadnu podivnú existenciu, takže za skúšku nič nedáš. 😅 Aj tam sa nájdu ihly v kope sena, len to trvá trošku dlhšie. 😅
@bajka16 jasne a my ženy z Venuše.😁😊 Ďakujem za tip, len musim nasporiť na let 😝😝
@divokykonik bozeee ja sa tým zoznamkam snažím vyhybat😀😀😀 z prvého stretnutia by som mala stres kto príde, aké to bude😀😀
Ja tiež na Badoo 😄
@janai1 ale no tak😅😆😆😆😆
ja na pokeci 🤷♀️🤣
My sme sa spoznali na diskotéke 😃 pred 18 rokmi a to som nikdy nechcela chlapa z diskotéky. A je to to najlepšie čo sa mi mohlo stať 🙂
@denden77 no nič ženy ide si zvrtnut selficko a inštalovať badoo😀😀😀😀
Kasli na chlapa, kup si psa🤣 ten bude najvernejsi, najlepsi posluchac a najviac zahreje pri srdci pohlad na neho😅
Kašli na badoo. Otvor si oči možno v tvojom okolí je niekto kto iba čaká na teba. Ja som mala svojho muža rovno pod nosom 20 rokov. 🤷🏻♀️
Aj ja som mala chlapa o pár panelákov ďalej v podstate od detstva, ale zoznámili sme sa až vďaka Badoo. A to som sa tiež zoznamke dlho vyhýbala. Našli sme sa tam po jednom dni, hneď na druhý deň sme sa stretli a bolo🙂
ono to vyznie ako klise ale v mojom okoli platilo prestat hladat aktivne 🤷♀️ bolo nas napr. 5 ks single 30tniciek -> 3 sme stretli manzela napokon v praci, 1 Tinder, 1 suseda z detstva, ktoreho roky nevidela a sli na svadbu komusi do rodneho mesta
takze asi tak, myslim, ze praca, kamaratov kamarat alebo by som nezahadzovala mozno aj tie zoznamky, len tam sa musis obrnit trpezlivostou a niekedy aj hrosou kozou, kadeco tam chodi
drzim paste!
@divokykonik ja tiež na badoo pred 10 rokmi a tiež to nebol nejaký asocial ale profesionálny športovec. :D Som s ním doteraz a teda vďaka bohu za badoo 🙂
Na tanecnej.
Zoznamky, ak nechodíš s kamarátmi von. Ešte má napadlo, že skúsiť nejakú dobrovolnicku aktivitu, udalost. Tam väčšinou chodia ľudia, ktori sú sami a Majú veľa casu.
ja si myslím, že najlepšie sa zamestnať v obchode. Ja som tak našla v mladosti. Kamarátky ktoré dodnes pracujú v obchode by vám vedeli historky rozprávať. Nieje problém, žiadny: starý, mladý, bradatý, bez vlasov, bez zubov, odvážny, ženatý, rozvedený....kurizujú len taký rachot. 🤭
Tak ked si zhrniem vsetky sucasne vztahy mojich rovesnikov, v mojom okolo, tak vznikli takto: v praci, na internete, cez spolocnych kamaratov. Tych je asi najviac a par je cez spolocne zaujmy - napr. na treningoch volejbalu, na hudobnej konferencii.
Obcas sa stane ze stretnes ani nevies ako. Ja som mala 2 roky frajera, s ktorym sme sa stretli doslova na ulici. Kamoska mala asi rok takeho, ktoreho stretla vo vlaku.
V práci a exmanzela cez jednu internetovú stránku pre Slovákov žijúcich v zahraničí, ponúkajúcich spolujazdu
Keď to má prísť tak to príde a hocikde. Ja som svojho muža registrovala keď mňa pozdravil a tak. Potom mi napísal na FB. Dlho som čakala či mu odpíšem trocha som váhala lebo tiež nie som zástanca sociálnych sietí. Potom sme sa pár krát stretli a už to išlo...
stretla som svojho muza na pokeci.
ale teraz, ked som vydata, tak mam pocit, ze mam ovela viac prilezitosti na stretnutie s normalnymi muzmi, asi je to tym, ze uz od zivota ziadneho ineho chlapa neocakavam.
Ja mam 27r. Mas pravdu je tazko najst nieco normalne.
Na pumpe za rohom
Na zoznamke 2 roky dozadu. 😃 A to som tam nešla so zámerom nájsť si frajera, len ma zaujímalo či sú muži okolo tridsiatky zúfalci,čo sa mi aj potvrdilo,ale našla som výnimku. 😃🤭
Aj my cez internet. A je to moja druha polovica. Sme spolu 11 rokov. Tak asi to vyslo.
Neviem čo je natom pravdy, ale som počula, že chlapi sú na Marse. Ešte som tu žiadneho nezahliadla, takže možno tam naozaj sú. Skús kuknúť. 🧐