Kde mám hľadať ženu na vzťah, ktorá nechce mať sex?

kubo7
28. sep 2020

Čaute baby. Tak trochu sa hanbím, že som chlap a som tu :D ale ja zrejme potrebujem vašu radu.
Som heterosexuál, ženy sa mi páčia a milujem veľa sexuálnych aktivít, ale vôbec ma neberie sex. Ten samotný akt, kedy (sprosto povedané) strkám penis do škatule. Ono by pre mňa nebol problém, to pre partnerku urobiť, len aby bola ona spokojná, ale mňa tá činnosť tak nevzrušuje, že často pritom zmäkne :D Pritom sa stavia už len pri obyčajnom bozkávaní. Vagína je pre mňa proste tá najškaredšia časť ženského tela. Všetky ostatné časti zbožňujem :D No a bez sexu mi žiadny vzťah nevydrží. Kde mám hľadať ženu na vzťah, ktorá nechce alebo nemôže mať sex?

banderaska29
28. sep 2020

@kubo7 idem si spraviť popcorn, naliať víno a teším sa na komentáre 😀

kayyaa
28. sep 2020

V klastore...

kubo7
autor
28. sep 2020

@banderaska29 :D :D uži si film

sissy27
28. sep 2020

@kubo7 nezdá sa mi, že sa bez problémov vzrušíš a potom zrazu "pol šiestej" a netúžiš po vyvrcholení... Asi treba porozmýšľať čo ťa skutočne vzrušuje a hľadať to.

deti95060810
28. sep 2020

ešte napíš koľko máš rokov...aspoň približne... 😉

acrobaleno
28. sep 2020

Tak zrejme budeš niekde v spektre asexuality...sexuológa si skúšal?

kubo7
autor
28. sep 2020

@deti95060810 27... ja zas nie som Panic :D ale viac krát som podobným štýlom zlyhal :D

@acrobaleno Neskúšal. neviem ako by mi s tým mohol pomôcť, okrem tabletiek.

acrobaleno
28. sep 2020

@kubo7 Nikto nehovorí, že to čo máš treba vyliečiť...skôr by ti pomohol s diagnostikou, že čo to je...aby si netápal zbytočne a necítil sa iný.

elenka74
28. sep 2020

@kubo7 A si si istý, že sa ti páčia ženy? Možno si to len nahováraš a chceš tomu stoj čo stoj veriť.

kubo7
autor
28. sep 2020

@elenka74 Som si 100% istý. Nie som gay ani bisexuál. Ženy ma vzrušujú, mám za sebou niekoľko románikov. Milujem predohru a rôzne sexuálne hry, aktivity, ale keď to mám začať pchať do tej diery, tak mi to proste vadí :D

deti95060810
28. sep 2020

simladý, takže vekom to ešte nebude....myslím tú disfunciu... 😉

zirafienka
28. sep 2020
tosomja
28. sep 2020

@kubo7 tak nepchaj do diery, škatule , ...ale nazvi to nežnejšie , ani ja by som nepchala do škatule, keby som bola na tvojom mieste 😄

elenka74
28. sep 2020

@kubo7 Možno sa ti nepáči práve tá dierka, možno by sa ti páčila iná. Niekomu sa páči chlpatá, niekomu vyholená 😀 Fúú, sa prekonávam, ja taký konzervatívny človek 🙂

kubo7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stela01
28. sep 2020

@kubo7 koľko si mal sexuálnych partneriek ?

kubo7
autor
28. sep 2020

@tosomja Ako sa to nazýva nežnejšie? :D

@stela01 Ako sa to vezme. Ak myslíš také, s ktorými som ten sex skutočne mal, tak 3, ale aj pri nich som s tým mal trochu problém a fungovalo to len úplne v prvých razoch, keď to bolo emočne veľmi silné a bol som naozaj silno nažhavený. Takých románikov bez toho sexu som mal podstatne viac. Vážny vzťah som ešte nemal. Možno aj kvôli tomu.

miadi
28. sep 2020

Take pocity ako mas ty ze fuj skatula vagina to je dost gay. Niekto to o sebe dlho nevie popiera to chce byt “normalny” nasilu no nejde to. Mne ako ozaj hetero neznieš. Mozno len potrebujes stretnut toho “praveho”.

unicornlady
28. sep 2020

Nemusí byť gay. Ja som raz dakoho podobného poznala, ale ten celkovo nenávidel ženy, a preto aj sex s nimi, teda ho ale nemal vôbec (hoci sa tváril občas milo k nim, ale za chrbtom strašne ich bral tak, že ženy len ubližujú, sú tyranky atd...). To ale asi nie je tento prípad.

kubo7
autor
28. sep 2020

@miadi 😂 toho pravého... Nie. určite ma chlapi nevzrušujú. Pchať to druhému chlapovi do riti je určite horší pocit ako vagína. 😅

stela01
28. sep 2020

@kubo7 už si si odpovedal

kubo7
autor
28. sep 2020

@stela01 Môžeš mi to trochu viac upresniť? :D

stela01
28. sep 2020

@kubo7 Vážny vzťah som ešte nemal. Možno aj kvôli tomu.

kubo7
autor
28. sep 2020

@stela01 Vážny vzťah som nemal kvôli tomu, že mám problém so sexom. Tak som to myslel. Nie, že mám problém so sexom, lebo som nemal vážny vzťah.

stela01
28. sep 2020

@kubo7 bol si zamilovaný ?

kubo7
autor
28. sep 2020

Silno namotaný, áno. Tá to ale so mnou ukončila asi po 2 mesiacoch. Odvtedy nie.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adriannasvk
28. sep 2020

@kubo7 navstiv sexuologa,podla mna to mas iba v hlave. 😊a mozno kukas vela pecka a si zvyknuty na ruku a preto ti je nieco ine "neprijemne" akus fakt odbornika,1-2x zbehni a uvidis co to apravi,za to nic nedas

miadi
28. sep 2020

@kubo7 Ved nemusis pchat nic len on tebe.Mam kamosa a ten nikdy nepchal len dostaval. Nie kazdy gay chce pchat 😉ale vacsina mà fobiu z zenskeho pohlavneho organu a hnusi sa im.

kubo7
autor
28. sep 2020

😂 No ešte lepšie. Nakoniec by som bol ten submisívnejší buzerant 😂 To radšej do srmti sám 😉