Čaute baby. Tak trochu sa hanbím, že som chlap a som tu :D ale ja zrejme potrebujem vašu radu.
Som heterosexuál, ženy sa mi páčia a milujem veľa sexuálnych aktivít, ale vôbec ma neberie sex. Ten samotný akt, kedy (sprosto povedané) strkám penis do škatule. Ono by pre mňa nebol problém, to pre partnerku urobiť, len aby bola ona spokojná, ale mňa tá činnosť tak nevzrušuje, že často pritom zmäkne :D Pritom sa stavia už len pri obyčajnom bozkávaní. Vagína je pre mňa proste tá najškaredšia časť ženského tela. Všetky ostatné časti zbožňujem :D No a bez sexu mi žiadny vzťah nevydrží. Kde mám hľadať ženu na vzťah, ktorá nechce alebo nemôže mať sex?
V klastore...
@banderaska29 :D :D uži si film
ešte napíš koľko máš rokov...aspoň približne... 😉
Tak zrejme budeš niekde v spektre asexuality...sexuológa si skúšal?
@deti95060810 27... ja zas nie som Panic :D ale viac krát som podobným štýlom zlyhal :D
@acrobaleno Neskúšal. neviem ako by mi s tým mohol pomôcť, okrem tabletiek.
@kubo7 Nikto nehovorí, že to čo máš treba vyliečiť...skôr by ti pomohol s diagnostikou, že čo to je...aby si netápal zbytočne a necítil sa iný.
simladý, takže vekom to ešte nebude....myslím tú disfunciu... 😉
@banderaska29 😀
@tosomja Ako sa to nazýva nežnejšie? :D
@stela01 Ako sa to vezme. Ak myslíš také, s ktorými som ten sex skutočne mal, tak 3, ale aj pri nich som s tým mal trochu problém a fungovalo to len úplne v prvých razoch, keď to bolo emočne veľmi silné a bol som naozaj silno nažhavený. Takých románikov bez toho sexu som mal podstatne viac. Vážny vzťah som ešte nemal. Možno aj kvôli tomu.
Take pocity ako mas ty ze fuj skatula vagina to je dost gay. Niekto to o sebe dlho nevie popiera to chce byt “normalny” nasilu no nejde to. Mne ako ozaj hetero neznieš. Mozno len potrebujes stretnut toho “praveho”.
Nemusí byť gay. Ja som raz dakoho podobného poznala, ale ten celkovo nenávidel ženy, a preto aj sex s nimi, teda ho ale nemal vôbec (hoci sa tváril občas milo k nim, ale za chrbtom strašne ich bral tak, že ženy len ubližujú, sú tyranky atd...). To ale asi nie je tento prípad.
Silno namotaný, áno. Tá to ale so mnou ukončila asi po 2 mesiacoch. Odvtedy nie.
@kubo7 navstiv sexuologa,podla mna to mas iba v hlave. 😊a mozno kukas vela pecka a si zvyknuty na ruku a preto ti je nieco ine "neprijemne" akus fakt odbornika,1-2x zbehni a uvidis co to apravi,za to nic nedas
😂 No ešte lepšie. Nakoniec by som bol ten submisívnejší buzerant 😂 To radšej do srmti sám 😉
@kubo7 idem si spraviť popcorn, naliať víno a teším sa na komentáre 😀