Kde kupujete erotické prádlo pre moletky?

14. jan 2023

Ahojte baby moletky kde si kupujete erotické prádlo? Alebo aj klasické spodné prádlo?

xsimonkax
14. jan 2023

Síce nie som moletka ale viem ze dobrú a peknú bielizeň v roznych velkostiach majú v BONPRIX a taktiež aj neglize. Ja kupujem bielizeň len tam.

mandarinka555
15. jan 2023

No...ja neviem....ale ak si 100kg baba oblečie tangáče, tak veľmi erotické to zrejme nebude...

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
15. jan 2023

@mandarinka555 načo? fakt načo tento koment? 🙄

rachelkk
15. jan 2023

@mandarinka555 ešte viac ako keď oblečenie chudá 🙈😍🤣

mimka2019
15. jan 2023

@mandarinka555
🤣🤣🤣
Si predstav, že ja mám skoro 100 kíl a pre svojho muža som tá najsexi žena na svete...aj v tangáčoch a v erotickom spodnom prádle a ešte viac sexi úplne nahá s mojími 3 pneumatikami na bruchu, s veľkou zadnicou a veľkými mohutnými stehnami...aaaa aby som nezabudla aj s celulitídou 😍😍😍

mandarinka555
15. jan 2023

@mimka2019 To si myslíš len ty...

saskia_98
15. jan 2023

@mandarinka555 žeru ťa komplexy ? 🤔🙃

osky
15. jan 2023

@mandarinka555
No...neviem,kde zijes...
Pozri Sa okolo seba.
Vidis same modelky?
Myslis,ze moletky nesexuju?
Vies vobec,ze väcsina muzov preferuje prave moletnejsie zeny,co maju vsetko na spravnom mieste?
Pred ohoblovanymi doskami,na ktorych Sa "poskriabu"?
Zena po 4 porodoch uz nesexuje?
Nebud najivna...

casavina
15. jan 2023

Dievčatá nerozčulujte sa, nekazte si nedeľu ❤️ Pani dôchodkyňa, čo má dávno dospelé deti a nevie sa správať 🙁 žena, matka... Potom sa nečudujme ako sa správajú deti... keď dospelý nevie ako, kedy a čo je vhodné a nevhodné 🙁

daniela2202
15. jan 2023

Bonprix má veľké čísla, len si neviem predstaviť takú 100večku natiahnutú v 3 čiarkach 😂.... ale skôr vhodne volenú bielizeň, veď aj tá môže byť sexi

zuzubb007
15. jan 2023

@mimka2019 milujem sebavedomie tlstosiek, co su najkrajsie vo vsetkych situaciach

xsimonkax
15. jan 2023

Podľa mňa taky komentár napíše len žena ktorá je sama so sebou nevyrovnaná. Takže radšej mat 100kg a byť so sebou vyrovnaná ako mať 50kg a nebyť a honit si ego takto plytko. ❣️

mimka2019
15. jan 2023

@zuzubb007
☺ lepšie byť tlstoška so zdravým sebavedomím ...ja som napísala, že pre môjho muža som najsexi žena na svete...nepísala som, že pre každého...v podstate ma názor iných mužov a žien nezaujíma. Každému mužovi sa páči niečo iné...na to netreba zabúdať...len tie, ktoré si tu honíte ego na "tlsťoškách" a máte detí, nezabúdajte, že možno jedno z vaších detí bude tlsťoch a ľudia sa mu budú vysmievať tak, ako to robíte vy...treba akceptovať každého

lenjaona
15. jan 2023

Napr bonprix moju veľkosť nemá no 😁 v Kiku veľa krat nájdeš krasne kúsky
Čipkované normalne nohavičky aj s vyšším pasom, fakt krasne
Alebo Shein
Popripade su stranky kde natrafis ,skus erotické stranky pokukat alebo na fb je skupina LUXURY PLUS SIZE WOMAN... Adminka predava veci výlučne pre moletky a nájdeš tam hocičo na seba pozri to

zuzubb007
15. jan 2023

@mimka2019 ano vsak komu sa to paci nech ma aj dvesto kilo ludia maju kadiake uchylky, a ano nedopustila by som aby som mala tlste dieta je to vsetko o postoji k zivotu a strave len tolko, este nikdo nebol tucny zo vzduchu

mimka2019
15. jan 2023

@zuzubb007
Veď dopustiť nemusíš 🙂 ale keď už budú mimo tvoj dosah a nedajbože priberú...mať matku s tvojím postojom by som určite nechcela 😁 pekný deň aj tebe 😉

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristiii
15. jan 2023

Ohoblované dosky, tlstošky...môžete si tu skoro všetky ruky podať..a že ženy majú držať spolu, krásny príklad

saskia_98
15. jan 2023

@zuzubb007 nedopustila by si ? 🤣🤣🤣🤣 ty si žena riadne mimo. Jedna hormonalna liečba a plus 20kg. Problemy s cukrovkou alebo štitnou žlazou a naberaš a naberaš. Nekrič hop kym nepreskočiš, lebo padneš riadne na hubu. ✌🏻

zuzubb007
15. jan 2023

@saskia_98 ako ja myslim ludi, ktorym nic nieje zdravotne a su vypapkany, ine je z liekov naliatie a podobne, ale povedzme si na rovinu 95 % zo vsetkych tucnych ludi co poznam to maju z papkania takze klud

saskia_98
15. jan 2023

@zuzubb007 to je jedno. Napísala si to tak ako si napísala. Čiže stojim si za svojim. To, že ty si to tak nemyslela, hold mala si inak sformulovať vetu. A aj tie podla teba "tučne ženy" boli niekedy chude. Tak len aby si v 50tke nemala tych 100 kil ty. 😉

zuzubb007
15. jan 2023

@saskia_98 neboj pravidelne sa vazim, a ked priberiem 2 kila zacnem cvicit a kontrolovat sa v jedeni takze ja som v poho, aj v hlave to mam usporiadane co sa tohto tyka :D

saskia_98
15. jan 2023

@zuzubb007 aby ti potom z tej kontroly nepreplo. 🙂 Vieš čo, niekedy som bola ako ty. Sebavedoma, perfektna, všetko som si kontrolovala a potom som prišla na to, že to nie je o váhe, o tom aby bolo všetko perfektne. Už mam iba to sebavedomie ale do takeho štadia som potrebovala dospieť. Takže prajem ti, aby si bola šťastná a sebavedomá minimálne ako "tučné ženy" ktore poznám ja. ✌🏻

zuzubb007
15. jan 2023

@saskia_98 samozrejme, ze to nieje o vahe, je to o tom ako sa clovek citi, a ano priznavam mne na mne vadia kila navyse takze tak, vravim, ze ostatni nech maju aj 200 a su s tym v pohode

monuska112
15. jan 2023

@zuzubb007 tiez si povedala aj ze milujes sebavedomie tlstosiek co si myslia ze su najkrajsie vo vsetkych situaciach 😅😅 gol sory baby nepatrim ku vam ale tu je jasne vidno jak z neustaleho vazenia sa moze cloveku prepnut 😅 to si zhnojila co? tie "tlstosky " ti to riadne dali vyzrat, este si si aj vdaka nim poriadne nasrala do huby ale tak clovek sa uci, mozno aj ty raz zistis ze ked sa vravi o "pristupe k zivotu" nemyslime tym rucicku na vahe ani biostravu , sory musela som nabuduce si tiez kopnem 😂

monuska112
15. jan 2023

a este k teme aby som nebola trapna, ano v scheine su super veci pre vsetkych aj moletnejsich a pre tie ktore maju po 60ke - mentalne ci naozaj - eroticke pradlo nerovna sa len tangace, kazdy nech si vyberie co sa mu paci, je toho plny trh

sszuzu8
15. jan 2023

@osky tým ze branis plne ženy nemusíš hneď urážať ze chudé sú dosky a sú menej nez tie ktoré majú všetko na správnom mieste

osky
15. jan 2023

@sszuzu8 neurazam.to nie je moj ciel.
Normalne Sa to pouziva...
Spytaj Sa ktorehokolvek chlapa.
A kde pisem,ze su menej???
Nevymyslaj si...
A moletky nebranim.
Samozrejme,ze by bolo fajn,keby boli zeny normalne.
Ani prilis tlste,ani prilis chude.
Ale kolko takych najdes v reale?

0silvia0
15. jan 2023

@osky ohoblovana doska na ktorej sa chlap poskriabe sa fakt pouziva? A na moletky sa co pouziva ake slovne spojenie u muzov?

Inak je to fakt hrozne, aby sa zeny navzajom takto davali dole. Moletky stihle a stihle moletky. Kazda nech ma telo ake chce, a nech si s nim robi co chce, je to na nej...