Kde hľadať známosť?

28. feb 2023

Ahojte
Chcem sa opytat, kde sa dnes spoznavaju ludia? Na zabavy velmi nechodim, ani priatelov vela nemam. Fungujem stylom do prace a domov.
Internetovym zoznamkam velmi neverim. Neviem, mam voci nim mozno zbytocne predsudky.

Poradte mi, kde stretnut novych ludi? Mozno buduceho partnera, mozno ludi, z ktorych sa stanu dobri kamarati…

modrykonik33
28. feb 2023

Daj šancu tým zoznamkám

duunlo
28. feb 2023

Modrykonik ako zoznamka ti je malo? 🤣😅😂

anjelicek26
28. feb 2023

Najprv si ujasni, co hladas... lebo ak hladas kamarata, tak zoznamka dava aky zmysel? Tam ludia hladaju partnera - na sex, vztah, manzelstvo, deti - kazdy to svoje... ale kamarata tam hlada malokto...

Novych ludi stretavas pri sporte, konickoch, vyletoch, v restikach, ked ides von s kolegami a pridaju sa ini kamarati ci rodina, moznosti je tolko... nefunguj stylom s prace domov, zi aj mimo toho...ci potom prijde/neprijde partner je vec druha, ale treba zit a nie takto "prezivat"...

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mon2523
28. feb 2023

Zoznamky su super vec, ale asi som stara skola🙂 Najlepsie sa hlada partner podla zalub. Ak chces zacat cvicit, chod do fitka, mozno aj tam spoznas niekoho zaujimaveho. Toho svojho som spoznala pri behu :D Ale teda az teraz som si uvedomila, ze ty vlastne ani nevies, co konkretne hladas, tak to je horsie :D

matovec
28. feb 2023

...alebo mne. aké máš parametre?

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drzaopica
28. feb 2023

Zacat zit.Najst si priatelov, kolegov, cvicit, jszykovka preco zijes tak osamelo?plus zoznamka takych ako si ty je vela

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2023

@athom nerozumiem celkom suvislosti s tvojim komentarom a temou diskusie, ale ok 😂

modrykonik33
1. mar 2023

@athom a preto si stále sám? Lebo ti žiadna ukrajinka nepovedala nie? 😜

marco88
1. mar 2023

@milanpetras Tak ja som išiel na kurz Spoločenských tancov v Trnave, myslel som že tam niekoho stretnem a aj si zatancujem.
Realita bola taká, že tam boli samé dvojice a žiadna voľná dáma. Ja jediný som tam hodinu sám tancoval valčík.
Kurz Spoločenských tancov asi nie je vhodný na zoznamovanie, pre nedostatok ľudí.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz