Ahojte
Chcem sa opytat, kde sa dnes spoznavaju ludia? Na zabavy velmi nechodim, ani priatelov vela nemam. Fungujem stylom do prace a domov.
Internetovym zoznamkam velmi neverim. Neviem, mam voci nim mozno zbytocne predsudky.
Poradte mi, kde stretnut novych ludi? Mozno buduceho partnera, mozno ludi, z ktorych sa stanu dobri kamarati…
Modrykonik ako zoznamka ti je malo? 🤣😅😂
Najprv si ujasni, co hladas... lebo ak hladas kamarata, tak zoznamka dava aky zmysel? Tam ludia hladaju partnera - na sex, vztah, manzelstvo, deti - kazdy to svoje... ale kamarata tam hlada malokto...
Novych ludi stretavas pri sporte, konickoch, vyletoch, v restikach, ked ides von s kolegami a pridaju sa ini kamarati ci rodina, moznosti je tolko... nefunguj stylom s prace domov, zi aj mimo toho...ci potom prijde/neprijde partner je vec druha, ale treba zit a nie takto "prezivat"...
Zoznamky su super vec, ale asi som stara skola🙂 Najlepsie sa hlada partner podla zalub. Ak chces zacat cvicit, chod do fitka, mozno aj tam spoznas niekoho zaujimaveho. Toho svojho som spoznala pri behu :D Ale teda az teraz som si uvedomila, ze ty vlastne ani nevies, co konkretne hladas, tak to je horsie :D
...alebo mne. aké máš parametre?
Zacat zit.Najst si priatelov, kolegov, cvicit, jszykovka preco zijes tak osamelo?plus zoznamka takych ako si ty je vela
@athom nerozumiem celkom suvislosti s tvojim komentarom a temou diskusie, ale ok 😂
@athom a preto si stále sám? Lebo ti žiadna ukrajinka nepovedala nie? 😜
@milanpetras Tak ja som išiel na kurz Spoločenských tancov v Trnave, myslel som že tam niekoho stretnem a aj si zatancujem.
Realita bola taká, že tam boli samé dvojice a žiadna voľná dáma. Ja jediný som tam hodinu sám tancoval valčík.
Kurz Spoločenských tancov asi nie je vhodný na zoznamovanie, pre nedostatok ľudí.
Daj šancu tým zoznamkám