Každý muž ma chce iba na to

4. dec 2022

Ahojte. Neviem prečo sa to deje práve mne. Proste každý muž sa chce si mnou iba vyspať. Poprípade chce aby som bola iba jeho milenka. Pričom o toto som nikdy v živote nestála. Ja neviem ci si nič normálne nezaslúžim. Som z toho nešťastná. Mám pocit ze je chyba vo mne. Veľmi ma to trápi. Ja už som aj prehodnotila názor na deti do budúcna. Nechcem deti lebo ja si myslím ze ma zase nejaký muž opustí. A nechcem byť slobodná mamička. Nechcem aby dieťa vyrastalo bez otca. Radšej deti mat nebudem. Ma niektorá z vás rovnaké pocity?

kacena4
4. dec 2022

nie nikdy som take pocity nemala. vela zalezi od toho ako sa podavas muzom, mozno z toho maju pocit ze ta lahko dostanu do postele, lebo si viac "dostupna" - sorry tot moj nazor na to co si napisala. drzim palceky nech sa ti v zivote dari najst to co hladas

ckocka
4. dec 2022

Kolko si mala takých vzťahov? Alebo prečo usudzuješ že každý, to ti na prvom rande povie chcem ťa iba na sex?

autor
4. dec 2022

@ckocka mala som jeden..a to asi ani nebol vzťah. Ja som ho ľúbila. Videla som ze on mňa nie. Ale nevedela som si bez neho predstaviť život.

neson123
4. dec 2022

Tak asi stretavas len take typy chlapov lebo inak si to neviem vysvetlit.Ak sa stretavas z chlapmi zo zoznamky typu pokec tak tam im ide vacsinou iba o jedno no.

ckocka
4. dec 2022

A podla jedného posudzuješ všetkých mužov?

zuzanka.zuzu
4. dec 2022

koľko máš rokov?

autor
4. dec 2022

@neson123 nie to nebola zoznamka

autor
4. dec 2022

@zuzanka.zuzu mam 25

janickacrazy
4. dec 2022

Nie sú všetci rovnakí. Skús nejakú katolícku zoznamku.

autor
4. dec 2022

@ckocka to nie..nie všetci sú taký...ale aj tak na to neviem zabudnúť. Veľmi mi to ublížilo

ckocka
4. dec 2022

Život je taký, ubližuje a končí smrťou.

ninka297
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
4. dec 2022

Tak zrejme hľadáš (možno aj podvedome) rovnake typy chlapov alebo na zlých miestach.
Pripadne im dávaš najavo nejakým spôsobom, ktorý vedia vycítiť len muži.
Možno máš málo sebavedomia, alebo z teba až kričí to zúfalstvo, že chceš nejaký vzťah.
Alebo jednoducho (bez urážky) pôsobíš celkovo, že "si dobra do postele" tým, ako sa obliekas, licis, vyjadrujes, správaš a podobne.
A zároveň na základe jedného zlého vzťahu usúdiť, že každý ta chce len do postele...?
Možno si daj na chvíľu pauzu celkovo s randenim a flirtovanim, a uvidíš potom.

kikus7
4. dec 2022

Ja som na tom podobne. Tiež som stretávala len takých, ktorým šlo len o sex, tak som im začala hovoriť, že až po svadbe. Som single a zvykla som si, deti tiež neplánujem.

zmrzlinka2021
4. dec 2022

@kikus7
Poviem ti z praxe - vela zien odmietlo fungovat s kurevnikmi, ano, neboli mozno extra popularne, ale neraz az po 30tke spoznali naozaj toho praveho, ktory ich miloval a dnes su milvoane a stastne.
A naopak, poznam baby, co sa vzdy "podvolovali" takymto chlapom, mali strach, ze ak sa s nimi nevyspia, ostanu same... vacsina z nich dodnes len tapa...

foterlotor
4. dec 2022

@janickacrazy katolicku zoznamku? lol. Nabozenstvo sem tahat je fakt chore.

foterlotor
4. dec 2022

Problem bude v muzoch, ktorych vyhladavas! Cely zivot to sledujem, ze toto vy zeny robite. Mate okolo seba kopec muzov, ktori by za vas dali vsetko a vy pozerate len po roznych mačoch, alfasamcoch - hej viem, je to viac sexi, ale potom sa nestazujte 🙂

kikus7
4. dec 2022

@foterlotor Ja napr. žiadneho mača nechcem, tak nezovseobecňuj. Lenže keď poviem chlapovi, že sex nechcem, že čakám do svadby, hneď urážky a stratí záujem, lebo dnes to nie je v móde. A alfasamcov nevyhľadávam. Takí ma odpudzujú. Tiež by sa chlapi mali zamyslieť nad tým, aké si vyberajú, lebo slušná, zodpovedná a starostlivá mnohým veľmi nevonia. A to mi už ex,s ktorým som bola nejakú dobu, vytkol, že som moc starostlivá a zodpovedná. Vytkol mi aj to, že sa zaujímam o to, aby som pracovne bola úspešná, hoci workoholik nie som, no žena sa musí vedieť uživiť aj sama, lebo napr. ten ex mi nikdy ani dovolenku či pobyt nezaplatil, vždy sme chodili pol na pol. Ešte som nestretla chlapa, ktorý by dal žene všetko, ako píšeš. Prečo si Ty sám, prečo Teba ženská nechce, keď sa takto vyjadruješ o ženách, že chcú len mačov? Lebo píšeš bludy teraz.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika3110
5. dec 2022

@jaskolka súhlasím, lepsie by som to nenapísal 😁
Btw autorka.. moja známa bola v tých najlepších rokoch taka zúfalá z jedného pokazeného vzťahu, že keď sa spamätala, že je sama a tikajú biologické hodiny, zistila, že ma 35, potom 40 a stále je sama a smutná zo svojho života, že v ňom nemá nikoho… a to ti poviem že je múdra kocka a tipovala by si jej max 30.. a ešte druha rada.. davaj pozor na to, čo si prajes
A nerozumiem tomu, že nechces deti, lebo tá muž opustí.. na tvoj vek je to zmýšľanie tak 15 ročnej.. a to mám 25 tiež ako ty..

janickacrazy
5. dec 2022

@foterlotor prečo? mám kamošky, ktoré si tam našli super chalanov a vobec nie sú nejakí extrémne nábožensky založení, normálni slušní chlapci

foterlotor
6. dec 2022

@janickacrazy prečo? lebo náboženstvo a viera nič nehovoria o človeku - koľko zlých ľudí chodí do kostola. Preto nechápem, prečo vôbec existuje nejaká kresťanská zoznamka. Je mi to smiešne sorry.

foterlotor
6. dec 2022

@kikus7 sex je vo vzťahu podstatný, to nemá nič s tým, aký je muž a aké má s tebou plány. Ja som orientovaný na lásku a viem hlboko milovať, ale bez sexu by to nešlo. Láska a sex spolu idú ako ruka v ruke. Prečo sa vyjadrujem o ženách, že chcú iba mačov? Lebo už nemám 18 a mám čo to odžité a vidím okolo seba známe, ale aj cudzie ženy. Je to proste tak - si slušný chalan ale nudný v zmysle nepodvádzaš, nemáš motorku, tetovačky = nemám o teba záujem. Vždy to tak bolo od puberty som to vnímal všade okolo. Ženy sa vždy vracajú k zlým chlapcom, odpúšťajú neveru. To sa slušnému stať nemôže. Prečo som ja sám? Lebo som nudný :D vždy som hlboko miloval každú priateľku, dal im všetko a to je nuda.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
6. dec 2022

@foterlotor No ved ok, ved sa nerozčuľuj. Každý može napísať svoj názor, nie?