Ahojte, aký máte názor na kamarátstvo s výhodami???
Ďakujem 😊
neexistuje 🙂 pozri tu nejaké diskusie ohľadom tohto a presvedčíš sa.. i ked si možno povieš, že tebe sa to nestane.. a názor.. nech si každý robí čo chce
Otoc is tu otazku, co je taka strasna nevyhoda mat s tou osobou aj vztah ? Tam niekde sa dozvies odpoved
@olinecka53 Nesudim a viem si predstavit, ze sa istych okolnosti to moze obom vyhovovat. Ale celkovo mam z toho taky rozpacity pocit. Vela chlapov si teraz zeny neberie a to ani ked cakaju ich dieta. Kamaratstvo s vyhodami je pre mnohych muzov podla mna dalsia uroven nezavaznosti - nie ze nechcem sa zenit, uz nechcem ani oficialny vztah, iba jeho vyhody. A mnohe zeny im na to pristupuju a cakaju, ze casom bude chciet viac.
V pohode. Keď je žena po dlhodobom vzťahu, kde sa musia riešiť kompromisy, môže dobre padnúť aj sloboda s výhodami.
Nikdy to nepochopim......
@olinecka53 Uzi si 😃👍
Myslím, že to platí aj opačne. Že ženy chcú len kamarátka s výhodami, nechcú sa viazať, nemajú čas na vzťah, ale raz za čas si potrebujú aj ukojiť svoje potreby. A potom sú muži, ktorí na to pristúpia a čakajú, že sa stane zázrak a bude z toho vzťah...
Koľko takých mužov poznám...len muži o tom nerozprávajú...nepriznajú si, že sú oni práve tými zaľubenými...
@olinecka53 že som vzácna žena na to, aby som tak padla a muž má musí skutočne ľúbiť, bojovať o moje srdce a mať určite hodnoty v živote. Moje telo nie je oddelené od môjho srdca, mysle. Zaslúžim si v živote oveľa viac
@tanyag Mas pravdu, asi su aj take pripady.
určite sú...😁
pre mňa ako ženu by to bolo ponižujúce, že si so mnou len užije a dovidenia dopočutia...
@olinecka53 bolo to velmi fajn ale treba byt zrely vyrovnany clovek a dohodnuti obaja na vsetkom a respektovat sa.
Za mna nie.. s kamaratmi nesexujem, to radsej si najdem niekoho len na sex, s kym sa nebudem kamaratit
Keď v tom majú obaja jasno tak Ano..
toto ja neuznavam, sama som to chcela vyskusat aj vyskusala ja som sa namotala casom a on so mnou vztah nechcel. Do mesiaca mal inu a ja ostala sklamana. Casom sa jedna strana urcite namota a nemusi to byt len zena.
@olinecka53 z môjho (takmer) ročného kamarátstva s výhodami mám teraz šťastný dvojročný vzťah. Podľa mňa ide o to ako si to vykomunikujete, nastavíte pravidlá. Mne to ten rok veľmi vyhovovalo, bola som po rozchode a nemusela som riešiť nič, spokojní sme boli obaja. Kamaráti sme boli už predtým, poznali sme sa 5 rokov (nie takí kamaráti že by sme sa videli každý týždeň, alebo často komunikovali, skôr tá istá skupina kamarátov). Po nejakých 9-10 mesiacoch nám to ale obom začalo prerastať do lásky 😂 v mojom prípade šťastný koniec, viem si ale predstaviť že to tak vôbec byť nemusí ak by napr tá láska bola jednostranná 🤔
@olinecka53 budem tu po niekom opakovať odpoveď - nikdy to nepochopím...
@sajmonka_1216 U mňa to dopadlo napríklad dobre. Nie sú všetky prípady, že skončia zle. Len niekto kto nemá problém, tak tu o tom nebude písať, že ako to bolo super. 😄
Pre autorku: Až takí super kamaráti sme neboli, len známy. Potom sme sa skamaratili kvôli spoločným kamarátom a teraz sa normálne bavíme akokeby sa nič nedialo. Nie je nám to ani divné. Ale už spolu nespime, lebo som chcela niekoho, tak som to medzi nami ukoncila. 🙂
Kazde chodenie je zo zaciatku vlastne priatelstvo s vyhodami. Len dnes je moderne to takto nazyvat. Potom sa bud zoberiete, alebo rozidete.
Alebo zijete spolu a mate deti bez svadby. Vtedy je to dlhodobe priatelstvo s (ne)vyhodami.
Kamarátstvo s výhodami sa da definovat ako ze si prilis dlho sama. Nechces uz byt sama, chces intimitu, s niekym randit, ten clovek je fajn, ale vies, ze ste prilis rozni a vy dvaja by ste spolu nedokazali zit, ci mat deti. Ale aj tu mozu obaja casom zmenit nazor.
Úbohosť a trápnosť...použiť druhého človeka len na uspokojenie pudu ako zvieratá...
Asi som už stará😀, ale za mojich mladých čias existovalo buď kamarátstvo alebo vzťah (radenie, partnerstvo, manželstvo) alebo milenecký pomer (bez ohľadu na to, či bola daná osoba/osoby zadané či nezadané). Kamarátstvo z výhodami vnímam skôr ako krajšie pomenovanie poslednej možnosti - mileneckého pomeru.
@katkine_terapie Tak nejak , rozdiel medzi kamaratom s vyhodami a mileneckym vztahom je asi ako rozdiel medzi bravcovym a svinskym mäsom. Je to to iste ale clovek potrebuje klamat sam seba nech mu zo seba sameho nepride blbo
nechápem takýto nevzťahom.A sú take.
Podľa mňa je to živočisne a ponižujúce.
@katkine_terapie ja myslim ze je to proste len preklad z anglictiny, lebo milenec znie asi prilis slovensky a teda neprijatelne v poslednej dobe.
Mne osobne je uplne jedno ako sa to nazve. Netreba to tak prezivat.
Je to ako s umyvackou riadu pred rokmi: blbe reci mali len ti, co ju nemali. Ti, co ju mali, si uzivali dni bez tony riadu na linke a spokojne si zili. Nemali potrebu kotkodakat stale o umývačke ako ti co ju nemali.
@martinmmartin preco blbo? Dalsi zatrpknuty, co ho ziadna nechce ani ako milenca?
@olinecka53 tolko ludi trpi v manzelstve s nevyhodami, az je to smutne.
Ale maju potrebu komentovat nieco, co nikdy nezazili.
@zmrzlinka2021 to si len namyslas, lebo si si vzala panica 😃
ziadny,ked sa dvaja dohodnu,nech si robia co chcu,vsetko zalezi o ich dohode.