Kamarátstvo s výhodami

17. júl 2024

Aký máte názor na kamarátstvo s výhodami? Ak máte skúsenosť s tým, ako často ste sa stretávali?

princkrason
17. júl 2024

anonym icinkaj sa kupat

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neviditelnypes
17. júl 2024

Len kamarat, ti prihravku vrati, prihravku vrati!

kikahub
17. júl 2024

Pokiaľ je to dobrý kamarát nemyslím si že je to ok nápad. Aby si sa neskôr do neho nezaľúbila a potom tu budeš písať ako ti neopätuje city, lebo on milluje inú apod. 😉

svokrinjazykmonika
17. júl 2024

Príde mi to strašná zúfalosť. Nikdy by som svoje telo nedala len tak na trtkačku a čau. Vždy som mala na viac ako byť matrac.

kris_tin257
17. júl 2024

Ak sú s tým obaja uzrozumeni tak prečo nie, problém že to väčšinou nedopadne dobre, jedna zo strán sa väčšinou namotá 😊

anketkarka
17. júl 2024

Ak to chces čisto na naplnenie potreby sexu, tak môj názor je taký, že robíš prostitútku zadarmo. Ak je to kamarát, s ktorým si dobre rozumieš a chceš to využiť aj na to, že Ti chýba sex, tak by som neriskovala to, že si sexom pokazíš kamarátsvo. Neviem či žena dokáže sexovať bez toho, aby sa namotala citovo. Ak si taká bezcitná, že to dokážeš, tak Ti to možno fungovať bude. Ak sa nenamotá zasa on.

beata_k
17. júl 2024

Zeny, ak vy nemate potrebu sexu, tak ine maju. To iste sa da povedat o muzovi, ze robi len matrac zene.

Autorka, vyhodou je, ze ide o staleho sexualneho partnera. Nie jednorazkovky z diskoteky. Toho cloveka poznas. Ale casto je problem, ze sa do biologickej potreby zamotaju aj city. Treba to striktne oddelovat.

mamamasama
17. júl 2024

Žena sa do chlapa zamiluje, chlap do ženy nie. Po sexe sa nam do tela vyplavujú iné hormóny. V tele ženy oxytocín, ktorý vedie človeka k pripútanosti k tomu druhému, u chlapa testosterón, ktorý robí opačný efekt. Takže držím prsty. ✌🏻

moonlight1210
17. júl 2024

Cim menej sa namota zena (ktora ma k tomu zvycajne viac sklony vidiet za tym, ze ju on vyhladava, nieco viac, nez jeho chut na sex. Hlavne, ak on prida aj obcasny zaujem o jej zivot a len take si vyjdenie niekam do kina bez sexu, ci pokecat si), tym viac sa obvykle potom namota chlap.

Ale aj ak sa nenamota ani jeden, v pripade, ze jeden z nich z toho neskor vycuva, lebo si najde oficialneho partnera na lasku i sex, ten druhy sa zrazu citi iba pouzity a zradeny.

Takze malokedy to obaja daju triezvo.

melanta
17. júl 2024

Ak je človek nezadaný a aktuálne nechce riešiť žiadny vzťah, tak v poriadku, ak mu to vyhovuje. Sex je prirodzená potreba človeka, kto ju nemá, ten má v tele nejakú chybu. Problém, ktorý tu na koníku často čítame je ten, že ženy zrejme nie vždy vedia pochopiť, že kamarátstvo s výhodami je o sexe. Iba o sexe. Nie o chodení na kávu, na výlety, do kina, zoznámenie s kamarátmi. Iba o sexe, bez citov.

moonlight1210
17. júl 2024

@mamamasama praveze aj u chlapa sa vyplavuju hormony (aj oxytocin) a vytvara sa puto, ale hlavne pri uvolneni po sexe. Takze ak hned uteka z postele domov, tak je sanca nizka. Ak naopak ostanu po sexe spolu spat pri sebe, pripadne v objati, ta sanca, ze sa namota i on, rastie.

banderaska29
17. júl 2024

ale bože baby baby....prostitutka zadarmo ? lebo chce jedného istého partnera a zároveň nechce vzťah ? vy ste strašne ale strašne obmedzené niektoré. vôbec sa nezamyslíte nad zmyslom takéhoto fungovania.

ja som takto fungovala rok s mojim kamarátom. nechcela som po rozchode vzťah, poznala som ho dlho, on bol tiez single. dodnes sme kamaráti, hoci už mám vážny vzťah. nikdy medzi nami nebolo citové vzplanutie, len priatelstvo. a keby takto uvažovali aj iné, tak by paradoxne tie prostitutky neboli, pretože by nemali za potrebu striedať a hľadať, ale mať jedneho.

denver36
17. júl 2024

Mám takú skúsenosť že vznikla z tohto kamarátstva ,veľká láska 😁 az 9 ročné manželstvo

denver36
17. júl 2024

@mamamasama do mňa sa zamiloval muž ,ja doňho spočiatku nie 🤔

lenkakravcova
17. júl 2024

@banderaska29 ja ti neviem ale mne osobne príde divné len tak sexovať s niekým bez citov, bez vzťahu. Však keď nechcem vzťah ale len sexuálne uspokojenie tak existuje xy možnosti (rôzne "hračky"). Nechápem zmysel toho len tak sexovať s kamarátom.

beata_k
17. júl 2024

@lenkakravcova Ved sex nie je iba o par zasunuti dnu a koniec. Je tam aj vzrusenie, vasen. Toho cloveka sice nelubis, ale poznas ho. Nie je to nahodny clovek z chodnika.

fido69
17. júl 2024

Pohlavný pud je silný na oboch brehoch. Jednoducho bez (ne)pravidelného sexu prídeme k hranici, že uprednostníme pohlavný styk s partnerom, ktorý nám nevyhovuje na 100% po iných stránkach, len aby sme uspokojili svoj chtíč. Ako to skončí je len vo hviezdach. Môže to prerasť z mileneckeho vztahu do lasky, ale aj nemusí.
Hlavne, že sa myseľ vyčistí a vnútorne sa ukľudníme, pretože dobrý orgazmus naše telo oslobodzuje.
A cit? Vždy tam bol a vždy tam bude. Takže nehovorte o matracoch, pretože to nie je pravda. Kto nezažil, nepochopí. 😉

1ryba
17. júl 2024

Ktovie, koho taký kamarát ešte obšíva. 🤢

sisska96
17. júl 2024

Po čase žena ostane tehotná a bude tu vyplakávať, že čo ďalej.

lenkakravcova
17. júl 2024

@beata_k no neviem.. podľa mňa je tam potom už taká ta intimita, ktorá by medzi kamarátmi nemala čo robiť.

banderaska29
17. júl 2024

@lenkakravcova ved ty kludne rob, ako ty uznáš za vhodné. ja som to takto mala, bolo to super, držali sme si emočný odstup, naše priateľstvo to nijak nenarušilo.
aj ja som si hovorila, že bez lásky sex nejde dokopy. a asi by ani nešlo s niekym hocikým cudzím, ale tu sa spojilo naozaj príjemné s užitočným, poznali sme sa a vedeli, čo od toho druhého očakávať. nehovoriac o tom, že ten človek pri mne stál aj vo veľmi zlých chvílach mojho života. proste nesúď 🙂 dá sa to a ide to, vždy lepšie jak niektoré ženy, ktoré si ročne škrtajú, ktorá má lepšie číslo chlapov za rok.

blacki12
17. júl 2024

@1ryba To často človek nevie ani pri manželovi, ktorý prisahal pred oltárom.

1ryba
17. júl 2024

@blacki12 ale je tam väčšia pravdepodobnosť ako pri takom, kto si chodí vrznúť kade tade bez záväzkov. Stále sme aj takí, že žene stačí 1 chlap a chlapom 1 žena na celý život. Je to aj o hodnotách a sebaláske. A nie, nie som veriaca.

petulda333
17. júl 2024

@mamamasama u nas to bolo opacne. On sa zamiloval prvy,mne to trvalo dlhsie. Nelutujem

petulda333
17. júl 2024

@denver36 aj my tak. A uz sme 15 rokov spolu,z toho 9r manzelia

petulda333
17. júl 2024

@sisska96 otehotnie iba taka co si neda pozor. Ja som s mojim viac nez 15r, sex bez ochrany a otehotnela som 2x a to planovane

sisska96
17. júl 2024

@petulda333 to je tvoj prípad a je z toho fakt málo. Tu na MK dennodenne pribúdajú také príspevky že neplánovane otehotnela, je v šoku lebo je tehotná a pod.

petulda333
17. júl 2024

@sisska96 no ano,lebo si neda pozor. To je ich problem a deje sa to aj mimo kamaratstva s vyhodami

brrunetkaa
17. júl 2024

Ja som zažila a vyhovovalo mi to v danom časovom obdobi. Necitila som sa ako niekoho matrac lebo ja som to chcela rovnako ako on ciže to možem brať tak, že on bol môj matrac 😀 ale teda po skončení našich výhod skončilo aj kamarátstvo lebo ja som si našla partnera resp začala som randiť a on s tým nebol OK pričom tiež bol v situácii, že začinal randiť s nejakými babami…a neľutujem ani ukončenie nášho kamarátstva nie všetky musia vydržať naveky