Kam s manželkou na rande?

miro8448
14. nov 2024

Ahojte,mám malý problém...s manželkou sme 5 rokov spolu a máme dve deti syna 4,5 roka a dcéru 2 roky. Chcel by som ísť s manželkou na rande,niekam,chcem aby sa chcela zabávať aj so mnou. Sem tam chodi s kamarátkami von ale chcem aj ja s nou vypadnúť. Dostali sme ponuku že sa o deti postará moja krstná tak to chcem využiť. Žena,miestami pôsobí akoby to nechcela má toho vela a chcem aby si oddychla ale aj so mnou ,nie len s kamarátkami. ja to tak nechcem nechať. Viete mi poradiť ako v nej zas vyvolať chuť na rande,vyvolať v nej pocit akoby sme boli zas bez detí a aby sa zas zalúbila? Ďakujem.

jumama
14. nov 2024

Kde ste mali prve rande? Kde ste radi chodili na rande? Ako ste sa zoznamili? Tam niekam ju pozvi. Ale najprv je dvorenie 🙂 Tak ako predtym 🙂

Napis jej par dni po sebe rozne pekne sms, tak ako v case, ked si ju balil 🙂 Napis jej rozne take malicke gesta vdaky, za to aka je mama, ako pene sa s detmi hra, ako si rad ze sa deti naucili to a to, ako si rad, ze navarila to a to, ze ste pekna rodinka a ze si za to stastny, ako sa vam zije... proste nejake malickosti z predosleho dna. Ale musia byt pravdive, musis to tak citit a vidiet, ona by hned vedela, ze nieco len na silu pises, ak by to nebola pravda. Ak by to bolo nieco o com ste sa trebars pohadalia a teraz tvrdis opak... Proste skus si nachvilku vymenit perspektivu a vidiet, co vidi a zaziva ona, ako velmi sa jej materstvom zmenili dni.

Na konci sms vzdy pridaj nejaku lichotku - co mas na nej rad ako na zene. Je to dolezite, ona je sice mamou, ale je aj zenou, len pre vsetky tie povinnosti vacsinou asi nema na seba cas. Tak jej tu zenu pripomen. Ukaz jej, ze ju vnimas. Ze ked ma oblecene to a to, tak sa ti velmi paci... Ze ked si ucese vlasy tak a tak, ze sa ti velmi paci... Pis jej co mas na nej rad. Zase vychadzaj z reality, nie ze budes mat iba "poziadavky" ako by mala vyzerat a chovat sa - pis jej vzdy o tom, ako to teraz je, hladaj tie zablesky, co chces pochvalit. Nauc sa vidiet v tom co zijete teraz tu krasu a bud vdacny - naozaj za kazdu malickost.

A ked na taketo sms na dennej baze pozitivne zareaguje, tak si vyhral. Zobudil si v nej tu hravu strunku, co potrebujes. Potom jej napis sms, ze by si s nou isiel rad von a strazenie deti zabezpecis. A uz sa dohadujte... naj ked by ona sla z domu sama a ty trebars z prace na miesto stretnutia, nech to ma to napatie, ocakavanie ako kedysi 🙂 Dones je aj tu ruzicku ako kedysi 🙂

A samozrejme, najsexi je, ked si aj starostlivy ocko, co sa aj s detmi pohra bez vyzvania, co obcas sam od seba zaveli, decka sem sa, ideme sa hrat teraz takto - postavte si bunker pod stolom a zalezte tam s hrackami ... a zmurkni na nu, ze teraz ma cas ist sa rozmaznat do vane... kup jej penu, sviecky... nech ma cas tou vyfintenou zenou byt. A mozno sa tie deti v tom bunkri na chvlilocku zabudnu a zabavia aj same a budu sa tam vracat este niekolko dni, len im to musis spavit pritazlive a pritulne - vystlat vankusikmi, zavesit svetielka, zaobstarat baterky... a vy so zenou sa budete moc trosku viac porozpravat... spravte si zivot zabavny 🙂

tato_
14. nov 2024

Neuviedol si lokalitu, tak by som len vo vseobecnosti navrhol vecernu navstevu nejakeho aqua parku s horucou vodou v bazene, idelane s moznostou pod hviezdami. Alebo restika so zivou hudbou, vecerna prechadzka na nejakom peknom mieste (ulicky stareho mesta, okolie osvetlenej vody, park). Navstivit nejaku umelecku vystavu, galeriu, nieco co zaujme a dovedie ine myslienky. Treba sa rozhliadnut v tvojom okoli, trebars aj cez google maps, vsade je nieco

sweet20
14. nov 2024

@tato_ alebo wellnes , sauny?

martinmmartin
14. nov 2024

@miro8448 Ak ti hovori ze si chce oddychnut tak mozno ti tuzi povedat ze nevidi moznost na "gymnastiku" medzi vami dvoma. Je slovo oddych z tvojej strany naozj oddych alebo dalsia sichta pre nu robit veci co by inak do dobrovolne nerobila? Mozno mate nejaky uplne hlbsi problem co ty nevidis alebo si nepripustas

opica_skorica
14. nov 2024

@martinmmartin vysvetli pojem”gymnastika”🙃

martinmmartin
14. nov 2024

@opica_skorica No z autoroveho prispevku priamo krici " CHCEM SEX HNED" a mozno sudruzka manzelka to tak nevidi

opica_skorica
14. nov 2024

@martinmmartin ok, pochopila som🙃

ivik4
14. nov 2024

Pockaj, ste spolu 5 rokov a dieta ma 4,5? To mi nevychadza 😄
Nenapisal si ani len lokalitu takze tazko. Kde teda?
My chodime sami dvaja do Tatier na vikend tak 2x rocne a na rande bez maleho napr. Vecer von,celkom casto hlavne v lete, vtedy je aj castejsie u babky a hra sa tam

nika23t
14. nov 2024

@miro8448 ono to nie je o jednom rande, ale každý deň jej musíš ukazovať, ze na všetko ste dvaja. Jedno rande nič nezmení, keď počas neho bude musieť premýšľať, co skôr, keď sa vráti domov.

maca1984
14. nov 2024

Nevieš čo má manželka rada, kde sa jej páči ?
Možno by stačilo byť viac všímavý.
Predpokladám že to má byť na Sk.
Ja milujem V.Tatry, noc na Lomnickom štíte bola topka (áno, treba na to budget).
Krásny zážitok bola "večera pod hviezdami " (na Skalnatom plese), ale to už tento rok bolo.
Ide ti o to, aby si oddýchla, aby ste boli spolu v kľude ?
Čo tak nejaký wellnes pobyt ? Teda ak vám deti postrážia aspoň 2 noci...

tiezjedna
14. nov 2024

Ti neviem... my s manželom teda s nadšením využijeme každú príležitosť byť len vo dvojici, je jedno, či ideme večeru, víkend alebo týždeň... A to spolu trávime prakticky celé dni. To tam proste buď je alebo nie je podľa mňa🤷‍♀️Keď budeš tlačiť na pilu, aby si nebol sklamaný, že je na rande napriek tvojej snahe znudená a pozerá na hodinky...

opica_skorica
14. nov 2024

@maca1984 kolko vysiel Lomnicak? Paradny zazitok

maca1984
14. nov 2024

@opica_skorica dosť 😉
ceny nájdeš na webe keď vyklikáš dátum a druh izby.

maryetta
14. nov 2024

Je to od teba super. Zalezi kedy… cez den? vecer?
Ci “len” vecera. Alebo kino. Divadlo?

opica_skorica
14. nov 2024

@maca1984 obsadene, ale za pol roka som nasla za 1089,- dost je to. Ako pises, ale zazitok na cely zivot.

maca1984
14. nov 2024

@opica_skorica áno, zážitok na celý život.
A to ešte dobre že si našla o pol roka .
Kamoška keď hľadala min.rok nejak na jar, boli až tento rok v júni😆

opica_skorica
14. nov 2024

@maca1984 🫣🤪🤣🤣🤣

hefo
14. nov 2024

@maca1984 To znamená, že ceny sú tam ešte stále príliš nízke 😉

maca1984
14. nov 2024

@hefo nepochybujem o tom, že si tam bol na minimálne týždeň ubytovaný.
Veď za takú nízku sumu... 😉

hefo
14. nov 2024

@maca1984 Tak pokiaľ by ceny boli príliš vysoké, tak by sa nečakalo rok na termín. To je jednoduchá ekonomická zákonitosť.

maca1984
14. nov 2024

@hefo a teda bol si tam mimimálne na týždeň,že?
O ekonomickej situácii a pod.sa baviť nemienim.

andrea2667
14. nov 2024

Spomenula som si na jeden vtip. To sa starí manželia, už seniori dohodli, že si spravia pekný večer ako za mladi. Tak dedko pozval babičku na rande na čaj o piatej, obaja sa slávnostne obliekli a dohodli sa, že sa stretnú v ich parku. Dedko čaká päť minút, hodinu. Po dvoch hodinách čakania to vzdá, príde domov a babka sedí v kresle, štrikuje a smutné hovorí: Naši ma nepustili.