Ahojte,
mam takú životnú dilemu. Mám 22 rokov, s priateľom spolu chodíme takmer 5 rokov, je môj prvý sexuálny partner a vedela by som si s nim predstaviť aj manželsky vzťah.
Čo ma však trochu trápi je to, že keby sme náhodou spolu boli cely život tak nikdy nevyskúšam sex s inou osobu, teda nebudem vedieť aké je to mat sex s inými penismi. Myslím si, že je to škoda.
Čo si o tom myslite vy? Nie je to nevyužitý životný potenciál?
Mas 16 a vela volneho casu😅 to si myslim
Tak vyskusaj ine penisy😁
kúp si vibrátor na každý deň v týždni a máš tak využitý potenciál ako nikdy :D
@s_o_n_i_k_e nie je to o orgazme, skor o tom ake je to mat sex s niekym inym :D
... že nevyužitý životný potenciál 😂. Panenko skákavá 🙈
na ten sobáš s týmto penisom ešte zabudni.. 😝
ešte stretneš ďalších... 😀
A priateľ koľko má rokov?možno aj on sníva o tom že ake su asi iné vagíny, a iné melóniky.
Myslieť v 22.rokoch na sobáš🤯...to je premrhany potenciál!
Neviem, čo riešiš. Šup do svadby, nech kamošky vidia a čumia a za rok - dva rozvodík s ešte väčšou parádou. A potom, hurá, na penisy. 🙈
A on Ťa drží doma či ako? Vlastní Ta? Kľudne chod a skús.
Mam 43 a jedného sexuálneho partnera za život. Od 19 môjho súčasného manžela. Osobne si lepší sex neviem predstaviť. Z osobného hľadiska som o nič neprišla. Naopak...
Nikdy som nechapala tomu zmyslaniu. So svojim prvym sexualnym partnerom som bola x rokov a nikdy mi nevadila predstava, ze by som nevyskusala iny penis 🙈 Ak to klape, aj v sexualnej oblasti, tak nerozumiem takymto myslienkam.
Čo to zas za pisatelka
Myslim, ze život ponúka aj iné veci ako penisy, tak si skús užívať tie
@mikro4 bola by skoda nevyskusat aj ine😎😅
To čo sú tu dnes za témy? V jednej sa žena pýta, či v tehotenstve môže prehltat ejakulát, či to neublíži bábätku, tu sa iná trápi, že nezazije sex s inými penismi...
Nemôžem si pomôcť, ale čím dalej, tým viac mam dojem, že s IQ spoločnosti to ide dolu vodou..
@jaskolka ale čoby, len sú prázdniny, si zabudla? 😂
@martinka13 ja som na tom podobne. A bonus je, ze aj moj manzel mal iba mna. Ja som jeho prva a on moj prvy a totalne sme si sadli. Nemame potrebu skusat "ine penisy a vaginy".
Podla mna je skoda stale skusat nieco ine a kvoli inym penisom zahodit skutocnu lasku. Kedze mam 40 rokov, odzite uz teda toho dost a teda nic nelutujem.
Ano, zazila som pred partnerom aj cosi ine, ale realny sex vlastne nie, takze neviem, aky je ten "iny penis", ale viem, ze ten chlap bol teda velky kurevnik a vdaka Bohu, ze k nicomu radsej nedoslo.
A som spokojna tam, kde som a s kym som.
@nevenka my sme na tom úplne rovnako. Obaja sme pre seba jediný partner
Tak ja som mala počas života viacerých sexuálnych partnerov, ale že by som z toho sa cítila nejako životne naplnená , tak zas to nie. Keby som mala len jedného a poriadneho , o veľa by som neprišla.
Ak to povazujes za nevyuzity životný potencial, tak ten tvoj aktualny objekt musi byt podpriemerne vybaveny.
Ja som teda mala vela penisov, tam viem porovnat, ale celkovo sex s mojim muzom je najlepsi a poviem ti ze nema ani najvacsi penis co som zazila, ale nevnimam to ako hendikep a tiez mi nie je luto, keby som uz iny nemala, lebo nie je vsetko o koliku 😆
Ale chapem, ze ked si mala len jedneho a asi to nestoji za vela, si zvedava a zamyslas sa nad takymito vecami. Keby si bola spokojma by ti to asi nenapadlo 😉 takze neries penis ale to ako byt spokojna/uspokojena v sexe, mozno bude potrebna zmena partnera, mozna staci len lepsia komunikacia a trochu sa posnazit.
@mikro4 nevyuzity zivotny potencial je stracat roky s nespravnymi partnermi...