Ahojte nemáte pocit že je s vami muž len zo zviku.... ?
Mám taký pocit že ja skôr prídem dám mu pusu ako on mne alebo že keby nemáme dieťa už by sme spolu neboli.... niekedy si naozaj lezieme na nervy rozmýšľam že či by takto vztahu neprospelo pauza aspoň na týždeň.... keď ma možnosť ísť k mame. Som veľa krát aj smutná keď mu nájdem v telefóne ako si pozerá nejaké fotky nejakých žien.
Tak mu nevycitaj pri rozhovore ale ho skús pochvalit za niečo🤷♀️Keď je rozhovor o kritike čo nerobi tak jasne že rozhovor plodný nebude…
nie nemam ten pocit, s muzom mame vztah velmi pekny, ak mame jeden alebo druhy problem, tak hlavne komunikujeme. ono odist je najjednoduchsie riesenie, ale treba si uvedomit, ze na vztah ste vzdy obaja. mate nejake spolocne zaujmy, konicky a zaroven aj kazdy svoje? ci len cele dni sedite doma a ani sa o tom neporozpravate? ak je to ta druha moznost tak potom ano, taky vztah sa rychlo zunuje a je jedno ci tam su alebo nie su deti. vsak dajte dieta k babke na vikend, chodte spolu na welness, do prirody alebo len tak na prechadzku. nemozes cakat ze on sa zmeni ked ani ty sama nerobis nic preto aby sa nieco zmenilo.
@mara2010 Nemusis byt smutna z toho ze sa pozera na fotky ...Ved playboy ,,,a ine eroticke casopisy existovali aj predtym a ano nestali na pulte ale sa aj predavali aj kupovali a muzi mali 5 minut radosti a 5 minut starost ze kam to potom schovat 😁.A preco nejdes ty na tyzden napriklad ..ty mas ten pocit on ho mat nemusi ...ze teraz akurat ked ty chces ze on maist k mame
Treba sa o tom pozhovárať, že máš takýto pocit, možno si to sám ani nejako neuvedomuje, pauza by vám neprospela si myslím, práveže by mohla ťa ešte viacej počas toho obdobia nahlodať neistota.
@mara2010 nie, nemám. Pusinkuje ma, hladká... čo oceňujem že mi pomáha. Chváli ma, objíma ... myslím, že tu pauza nepomôže ale rozhovor. Netreba sa brať ako samozrejmosť.