Je v poriadku, keď žena v 30tke nemá vôbec chuť na intimitu?

16. apr 2023

Ahojte. Narážam na to že je to údajne "problém". Muži majú záujem veru aj o vzťah ale mne to jednoducho celé nechýba. Nechýba mi sex samotný ale ani bozky či objatia. Celkovo nemám sex ako hobby nezaujíma ma nič okolo toho nikdy som nebola nejaká hrrr do sexu bola to skôr pre mňa stresujúca činnosť. Opadlo to úplne. Som tak spokojná nepotrebujem to k životu. Podľa ľudí ktorí o tom vedia som chybný kus a mám ísť na vyšetrenie. Myslím si ze je v poriadku to takto mať nastavené. Máte to tak niekto? Zmenilo sa vám to časom alebo ste tak proste dané prírodou?

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
16. apr 2023

Je to tvoj zivot. Lepsie je to asi nikomu nehovorit, nebudes za divnu. V skutocnosti, keby si vedela ako intimne ziju/neziju mnohe ine pary,iste by si sa cudovala. Neries a zbytocne o tom nehovor, ludia radi prepieraju cudzi intimny zivot, je to taka vdacna tema.

elviku11
16. apr 2023

čiže nechceš ani rodinu a deti? ani muža na celý život?

dskjhfdlkdjhl
16. apr 2023

Naco to niekomu hovoris? Ak si Ty takto spokojna, tak si tak zi a neries to s druhymi ludmi.

marseillefan
16. apr 2023

Ak si šťastná, tak nevidím problém... ži si život tak ako chceš ty, nie tak ako chcú ľudia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jullianna24
16. apr 2023

Mozno si len nenasla takeho muza, s ktorym by ta bavili dotyky, bozky a vsetky intimnosti... ked si porovnam svojich ex, tak s niektorym ma to nebavilo, lebo sme mali odlisne chute, s niektorym som to brala iba ako povinnu jazdu,lebo chcel on a jeden mi ukazal co vie a mna to s nim akosi bavi...
Mozno to najlepsie iba pride...

hankm
16. apr 2023

Ak si s tym ty vyrovnana, vsetko je v poriadku. Ak mas pocit, ze casom by si mohla lutovat, ze si s tym nic neuribila, napr kvoli tomu nebudes mat deti, skus sa obratit na odbornikov. Najprv test na hormony, ci mas vsetko ok, a psycholog/sexuolog, ci v tom nie je nejaka trauma. Byt asexual nie je smrtelna choroba.

mikadooo
16. apr 2023

Problém to nie je, ak tým netrpí niekto iný - partner. Áno, sú ľudia - asexuáli, ktorým to tak vyhovuje. Ak sa nájdu dvaja asexuáli, môže byť z toho náhodou celkom pekný celoživotný vzťah. Problém však vzniká, ak je ten druhý nastavený ináč... 🤷. Ak momentálne nad vzťahom neuvažuješ, nemusíš nič riešiť. Ak však v budúcnosti stretneš človeka, s ktorým budeš chcieť prežiť kus svojej budúcnosti, a v otázke sexu nie ste nastavení rovnako, tak v tom prípade by som to pre záchranu vzťahu s milovaným človekom riešila.

jsbb
16. apr 2023

Ja tiež netúžim sexovať s kazdym. Najradšej by som mala na celý život len jedného partnera a len s nim. Vobec mi to nechýba a nechápem ako môžu byť ľudia takí nadržaní

danica2711
17. apr 2023

ak hľadáš vzťah, je to problém. Ak nehľadáš a sex ti nechýba, žiadny problém nie je

sergejj
17. apr 2023

To ze si das spravit hormonalne testy tak s tym nic nepokazis. Je mozne ze tam je problem. A ked pride chut na sex pride aj vztah, rodina, deti.

vilma7
17. apr 2023

Takých poznám XY. Aj ja som k nim patrila. Roky. Keď nemáme partnera, netrtošime na všetky strany.
Ja hovorím, že čo človek nemá, to mu ani nechýba.