Je v poriadku, keď ma bozky od partnera otravujú?

18. dec 2022

Je v poriadku keď ma bozky od partnera otravujú? Mám pocit, že neladime k sebe. Keď chce ráno sex, obťažuje ma to. V noci v posteli mi nevadia ani bozky ani sex, ale cez deň aj áno, keď mi dáva pusu hocikedy v aute, vonku... Ako to máte vy? Ja napríklad vôbec nemám chuť na sex ráno, a dosť ma obťažuje, že on sa na mňa hneď vrhne. Neviem už čo mu na to povedať.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. dec 2022

Ja len rozmýšľam, že či je to tak preto, lebo ho neľúbim? Alebo že by sexuálna príťažlivosť mala byť vyššia z mojej strany?

matus7030
18. dec 2022

Myslím, že je úplne normálne, že nemáš chuť na sex ráno. Každý sme v tomto smere iný, máme v rôznych časoch zvýšené libido. Určite si to s partnerom odkomunikuj a skúste sa zladiť. Raz spraviš výnimku ty a inokedy on. Čo sa týka "intímností" na verejnosti, môže to byť len tým, že nie si taký ten kontaktný typ. Ako to máš napríklad s držaním sa za ruky, objímaním? Možno aj s kamoškami. Takžr moja odpoveď, môže to byť normálne ale aj nemusí 🙂

nikpa
18. dec 2022

Preto že nemáš chuť na sex ráno ako on, neznamená, že ho neľúbiš. No mne príde čudné už to, že sa nad tým vôbec zamýšľas. Ja keď ľúbim chlapa tak nemusím nad týmto uvažovať absolútne. Ale keď ma to čo i len napadne tak sa niečo deje, niečo nie je ako ma byť... No to sú moje pocity, niekto možno bežne rozmýšľa nad tým, či partnera ľúbi aj keď ho vlastne naozaj ľúbi a všetko je v pohode.

mikadooo
18. dec 2022

Ja tiež sex len večer. Odjakživa. Našťastie to partner má nastavené rovnako. Sme spolu 17 rokov. Takže za mňa to nemá nič spoločné s tým, či ho ľúbiš alebo nie. Ja ľúbim aj muža aj ráno spať 😁. Asi mu to bude treba opakovať častejšie, alebo spraviť ako moja kamoška, otočí sa mu chrbtom a povie rob si so mnou čo chceš, ja si ešte pospím. 🤷. Mne by to vadilo, asi by som trvala na tom, že mu ráno proste nedám. Ak môže mať sex kedykoľvek večer, tak snáď sa nemôže sťažovať na nedostatok sexu... A mohol by trochu brať ohľad aj na tvoje želania.

maminkadeticiek
18. dec 2022

Ja to vnimam ako ty,ze to asi nie je to prave orechove.Intuitivne citis ze by to malo byt inak a nie je to nahoda.Zena to vie.

ankare
18. dec 2022

Chlapi sú väčšinou najviac ziadostivi ráno, ženy večer. Keď chce manžel ráno sex, no nemal ho už roky,keďže máme malé deti, vždy som mu vyhovela,aj keď ja som nemala orgazmus. Vynahradil mi to večer.

elenka.k
19. dec 2022

odpovedala si si sama, neľúbiš ho!
Tak čo sa potom tak blbo pýtaš, či je to v poriadku ..? Nie je to v poriadku keď ťa to otravuje. Počkaj ... v tvojom prípade to vlastne je v poriadku, keď ho neľúbiš.

autor
19. dec 2022

@elenka.k vidíš to, ako lahko si odsúdila? Ľúbim ho, zistila som včera ako sa oholil, že mi vadilo, že ma tie fuzy pichali a po oholeni mi bozky nevadili. Len nie vždy mám chuť sa olizovat stále.

elenka.k
19. dec 2022

tak raz píšeš, že ho neľúbiš, teraz , že ho ľúbiš - tak si vyber
čo som ťa odsúdila ?, napísala som, len tvoje slová

autor
19. dec 2022

@elenka.k tak to som zle napísala, ja som sa len zamýšľala že či to je to tak, že ho neľúbim/resp.nepritahuje ma, alebo ma proste len otravuje keď sa niekto na mňa stále lepí a bolo by to tak s každým mužom. Ale osobnostne ho milujem určite.

elenka.k
19. dec 2022

aha, už rozumiem, tak sa ospravedlňujem. ináč aj ja by som toho môjho niekedy v zuboch roztrhla

ludovit11
20. dec 2022

Celkom nie nestretol som sa s takou reakciou no ale vy ženy ste od prírody zvláštne ako Mona Lisa.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz