Je toto vo vzťahu ok?

13. feb 2023

Vrátila som sa k bývalému , mame spolu syna , za ten čas čo som bola sama som prisla na to že si neviem predstaviť žiť s mužom čo nieje otec môjho syna , hlavne keď tu čítam všetky príbehy ako “priateľ nenavidi moju dcéru/syna. Rozišla som sa snim lebo ma veľmi obmedzoval nikam som nemohla chodiť.
On je najlepsi muž akeho si môžem priať , do chvíle kým niekam nechcem isť..
Kamarátka ma pozvala na koncert opýtala som sa ho či môžem ist či ma nejaké plány alebo bude s malým. A toto bola jeho odpoved. Cítim sa ako uplny idiot že som mu naletela zase na tie reči ako to on bere už inak že videl u kamarátov že je v poriadku keď si obaja vo vzťahu niekam vyrazia sami , bez polovičky.
Zase spolu bývame, neviem si predstaviť ako budem fungovať , odchádzať odneho zas bude psychicky oveľa náročnejšie ako sa naučiť s týmto žiť , ale ako sa stym dá naučiť žiť ? Ja nemám ani 25r a on ma chce zavrieť doma ako nejakú staru ženu ešte k tomu nesvojprávnu..

doriiis
13. feb 2023

No tak toto ma od najlepšieho muža veľmi daleko

bessie12
13. feb 2023

To sa ho pytas ci môžeš ísť von s kamarátkou???
Načo si sa k nemu vrátila??? Radšej byť sama ako s takym chmuľom a to sa ešte vyjadrujem veľmi jemne.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
13. feb 2023

Ja neviem, tu sa to v poslednej dobe len tak hemzi najlepsimi muzm, s "drobnymi" chybickami. Zeny, kde mate hrdost a sebeuctu?

bessie12
13. feb 2023

@viestta zmeškali alebo stali v nesprávnom rade keď to rozdávali

autor
13. feb 2023

@viestta tak každý človek ma nejaké negatíva.
On je ale starostlivý , nápomocný , dá sa naňho spoľahnúť,je veľmi zodpovedný, viac ako ja napríklad
, keď je doma na homeoffice tak ma nepustí ani do kuchyne lebo mi chce navarit , keď prídem z prace cez víkend tak je opraté , upratané , o malého postarané , zaujíma sa aký som mala deň , zaujíma sa či som v poriadku. Len keď chcem niekam ist tak je ako vymenený.

tanyan
13. feb 2023

Ja by som to brala ako vtip a opýtala sa či vie zohnať lacnejšie lístky, keď má také dobré kontakty... Ale možno to súvisí aj s tým, že môjho pozná lokálne strašne veľa ľudí a naozaj všade stretnem niekoho známeho.
Naozaj to nie je len trochu iný druh humoru?

viestta
13. feb 2023

Vsetko v poriadku, drzi ta ako v bavlnke v zlatej klietke, ale klucik od nej ma len on.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. feb 2023

@tanyan nie nie , keď sme neboli spolu tak som bola na diskotéke a nejaky jeho kamarát mu poslal video ako tancujem s chlapom. Takze narážal na toto.

suge
13. feb 2023

Perfektný až na to, že je patologický žiarlivec?

crazy_cat_lady
13. feb 2023

uplne skvely chlap, taky husband material :D ocividne si sa nepoucila a zivot ti dava este jednu sancu, ktoru treba vyuzit a poslat ho kade lahsie. to ze ta ti niekto navari atd a je starostlivy a podobne je uplne bezpredmetne, pokial ta chce ovladat a musis si pytat dovolenie, ci mozes ist niekam na koncert atd.. a tvoje tvrdenie, ze si nevies predstavit zivot s inym chlapom, kvoli dietatu.. na svete ich je xy chlapov, ktori by tvoje dieta milovali.. len treba najst toho praveho (co tento ocividne nie je..)

katarinka89
13. feb 2023

Ja som bola akurát teraz v sobotu do pol noci a môj s tým problém nemal......ale keby mu dám dôvod tak asi do budúcna by som asi kladnú reakciu od neho nemohla čakať

tanyan
13. feb 2023

Aj tak v tom zatiaľ nevidím nič zlé... Manželovi poslal kamarát video ako lyžujem, lebo si natáčal svojho syna a popri tom si dodatočne všimol v zábere mňa. Manžel bol v tom čase v práci a ja som bola s dcérou lyžovať. Spolu sme sa zasmiali, že svet je strašne malý a každý každého pozná.

viestta
13. feb 2023

Neboli ste spolu a on uz vtedy mal na teba "straznu sluzbu"? To ti uz vtedy neblikali kontrolky? Akoze, toto si musis vyriesit ty sama so sebou, pretoze tu je kazda rada zbytocna. BUd je patologicky ziarlivec, ma majetnicke sklony alebo je manipulator. Mozno aj 3 in 1. Ale tak ci tak musis vediet len ty, ci s tym budes vediet zit, ci nie. Obavam sa, ze mne by nim navarena vecera nechutila keby som vedela, ze mam nohu priputanu k stolu. A to jeho "zaujima sa o to aky som mala den" moze byt nieco uplne ine ako lasklplny zaujem o milovanu osobu. Skus raz nejakeho kolegu pospominat aky je mily, aj cokoladu ti dnes doniesol aj na obed pozval. Uvidis co sa bude diat.

marca12
13. feb 2023

Ziadne take,mozem ist? Idem a hotovo. Zacni odtialto a uvidis,ci si este dovoli niekedy ta obmedzovat. Musis byt asertivna,nenechat sa zahnat do kuta. Pomozes tym sebe aj jemu,mozno sa nauci ovladat sa.

autor
13. feb 2023

@marca12 🥲

autor
13. feb 2023

@viestta áno máš pravdu úplnú .. to je natom celom to najhoršie 😂

mondolina
13. feb 2023

nerieš tieto veci cez sms.
ale doma. cez sms sa inak veci pochopia.
jasne a stručne mu to vysvetli.

bessie12
13. feb 2023

je to *** a cudujem sa ti, ze si ho este nekopla do guli. Odid od neho. Ved on tebou manipuluje. Ze ta vobec napadlo sa k nemu vratit ... Nikdy by som sa k ex nevratila. NIKDY. Ani keby mi za to zaplatili...

syslik81
13. feb 2023

chuj a este aj pravopis na 2 veci ... ale tak dobre pre ostatne ..len sa ho drz aspon nebude nicit zivot inej-ty si si uz aj tak zvykla

kitycat
13. feb 2023

Tak si vletela spat do zlatej klietocky.

On sa o teba stara a pyta sa aky si mala dnik, ale mysli tym "kolkych by si pokefovala keby som ta nekontroloval"

Vsak bud s tymto skvelym otcom, ale nehladaj radu ci je toto normalne alebo nie... Pretoze my vieme. Mozno sa ti to zda pritazlive, zevten "neotec" ta nedrzal nakratko a tebe to akodi chyba... No za chvilu sa aj na zachod budes pytat a bude ti sacovat vrecka, ci nemas fon, ze by si chcela pomoc z tej zlatej klietocky volat

deti95060810
13. feb 2023

ach jaj ... veľa síl prajem...

laurika999
13. feb 2023

Obyčajný debil, čo Ťa bude obmedzovať o ničiť Ti sebavedomie.

ropucha6
13. feb 2023

Nepytam sa nikdy, ci mozem niekam ist. Pytam sa, ci vie zabezpecit strazenie pre dieta a psa. Toto je majetnicky magor, to sa nikdy nezmeni. Radsej sama ako s debilom.

viestta
13. feb 2023

@ropucha6 presne, u nas je to "pytanie sa" len o zabezpeceni dolezitych veci, nie vystavovanie opustaku z basy

panelacikova
13. feb 2023

@syslik81 kde si prišla na chybu v pravopise?

tým ženám, ktoré píšu: ani by som sa nepýtala, šla by som a hotovo. no nech si trhne, že áno..... nuž, asi každý a jeden manžel a životný partner by reagoval v tomto prípade rovnako ako reagoval aj partner autorky. robí z neho debilka. komunikácia vo vzťahu má byť normálna a obojstranná. mňa ako manželku by zamrzelo, keby sa ma manžel ani neopýtal a jednoducho by zmizol ako gáfor. veď preboha živého, snáď spolu žijeme, nie? či žijem s kamarátkami a kamarátmi z mokrej štvrte?

autorka - ten prvý príspevok (odfotený) - ja na ňom nevidím nič zlé. mne keby toto napísal muž alebo ja jemu, tak pohodička. ak ja osobne neplánujem žiadne hlúposti, vôbec by ma takáto vetička nenasrala. s úsmevom by som odpovedala, že som ešte aj rada, že tam bude mať známych a nadobudne istotu, že mi môže dôverovať.

a dopíšem ešte jednu vec. autorka, napísala si časť svojho problému. my však nemôžeme tušiť, čo tomu predchádzalo, presne to v príspevku vystihla aj
@katarinka89 že my netušíme, či tomu náhodou nepredchádzalo v minulosti niečo, kedy on prestal dôverovať...

ak bol takýto od začiatku a tebe to autorka vadilo, bola tvoja chyba, že si s ním mala dieťa a ďalšia chyba, že si sa k nemu vrátila. ak sa však takým stal preto, lebo ti prestal z nejakého dôvodu dôverovať, tak ja sa mu potom vôbec nečudujem. a posledná vec, ak chceš lietať s kamoškami a jemu sa to nepáči, tak proste od neho odíď. mať chlapa len ako upratovača a kuchára nie je bohviečo. teda preňho, nemyslím tým pre teba....
len som sa zamyslela totiž nad tým, že žena doma varí, perie, že sa na to nevyserie.... a keby jej chlap napísal: nemal som sa ťa ani pýtať, mal som ísť a hotovo.... no tak ako by ste asi, milé tolerantné manželky, reagovali? asi by ste neboli až tak veľmi tolerantné, že? diskusia opačného charakteru by narobila z daného muža totálne hovado....

katkazocele
13. feb 2023

@autorka bol takýto aj pred tým ako videl to video ako tancuješ s tým cudzím chlapom? nebolo toto video ten spúštač?

mondolina
13. feb 2023

@panelacikova
som čakala kedy sa ozveš.
"že keď tam budú jeho známi tak mi môže dôverovať?"
keby tam neboli tak je dôvera v rit*?

kataina
13. feb 2023

inak asi som nepochopila, co znamena ta veta "Na Pil C do vip" preloži mi niekto? dik