Je to vo vzťahu normálne?

undercoverko
19. jan 2023

Zdravím, nedaju mi posledne dni spávať určite veci s mojou priateľkou..

fungujeme spolu par mesiacov a mam pocit ze bud ma manipuluje alebo ja neviem..

nonstop si vypisuje s EX z pred par rokov o hlupostiach a odvolava sa nato ze maju dobry priatelsky vztah a vzivote by snim nič nemala.. Jasne som sa jej vyjadril ze mi to prekaza a ma XY inych znamich s ktorymi moze rozoberat rozne problematiky ale stale si snim vypisuje.. pri jednej hadke povedala ze to prestane robit a ajtak v tom pokracuje.. neziarlim lebo viem ake prednosti mam a ake nemam, len ma strasne zaraza ten pristup a hlavne respekt z jej strany..

nasledne mi vadilo jej travenie volneho casu na diskotekach a tomu podobne.. aj ked viem ze tam snikym nic nemala tak ma zaraza proste jedna zadana zena bude do skorych rannych hodin vysadavat niekde v bare, aj ked to nieje nonstop ale za posledne obdobie to bolo ovela viac krat ako je normálne.. pritom sama dobre vie ze vysadavanie niekde po nociach narusi nami spolocne dohodnuty termin kedy budeme spolu pretoze bude dospavat a odvolava sa nato ze ja pri konfrontacii som to nepodotkol ze ju to nenapadlo a nabuduce mam povedat komplet co mi vadi, pritom sme boli dopredu dohodnuty a nevidim dovod aby som takeho veci ja mal na starosti pripominat..

taktiež pri akom kolvek konflikte vytiahne moju byvalu a stale mi ju nejak pripomina a nasledne sama od seba zacne mi vraviet ze som nepreneseny :D

nasledne ako jej casto kludne vysvetlim co mi vadi mi pride ze to ignoruje a nasledne ked to prerastie do hadky tak ma obvini ze ja sa snou neviem bavit, vraj sa snou bavim ako so spinou pritom ju ani raz neurazim a nenadavam nanu.. a neriesi problem ale riesi to ako reagujem na problem aj ked som to snou predtym slusne komunikoval..

tych problemov je ovela viac, pomaly ale urcite zacinam rozmyslat ci to je chyba vomne alebo mi to robi naschval

syslik81
19. jan 2023

ach tito detske vztahy .. dospejte obaja-ak sa mate stale hadat za sprostosti a nevazit si jeden druheho chodte radsej od seba .

macikovaiveta
19. jan 2023

@undercoverko To nie je vzťah , to je trápenie jeden , druhého.

zmrzlinka2021
19. jan 2023

@undercoverko
Tu sú dve témy:

1. Exfrajer tvojej aktualnej frajerky:
No realne si jej ukradnuty, keby ta skutocne milovala, nema taky vrely vztah s nim a hlada tvoje dobro, dobro vaho vztahu.

2. diskotejky
Nevidim nič zlé natom byt do rána na diskotejke, ale tu si treba povedat, či ste s frajkou rovnake krvne skupiny.
napr. ja by som nechcela mat frajera, co chodi po diskotejkach - potrebujem mat MUZA a myslim si, ze muzi maju uz ine zaujmy

osobne ti radim - ukonci toto trapenie

undercoverko
autor
19. jan 2023

@syslik81 neviem prave ci detsky vztah, som dospely clovek ktory si zaraba na seba.. skor mam nejake hodnoty a zasady a ocakavam to aj od druhej strany

ivangeline
19. jan 2023

Znie to detsky. xD Bolo by vhodne,keby si s ex nepisala,ak ti to vadi. Mal by si jej byt prednejsi. Ale su pripady,kedy to nevadi.. aj take som tu citala. A celkovo mi pride,ze mate odlisne hodnoty a smerovanie.. ako sa uz pisalo vyssie...asi nie ste rovnske krvne skupiny.. napr. preco nie si na diske s nou?

ropucha6
19. jan 2023

A naco ste spolu? Mne by tiez nevyhovovalo, keby mi frajer hovoril, co mam a nemam robit, s kym si nepisat, kam nechodit. Najdi si taku, co ma podobne predstavy ako ty a mas vyriesene.

ckocka
19. jan 2023

@undercoverko Dospelý človek si k spoločnému životu vyberie takú druhú stranu, ktorá má tie hodnoty a zásady rovnaké.

luccija
19. jan 2023

@undercoverko koľko má rokov?evidentne nie ste na rovnakej vlnovej dĺžke

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
undercoverko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annamarin
19. jan 2023

Podla mna sa k sebe proste nehodite. Ale hej, príde mi, ze sa snaží s tebou manipulovat a až tak veľmi ťa neľúbi. Viem na sebe, že by som si nevypisovala s bývalým keby frajerovi, kt. lubim to vadí. Ved kamarátsky vzťah môžu mať aj bez toho, aby si vypisovali.

aurorastone2
19. jan 2023

Ci ma 18 alebo 40 je to jedno, ak raz nie je papucovy typ doma pred TV, tak bude behať po diskotékach, nájdi si takú s ktorou budete mat rovnaké priority a záľuby 🤷‍♀️

zorana999
19. jan 2023

@undercoverko boli ma hlava z tvojich kvetnatych opisov už po dočítaní tvojho príspevku. Neviem si predstaviť to počúvať 😄 ona podľa tvojho opisu vyzerá ako nevyzreta slapka co ti skáče po hlave ty si prepáč mi za ten vyraz 🙏 taky trtko co si nechá všetko možné len aby ju nestratil preto si robí čo chce a vždy bude. Musíš si nájsť partnerku ktorá ťa bude mať skutočne rada. A trosku sa pochlapit, vedieť byt raznejsi.

zanka777
19. jan 2023

@undercoverko ja si myslím že sa takto správa preto lebo tá už tak neľúbi a nevie ako ti to narovinu povedať.... Tak robí všetko preto aby si si to "sám domyslel"..... To je môj pohľad na celú vec..... Lebo takto sa nesprava žena ktorá ľúbi úprimne

viestta
19. jan 2023

@undercoverko ked clovek mesplna tvoje ocakavania co ta pri nom drzi?

lavinis
19. jan 2023

@undercoverko a prečo ste ešte spolu?

lavinis
19. jan 2023

@viestta tiez nechápem že ľudia potrebujú počuť od iných že sa majú rozísť alebo čo? To im to ako nedôjde samým?🤷‍♀️

mk2023
19. jan 2023

@undercoverko preco to neukoncis? Je tam viac negativ..nemate rovnake/podobne hodnoty a pohlad na zivot.. Navyse ta nerespektuje, nehladi na tvoje pocity (pisanie s ex aj napriek upozorneniam)

vilma7
19. jan 2023

Pár mesiacov ste spolu a správate sa.k sebe otrasne...aj jeden, aj druhý.
Kvôli čomu ste vlastne spolu?

sergejj
20. jan 2023

@undercoverko Naco ti je taka zena co chodi po nociach po baroch? Co myslis ze tam chodi kvoli hudbe? Najdi si normalnu babu s ktorou ked uz tak tam pojdete spolu, alebo ine aktivity spolocne mat. Vies si predstavit ako si ty doma s vasim dietatom a ona niekde na diskoteke ,,nic nerobi´´? Vymen to, pisem ti kym je cas ;)

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kassandra25
23. jan 2023

@undercoverko a co ti brani v tom, to skoncit? Vsak sa jej zacni vyhybat a skonci to. Alebo si nahovor , ze v tebe je tá chyba a poplac si zakazdym doma. A ked bude mat pri tebe dalsieho, neodídes ani vtedy. Vsak treba vydrzat!